reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Macius, Radzio wszystkiego naj,najlepszego zdrowka, samych sukcesow i bezbolesnego zabkowania:-D:-D:-D
U nas pogoda do d.... Ja wczoraj popoludniu czulam sie juz lepiej a dzis znowu to samo co 5min do kibelka:-(Mala marudzi nie chce jesc. Mialam z nia isc na pobranie krwi ale jak zobaczylam ze pada to mi sie odechcialo:baffled:Jutro G zostawi samochod to pojedziemy samochodem:tak:A wiecie czy niemowlaki musza byc tez naczczo do pobrania krwi?

reklama
Dorka mi sie wydaje ze, nie raczej mam 99 %pewnosci jak w szpitlu dzieci mialy klucia to normalnie jadly wczesniej:tak:

Ostatnia edycja:
No wlasnie na cycu bycie na czco prawie niemozliwe.
Jak zobaczylam swoje klucie przez u zamkniete az mnie poliki zapiekly..:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Maciuń dziękuje za życzenia,a Radziowi życzymy dużo uśmiechu,zdrówka i samych pogodnych dni!!!

U nas dzisiaj podwójne święto,bo tata ma urodziny:-)Zbieramy się właśnie z tej okazji na jakiś pyszny obiadek do restauracji-pal licho dietę:-D

Andula - nie przejmuj sie takim błędem! kazdemu się zdarza...
Madzia - to przekaż życznienia najserdeczniejsze Tatusiowi Maciusia!

Macius i Radzio wszytskiego dobrego chlopcy!

u nas nocka lepsza ale nadal dwie pobudki. zima w pelni, slady wiosny widze jedynie na stole w kuchni w postaci zonkili doniczkowych....jakas deprecha mnie lapie z tego powodu...ile mozna w domu siedziec i nawet okna nie moge otworzyc bo wszytsko pozamarzalo. co lepsze na weekend zapowiadaja 15 na plusie...wykonczyc sie mozna z takimi roznicami temperatury. w dodatku dziecko wczoraj dalo mi tak w d... ze myslalam ze nie wytrzymam juz wieczoru:dry:

U mnie od kilku dni sporo stresu w hmm... życiu finansowo-zawodowym rodziny.
Dzisiaj już nie wytrzymałam i reaguje na stres jak zwykle, czyli robię tylko to co muszę, bo przy sprzątaniu za dużo myślę. O mdłości przyprawia mnie myśl o gotowaniu ale cóż, muszę ruszyć tyłek. Leniwe pierogi dzisiaj będą w związku z humorkiem mamusi.. Na szczęście mały długo śpi bo cierpliwość będę miała dzisiaj ograniczoną.
Haszi- trzymaj sie kochana, z twojego postu wydedukowalam, ze to chyba problemy z praca, a co za tym idzie kasa. Kryzys chyba powoli dotyka wszystkich, mi sie slabo robi jak pomysle ile pieniedzy wydalismy z moich dwoch kart kredytowych, a teraz odsetki leca, no ale nie bylo innego wyjscia.
Po deszczu zawsze wychodzi slonce, wiec kiedys bedzie dobrze:-).

Dziewczyny ratunku, potrzebny mi szybki kurs sprzedajacego na allegro. moje buty wlasnie zostaly przez kogos kupione tylko nie wiem za bardzo co teraz. jak to jest z ta oplata za przesylke, kupujacy powinnien wplacic na konto pieniadze za przedmiot i za przesylke? ratunku!!!;-)

reklama
Hashi, wiem jak potwornie stresujący jest brak finansów i perspektyw zarobkowych, chyba w większym czy mniejszym stopniu wszyscy to teraz przerabiamy - też często po nocach się zadręczam co będzie, jak bedzie jeszcze gorzej... ale z drugiej strony, skoro nasi dziadkowie wojne przeżyli, a rodzice stan wojenny i ocet na półkach, to my w kapitaliźmie nie przeżyjemy? całego narodu za długi do ciupy nie wsadzą....a już zwłaszcza matek niemowląt:-p A w świetle ostatnich zdarzeń stwierdzam, ze w sumie i tak ważniejsze jest to, ze się w rodzinie układa i większych problemów zdrowotnych nie ma, cała reszta to w gruncie rzeczy nieważne szczegóły:tak:
Dorka, może jednak jakiś wirus żołądkowy Cię dopadł? Kuruj się i oby jak najszybciej minęło!
Pearl, u nas też dziś cały dzień masakra:baffled: Mała niby zdrowieje, ale marudna jak jasna cholera, sama posiedzi 10 minut i wyje...wezmę ją na ręce 5 minut spokoju i wyje i tak na okrętkę:baffled: A z pogodą jeszcze te kilka miesięcy przeżyjesz, a już wkrótce wrócisz do nas....najpewniej na początek corocznych upałów i jeszcze za mrozami zatęsknisz:tak:
Madzia, uściskaj od nas szanownego jubilata i życz mu dużo sukcesów zawodowych, bo rodzinne już ma, że lepszych nie trzeba:-D

Pearl, ad. Allegro: wysyłasz maila z numerem konta i kupujący wpłaca koszt przedmiotu + wysyłki (ten który podałaś w aukcji) Towar wysyłasz dopiero jak pieniądze dostaniesz

Do góry