reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Beaa zdrowka mam nadzieje ze szybko wstretne chorobsko pojdzie od Ciebie:tak:
Madziu chwal sie chwal ja tez chce popatrzec na sukienki:tak:
Kicrym ciesze sie ze siuski Kubulka juz bez bakterii dzielny chlopak pokonal wroga:tak::-)

Diewczyny wiecie cos o przecenach w Next czy cus sie szykuje.Chcialaby mmalego troszke obkupic .

U nas dzisiaj była piękna pogoda, tylko szkoda, że troszkę wiało, no ale Oliwia i tak była na powietrzu 4,5 godziny :-):tak:
Madzia, ja liczę na to, że jutro mój M mi jakąś sukienkę albo spónicę sprezentuje:-), bo w planach mamy zakupowy maraton, bo Oliwka powoli z wszystkiego wyrasta, no ale dlaczego mama nie ma skorzystać przy okazji?:-D:-D
Pearl, współczuję takiego lekarza
Beaa życzę zdrówka

Kicrym i ty też mama rolkowa:szok::-) zazdroszczę bardzo:tak:
Sylcia dzięki:-) fajna stronka:-)
Pearl bądź twarda, nie daj się teściu:rofl2::-p
Beaa przy zapaleniu krtani to chyba bez antybiotyku to ani rusz, dlatego lepiej kochana idź do lekarza:tak:
Madzia ja też, ja też chcę zobaczyć:-p
Andula chyba we wszystkich markach (wg mojej wiedzy) jest taka polityka wyprzedażowa:tak: (dwa razy w roku)
a my po spacerku z ciocią Liwus i innymi mamami. Fajnie jest tak gromadą hasać po parku:tak::-D Tylko później taki ból głowy mnie dopadł, że musiałam sie polożyć:-( No i wieczorek mam dla siebie, dziecie jedno śpi, drugie w łóżku leży, tatusia do sklepu wysłalam bo mnie chcica na pesto wzięła (nic tam,że za późno na kolacje:no:)

Madzia pochwal się kieckami, gduby nie moje fałdy:angry: też bym sobie kupiła jakąś kieckę:happy:
Tosika fajnie że tak gomadką spacerujecie, ja jestem zdana na siebie bo moje koleżanki nie uznają długich spacerów:wściekła/y:a jakbym której powiedziała o rokach to by mnie wysmiały:crazy:
Pearl współczuję tak długiej wiyty teścia:eek:
Ewelink@ tak to już jest że trzeba skorzystać:-D

Kuba już śpi ale martwi mnie ta gorączka:-(ale to na innym wątku:-p

Beaa pytam o wyprzedaz bo podobno w ten weekend co byl wszystko w Next 50% taniej ja niestety bylkam w pon i juz wszystko w normalnych cenach:baffled:
Tosika zazdroszcze wspolnych spacerow:tak:

reklama
Zaraz foty strzelę i wkleję te kiecki,ale beze mnie,bo efekt popsuję:zawstydzona/y:

Moje dziecię się kąpie,ale maruda na maxa.Zasnął z 2 godz temu w huśtawce,przekomicznie wyglądał jak mu głowa opadała:-D,obniżyłam oparcie i w sumie z 45min spał,ale obudził się taki jęczący,że o rany:crazy: Zjadł, oczywiście nie obyło się bez ceregieli,zaraz będzie usypianie.Pewnie znów nocka super się szykuje:angry:

Do góry