reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Andula- wspolczuje tej migreny, ale niestey nie znam, zadnych spopobow na ulzenie bolu. Co do kredytu to jakos tego nie widze bo moj M ma wielka wade- jest cholernie rozrzutny. W dziecinstwie byl bardzo rozpieszczany, mial wszystko o czym tylko zamarzyl no i teraz sa efekty. Caly czas kupuje jakies niepotrzebne gadzety, a na rzeczy 'wazne' juz nie ma. Jakos krucho widze nasza przyszlosc.
Suvr- widze, ze milos spedzoliscie sobotni dzie, pewnie porobiliscie jakies fotki?
My wczoraj do pozna ogladalismy film ''Austaralia'', no i dzisiaj wstalam o 10, a raczej obudzil mnie i moda telefon.
Pogoda zapowiada sie fanatstycznie wiec pojdziemy sobie na spacerek, no a maz do pracy.
Suvr- widze, ze milos spedzoliscie sobotni dzie, pewnie porobiliscie jakies fotki?
My wczoraj do pozna ogladalismy film ''Austaralia'', no i dzisiaj wstalam o 10, a raczej obudzil mnie i moda telefon.
Pogoda zapowiada sie fanatstycznie wiec pojdziemy sobie na spacerek, no a maz do pracy.
Ostatnia edycja:
kaja1978
Fanka BB :)
A my po weselichu! Było fajnie
A bolerko jednak zamieniłam na czarne;-)Wróciliśmy o 5
Ale mama spała u nas, rano wzięła małą i poszła do siebie... I dopiero po spacerku popołudniowym odda nam dziecko:-) Dziwnie tak bez maleństwa, ale zamierzam to wykorzystać i nie wychodzić szybko z wyra (teraz tez leżę z lapkiem na brzuchu
).

Nie jest tanio, ale z opowoeści znajomych słyszałam, że świetny ośrodek. Z wyzywieniem (2 razy dziennie szwecki stół, ponoć bardzo duzy wybór) ok 2 tys. za osobę na 2 tygodnie (Zosia za darmo, starsze dzieci mają zniżki). W tym jest kilka zabiegów, bo to też ośrodek spa...
Moze za te pieniądze za garanicę bysmy pojechali... 2 lata temu byliśmy w Turcji - 7dni pobytu + 7 dni w trasie i wyniosło to nas 7 tys. Bułgaria niby tańsza, ale też koło 5 tys. A warunki - czy w Turcji czy w Bułgarii - bez porównania do Sandry! Szkoda tylko, że Zosia jeszcze z tych atrakcji nie skorzysta... Ale babcia jest gotowa za rok wziać tam maleństwo, bo w tym roku jedzie tam ze starszym wnuczkiem.

fajnie że tak wszyscy przyjemnie łikenda spędzają
Ja jestem po pifkach i mi fajnie. Kurcze ale ten mój m przystojnyhmmm muszę zmykać.

My jedziemy do Sandry Spa, Pogorzelica |rozrywkaKaja, jeśli można wiedzieć, to ile płacicie za taki ośrodek z atrakcjami dla dzieci? W wieku naszych maluchów, to może jeszcze nie ma większego znaczenia, ale jak byliśmy w tej ostatniej Turcji naszej z placem zabaw, animacjami itp, to widziałam jakie to ważne dla TYmka. M mi dzisiaj próbował wmówić, jak to drogo nad morzem naszym w sezonie, dlatego jestem ciekawa jak to rzeczywiście wygląda.
Nie jest tanio, ale z opowoeści znajomych słyszałam, że świetny ośrodek. Z wyzywieniem (2 razy dziennie szwecki stół, ponoć bardzo duzy wybór) ok 2 tys. za osobę na 2 tygodnie (Zosia za darmo, starsze dzieci mają zniżki). W tym jest kilka zabiegów, bo to też ośrodek spa...
Moze za te pieniądze za garanicę bysmy pojechali... 2 lata temu byliśmy w Turcji - 7dni pobytu + 7 dni w trasie i wyniosło to nas 7 tys. Bułgaria niby tańsza, ale też koło 5 tys. A warunki - czy w Turcji czy w Bułgarii - bez porównania do Sandry! Szkoda tylko, że Zosia jeszcze z tych atrakcji nie skorzysta... Ale babcia jest gotowa za rok wziać tam maleństwo, bo w tym roku jedzie tam ze starszym wnuczkiem.
Witam,
Sto lat dla Kubusia i Toski
Survi ale fajna mieliscie sobote
Andula wspolczuje migreny. Ja tez czasami mam migrene ale tylko jeden dzien, raz zdazyla mi sie przez 4 dni ale dosc slaba wiec jakos wytrzymalam:-)Ja przewarznie biore Nurofen Forte nawet 2 tabletki potem do lozka(jak G jest w domu) i spie lub leze i po kliku godzinach przechodzi.
Kaja zazdroszcze tego wesela.My idziemy 26 wrzesnia i juz nie moge sie doczekac
Mielismy jeszcze isc w listopadzie ale mlodzi nie robia duzego wesela tylko rodzice i rodzenstwo
Sto lat dla Kubusia i Toski
Survi ale fajna mieliscie sobote

Andula wspolczuje migreny. Ja tez czasami mam migrene ale tylko jeden dzien, raz zdazyla mi sie przez 4 dni ale dosc slaba wiec jakos wytrzymalam:-)Ja przewarznie biore Nurofen Forte nawet 2 tabletki potem do lozka(jak G jest w domu) i spie lub leze i po kliku godzinach przechodzi.
Kaja zazdroszcze tego wesela.My idziemy 26 wrzesnia i juz nie moge sie doczekac

o kurcze widze ze sie imprezowo zrobilo
u nas tez wczoraj impreza byla, mielismy gosci z Hiszpani na obiedzie wiec caly dzien gotowalam i sprzatalam. goscie przyszli a mnie taki bol brzucha zlapal ze pierwsza godzine lezalam w sypialni czekaja jak srodek przeciwbolowy zacznie dzialac i modlac sie zebym akurat teraz nie musiala na pogotowie jechac...no ale przeszlo na szczescie. wszyscy bawili sie przednio, obrzarstwo na maksa, o pijanstwie nie wspomne (Hiszpanie wiadomo;-)). Dziecie moje bylo super grzeczne, na koncu marudzil to dalismy mu laptopa starego do zabawy i dwie godziny z glowy
swoja droga chyba mi rosnie jakis komputerowiec bo takie rezczy powlaczal ze pozniej wszyscy siedzielismy i rozkminialismy jak on to zrobil
np moj syn mi uswiadomil ze jest funkcja narratora w kompie, facecik mowi 'enter, backspace itd'
no geniusz normalnie
impereza zakonczyla sie o3.30 w nocy
m ledwo na nogach stal, zreszta podejrzewam ze nadal w takim stanie jest
zostwilam go nie sobie pospi a ja sie kawa racze bo moje dziecie oczywiscie 07.30 zrobilo mamie pobudke

podejrzewam ze dziesiejszy dzien trzeba na straty spisac (rekonwalescencja m)...a mialam nadzije ze do Tommy Hilfiger na te zakupy w koncu skoczymy...
Milego wieczoru zycze:-)

impereza zakonczyla sie o3.30 w nocy

podejrzewam ze dziesiejszy dzien trzeba na straty spisac (rekonwalescencja m)...a mialam nadzije ze do Tommy Hilfiger na te zakupy w koncu skoczymy...
Milego wieczoru zycze:-)
pabla27
Fanka BB :)
my po spacerku, byliśmy w parku w knajpce na kiełbaske z grila, wypiłam dwa piwa na słonku i lekko jestem zakręcona:-)
pogoda piękna, jestem ogólnie rozanielona ( to chyba skutek wypicia tego piwka ), chyba się z M dziś poprzytulamy
wczoraj zrobiliśmy wstęp, to dziś pobaraszkujemy sobie jak młodzież zaśnie
M mi kupił duże piwa zamiast małego mówiąc że będę łatwiejsza - no cóż, chyba miał rację :-)
pogoda piękna, jestem ogólnie rozanielona ( to chyba skutek wypicia tego piwka ), chyba się z M dziś poprzytulamy

M mi kupił duże piwa zamiast małego mówiąc że będę łatwiejsza - no cóż, chyba miał rację :-)
beaa
Mamy lipcowe'08
My tez juz po spacerku, pogoda jest wspaniala to szkoda bylo w domu siedziec.
Pabla- milego baraszkowania:-)
Pearl- bezbolesnej rekonwalescencji.;-)
Pabla- milego baraszkowania:-)

Pearl- bezbolesnej rekonwalescencji.;-)
reklama
Beaa no przynajmniej na 2Kicrym ale fajnie macie z tymi wakacjami, wy co roku jezdzice na takie 2-tygodniowe wypady?
;-).

Andula współczuję takich bóli:-(oby szybko przeszłoDzien dobry
Mnie migrena kur....sko meczy :-no:
juz jestem po czterech tabletkach czuje sie nie przytomna:-(Ladna pogoda chcialabym gdzies pojechac a tu bol nie do zniesienia
Milego slonecznego dnia:-)
Pabla oby to by ł ten najlepszy razmy po spacerku, byliśmy w parku w knajpce na kiełbaske z grila, wypiłam dwa piwa na słonku i lekko jestem zakręcona:-)
pogoda piękna, jestem ogólnie rozanielona ( to chyba skutek wypicia tego piwka ), chyba się z M dziś poprzytulamy![]()