Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Tosika tu kupiłam buty dla Oli Buty dla dziecka, buty dziecięce - GULIANA - sklep internetowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

:-)Tylko dwa razy w roku, w grudniu i chyba w lipcu- tak dotad bylo.Diewczyny wiecie cos o przecenach w Next czy cus sie szykuje.Chcialaby mmalego troszke obkupic .

:-) zazdroszczę bardzo

(dwa razy w roku)
Tylko później taki ból głowy mnie dopadł, że musiałam sie polożyć:-( No i wieczorek mam dla siebie, dziecie jedno śpi, drugie w łóżku leży, tatusia do sklepu wysłalam bo mnie chcica na pesto wzięła (nic tam,że za późno na kolacje
)
też bym sobie kupiła jakąś kieckę
a jakbym której powiedziała o rokach to by mnie wysmiały

No prosze, to nas ominelo. Ja w weekendy omijam centra handlowe bo takie tlumy mnie przerazaja.Beaa pytam o wyprzedaz bo podobno w ten weekend co byl wszystko w Next 50% taniej ja niestety bylkam w pon i juz wszystko w normalnych cenach![]()

,obniżyłam oparcie i w sumie z 45min spał,ale obudził się taki jęczący,że o rany
Zjadł, oczywiście nie obyło się bez ceregieli,zaraz będzie usypianie.Pewnie znów nocka super się szykuje