beaa
Mamy lipcowe'08
Pearl - to korzystaj ile mozesz i dopoki mozesz bo w Europie bizonow nie pojesz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iza - ogromne gratulacje!!!! wypiję za Twoje zdrówko - właśnie leszka sączę
I ja się przyłączam - gratuluję zdanego egzaminu! A ja piję żuberka:-) Nie ma to jak relaks;-) Mała śpi, M. bardzo zmęczony też się położył , a ja się korzystam z nieograniczonego dostępu do netu!
Haszi - kur nie damy, ale pewnie niebawem kozie mleczko mała dostanie, więc może przestanie się bać:-) Moja bratowa nie karmiła piersią i pediatra pozwoliła dawać małemu mleko kozie (zamiast modyfikowanego)...
Zazdroszczę... My planujemy kolejne dziecię i tak zbieramy... A wkurza mnie to, ciasno i nie ma gdzie trzymać... Ale rozdać szkodaJa dziś zrobiłam remanent w ubraniach dzieci i mam 2 wielkie reklamówy do rozdania![]()