Wiosna chyba przyszła już na całego. U mnie na termometrze pokazało dzisiaj 23 stopnie na słońcu,:-):-)
a po południu tzn. o 16,30 było 16 stopni w cieniu.:-):-) normalnie rewelacja.Mała wczoraj i dzisiaj od południa cały czas na dworze - 2 godzinki spacerku, później zabawa na tarasie:-)
W miniony poniedziałek w końcu udało mi się umówić na prywatną wizytę u okulistki, (podobno jedna z lepszych w wielkopolsce) jedziemy tam za tydzień w czwartek. Powiedziałam co i jak i chyba zrobi zabieg udrażniania na miejscu (przynajmniej mam taką nadzieję)
Post, gratuluję synusia :-)
Kamu, gratuluję konndycji, 6 godzin spacerować, to już jest coś
a po południu tzn. o 16,30 było 16 stopni w cieniu.:-):-) normalnie rewelacja.Mała wczoraj i dzisiaj od południa cały czas na dworze - 2 godzinki spacerku, później zabawa na tarasie:-)W miniony poniedziałek w końcu udało mi się umówić na prywatną wizytę u okulistki, (podobno jedna z lepszych w wielkopolsce) jedziemy tam za tydzień w czwartek. Powiedziałam co i jak i chyba zrobi zabieg udrażniania na miejscu (przynajmniej mam taką nadzieję)
Post, gratuluję synusia :-)
Kamu, gratuluję konndycji, 6 godzin spacerować, to już jest coś

Mam nadzieje ze u Was tez wyjdzie slonce
Po chodzilysmy z godzinke mala sie zdrzemnela i do domu. Teraz spi z G. Myslalam ze juz nie pojdziemy na dwor bo zimno i pada, wiec umylam wlosy. Wychodze z lazienki patrze a tu slonko wyszlo
Nic dzisiaj juz nici ze spaceru, a jutro rano do pracy
no nic, fajne to było, ale musiałam zrezygnować.

).

no ale musiałam odreagować stres po wizycie u teściowej i zajrzeć na BB, no nie?