reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Kasia - niezła jestes:-):-)
Surv - to dobrze że lepiej u Florki i u M też!!
Ja marzę o kiełbasce takiej z ogniska!!! moze na zjeździe sobie zrobimy?? tam miejsce na grila jest:-)
Pearl - współczuję śniegu:baffled:
M kąpie małą...zaraz jemy kaszkę i lulu....
Dzień fajny, młoda wybawiła się z dziećmi w piaskownicy, potem pospała w wózku z półgodzinki.
Ja czuję się już dobrze, pół dnia łeb mi pekał.
Dobra, uciekam am am robić:-)

reklama
Pearl, trzymam kciuki, ja batalię o zasypianie w łóżeczku nocnego cycka toczyłam wiele miesięcy, ale w końcu się udało - musisz tylko uzbroić się w cierpliwość no i być konsekwentna!:tak: A możliwość przespania nocy - bezcenna:-)Apropos, Młoda właśnie grzecznie zasnęła w łóżeczku, więc idę się walnąć z książką;-)

Pabla, no ja grila bardzo chętnie! Nawet jak pozostali uczestnicy balu nie będą chcieli, to sobie chociaż na boczku szybką kiełbaskę z piwkiem strzelimy:-D

pabla, surv my wyjątkowo ogniskowe stworzenia wszyscy jesteśmy. W końcu m mnie wzioł na śpiew i gitare przy ognisku :-D. Tyle, że ja ziemniaki wole:tak: Tylko mam nadzieje, że m pojedzie. Licze, że jeśli zaakceptuje to, że m nie bardzo może jechac to on zrobi wszystko żeby jechać tym bardziej, że podobno ma ochotę. Ale zakretas. Normalnie jak dzień Kasi ^^

U nas dzisiaj sporo napraw remontów itp. Przed ślubem brachola trzeba się przygotować na napad gości bo u nas niemal cała rodzina z daleka będzie.
Z nierzyjemnych rzeczy to ścięcie ( a raczej foch bo oni nie musza się kłucić zeby sobie "pokazać") na linii. M- moja mama, a potem ja- moja mama i ja- m bo mnie obydwoje swoim głupim zachowaniem wkurzyli, gorsi niż dzieci i w dodatku obydwoje oczywiście mają racje. Ale tym sie nie przejmuje i już. Lata mi i powiewa.;-)

no i jak tu byc konsekwetnym w diecie, jak czytam a tu Dorka o ognisku i kiełbaskach pisze:-D:-D:-D:-D:-D chyba idę sobie chociaż kanapkę zrobię:-p

Nie pisałam Wam jaka dziś zakręcona byłam. Siedzę spokojnie w pracy, piszę na BB, pracuję ;-) i kapnęłam się, że od 9 rano powinnam siedzieć na szkoleniu w drugiej części miasta:szok: "Troszkę" się spóźniłam:eek:
Kasia dobre:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pearl Ty jednak nie siedź do lipca, bo Was tak zasypie, że co najmniej jeszcze przez pół roku będą odśnieżali lotniska:-p Wspólczuje nocki:-( biedny bobasek:-( no i mam nadzieję, ze się pochwalisz zakupami, bo my wszystkie takie sroczki i lubimy oglądać, przeglądać, zaglądać:laugh2::laugh2::laugh2: a co do mody hipisowej, to ja też sobie zakupiłam dżiny dzwony (tak mi sie wydaje, że jakoś mnie wyszczuplają:szok::-p)
Kaja badź konsekwentna:tak: Trzymam kciuki:tak:
Surv co czytasz?? Bo ja czytam tą książkę co pollecalaś-Dziecko dla odważnych -Talko i bardzo mi sie podoba :tak: taka tekściarska:-D
a ja dzisiaj zaliczyłam fryzjera:tak: kolor mam ten sam, czyli ciemny:-( aczkolwiek od wakacji, jak wrocę z wojaży to zaczynamy sie rozjaśniać:-p
mała poprzestawiala sobie godziny spanka i wstała z drugiej drzemki o 19tej i teraz w najlepsze buszuje:crazy:

Pearl wspolczuje nocki ale odstawienie od nocnego cycowanie mozliwe nam tez sie udalo a w najgorszych momentach Mis jadl wnocy co 30 min:baffled:

Tosika Ty odkad jestes na forum chyba juz z 5 razy fryzjera zaliczylas heheh:tak: Ja bylam oistatni raz chyba ze 2 lata temu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dorka ale smaka narobilas ta kielbaska:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry