reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Hashi, a tu się zdziwisz, bo od roku okna myje tylko mój M :-p- ja nienawidzę, a ciąża była dobrą wymówką. Parę dni temu oznajmiłam, że chyba czas myć okna i się zaoferował..nie wierzę za bardzo, ze w weekend to zrobi, bo będzie w panice i chaosie sam z dzieckiem, ale jak pogonię, to potem nadrobi:-D

A na razie siedzi na jakiejś wsi i czeka trzecią godzine na zmianę opon, a ja się miotam między robotą a marudą...nic to, jutro i tak mnie tu nie będzie:-D

Andula, no ale Twój M już od jakiegoś czasu zaczął przebąkiwać o powrocie, nie? No to trzeba brać byka za rogi i skoro wszystko wskazuje, że lepiej jest wrócić, to wracajcie:tak: Ja tam już się cieszę, bedzie w końcu jakaś lipcówka z tej strony Polski a nie wszystkie z tych, co na pole chodzą:-D:-D

reklama
Beaa zdiagnozowane, to już prawie wyleczone:-);-)
Andula jakoś tam będzie, dacie radę-napewno:tak:
Surv wypoczywaj i za nas wszystkie prosze się dobrze wyspać:-D:-D:-D

my już po pierwszym spacerku i mam nadzieję, ze jak mała wstanie z drugiej drzemki to jeszcze jedną rundkę sobie strzelimy;-)
Kornel ogólnie źle się czuje jak ma coś zrobić -np. poukładać u siebie płyty itp. rzeczy:sorry::wściekła/y: to wtedy booooli brzuszek, ale jak chciał wyjśc na dwór to akurat chwilowo go przestał:baffled::no:;-) cwane te dzieci:sorry:

My tez sie witamy dzisiaj wesolo
a to z tego wzgledu ze u nas jest 9;45 a moje dziecko spi sobie w najlepsze, co lepsze spalam i ja z nim do 9 ale moj tesc uznal ze za bardzo bym sie wyspala i wtargnal do naszej sypialni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dobrze ze juz go nie ma:tak:tak mi ten gosc na nerwy dziala ze nawet jak herbate pije to bym go udusila:no:
Dziewczyny zazdroszcze Wam tego ciepelka i nawet okna bym umyla gdyby tylko cieplo bylo. a tak to u nas nadal zima i nie wiadomo do kiedy:-(
Andula Ty sie w takiej sytuacji nawet nie zastanawiaj tylko wracajcie do Polandii, po co masz sie dziewczyno meczyc, no chyba ze sie w strone Bea przeprowadzicie:tak:
Surv milego wyjazdu a praca sie nie przejmuj, nie zajac;-)
Haszi tak sie napalilam na te rolki przez Ciebie ze chyba po powrocie do Polski tez moje dawno zakurzone odpale:tak:tylko w tej mojej wiosce to nie bardzo jest gdzie na rolkach smigac:-D
Tosika zdrowia dla Twojego duzego zmartwienia! bardzo mi sie podobala filozofia zmartwien i tak na mnie podzialala ze na razie drugiego nie chce;-)
Bea Ty sie bidulko kuruj bo jak te dzieciaczki bedziesz uczyc jak nie przemowisz:baffled:oby szybko przeszlo, jak nie to apel do Tosiki o czary mary;-)

wiadomosc z ostatniej chwili, snieg sypie tak ze swiata nie widac:wściekła/y:

i ja sie witam:happy:
dopiero teraz bo byłam na uczelni:sorry:
na dodatek mały maruda na całego, taki marudny jeszcze nie był:no:
Bylismy z rana u pani dr - jej diagnoza zęby na całego:sorry::baffled:
Przepraszam że dzisiaj każdej z WAs nie odpiszę ale nie mam juz siły no i Kuba wrzeszczy:-(

Survivor my tez wychodzimy na dwor:tak:.
Andula no u nas sytuacja podobna,albo i gorsza,bo ja na macierzynskim (juz mi nie powinni placic,ale placa:-)),a K bez pracy na JA i tylko czekamy az nam sie umowa o mieszkanie skonczy w maju i znikamy stad.

Pearl - słoneczko przesyłam,
Tosika - cwaniak z tego Twojego synka:-)
Madzia, Surv - u mnie też wychodzi się na dwór:tak:
Surv- u mnie też M myje okna,
Teraz M kąpie małą, ja dziś byłam na małych zakupach w smyku, potem dołączyłam do M i młodej na spacerku, wypiliśmy sobiek kawke w knajpce na dworzu i teraz odpoczywamy w domu.
narazie uciekam młodej robić kaszkę na noc.

reklama
Beaa z tego co sobie obliczylam to juz zaplacili mi dwa razy wiecej,nie wiem czemu,pewnie maja burdel w papierach,ale ja ich uswiadamiac nie bede.

Pabla az sie chce gdzies na zewnatrz posiedziec,jak taka ladna pogoda:tak:my nie przy kawce ,a przy piffku dzisiaj;-)

Do góry