reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Pabla- no to gratuluje, fajnie, ze Lenka sie dostala (prawie, bo piszesz, ze nieoficjalnie sie dowiedzialas).
Tosika- mnie tez czeka prasowanko malych rzeczy.

Dzisiaj mala dwa razy wymiotowala, tuz pod koniec jedzenia, wiec caly dzien ja przebieram, sprzatam kuchnie, myje krzeselko i susze. Nie wiem dlaczego jej zoladeczek nawala, nie zjadla duzo, a raczej mniej niz zawsze, a i tak dwa posilki zakonczyly sie wielkim pawiem.

Mialam jeszcze porobic porzadki w moich ciuchach, ale pewnie nic z tego bo zaraz zaczynaja sie seriale.

Pabla- a gdzie foto sukienki na modelce???

reklama
Tosika a Ty przypadkiem będąc w ciąży nie miałaś anemii ? Bo moja koleżanka miała podobnie jak Ty opisujesz a w ciązy będąc lekarz zabronił jej brać sztucznego żelaza tylko w produktach i potem jak dziecko miało ok.8-9 miesięcy musiała mu dawać żelazo.

Pabla, to super!
Pearl, chyba na piechotę do Polski wracałabym. Śnieg:szok:
Tosika, norma jest więc nie denerwuj się
Haszi, zdrówka dla Tymka i gratulacje dla szczerbatka ;-)

Ja dziś zaliczyłam lekarza z dzieciakami - nie jest źle, jak na razie tylko infekcja, mamy witaminki i syropki; a potem dentysta i wreszcie pitolona ósemka zaleczona - jeszcze jedna:baffled:

I normalnie nic a nic mi sie nie chce, a wypadałoby poprasować i umyc gary:dry:

Liwcia nie miałam:no: wręcz odwrotnie, wyniki miałam znakomite:tak: ale mój M wydedukował, czy przypakiem teraz nie mam za mało żelaza i przez to mała dostaje niewystarczające dawki:confused:
Pabla suuuuuper!!!! Masz już kłopot z głowy:tak:
Beaa ja jeszcze trochę posiedzę na BB i prasowanko przejdzie na jutro:-p ale muszę byc twarda, bo ambitnie jeszcze dzisiaj chcę posegregować buty:-)
ok uciekam małemu sprawdzić lekcje:-)

Pabla ekstra ze Lena sie dostala :tak:
Tosika norma jest i trzeba sie cieszyc zdrowa jak ryba masz corcie:tak:
Beaa moze Zainab ma gorszy dzionek oby jutro bylo lepiej:tak:
Kasiu dobrze ze dzieciami nic powaznego:tak:Ja ide do zebolucha w piatek brrrrrrrrr

U mnie wieczor ciezki maly znowu stekal nie wiem co sie ze mna dzieje ,ale mam coraz mniej cierpliwosci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(Teraz juz spi a ja mam wyrzuty ze taki brzdac maly a czasami tak mnie wkurza..
Dzis przyszla paczka z ciuchami z Uk jutro kolejne 3 juz nie mam gdzie tego pakowac a zal mi wyrzucic chyba bedzie trzeba sie w kolejna szafe zaopatrzyc;-)

Beaa - to już pewna wiadomość, bo od kierowniczki żłobka, tylko nieoficjalna bo jeszcze lista przyjętych nie została wywieszona...
Może Zainab ma faktycznie gorszy dzień i stąd te wymioty...
Surv - to Florka miała dzień pełen wrażeń:-)
Kasia - dobrze że z dzieciaczkami jest ok, no i Ty dentystę masz juz z głowy:-)

Cześć!
Ledwo żyję, bo dzieciaczki bardzo kiepsko w nocy spały. Miki wczoraj dostał kataru a po południu wyskoczyła ponad 38. Olga z temp. dołączyła w nocy:baffled: Czuję w kościach, że to zapalenie gardła.
Zdrówka dla dzieciaczków:tak: Oby szybko doszły do siebie!

My wstaliśy po 8 tzn Tatuś nas obudził bo zadzwonił,myślał że już może wstaliśmy.
Chociaz o tej 8 to już ostatnio cały czas wstajemy,dziś nam się lekko zaspało
Zazdroszczę:tak:

Pabla - kupuj obrączkę, kupuj:-D Nawet za taką cenę,żeby nie było wątpliwości;-)
Fredka- 300m:szok:! To mamy gdzie balować na kolejnym zjeździe lipcówek;-) W takim domu nawet nie zauważysz, że masz lokatorów;-)
Haszi - Oby było coraz lepiej z maluchem:tak:

witam i ja po dłuuuugim dniu
kurcze to poranne wstawanie Tymi też ma - normalnie niewyróbka
jedynie to poprawiło się spanko w nocy i tak 1 do 2 razy budzi sie na cycusia
Tosika grunt, że norma wyniki
u mie Tymi miał straszne braki z żelazem ale po kuracji szybko nadrobił:-) więc głowa do góry - unormujecie wszystko jak należy:tak:
Pabla super, że macie żłobek:tak:
Kamu nie jedziemy na mistrzostwa - najpierw nasze rodzinne wakacje później ślub koleżanki i Mazury musiały ustąpić innym przyjemnościom
mąż przeżywał ale znalazł sobie "cynamonowe szaleństwo" i jedzie na tor więc ma coś za coś:blink:

Mala caly czas wymiotuje, tryska z niej jak z fontanny- nie wiem co jest grane:szok:.
Maz zaraz wraca z pracy i chce, abysmy pojechali do szpitala. Mala zasypia i wtedy wymiotuje, tak wiec jest duuuzo placzu bo nie wie o co chodzi. Zupelnie nie wiem co robic.

reklama
Witam się znowu pierwsza:confused: Młodej się poprzestawiało i znowu wieczorem chodzi spać wcześniej, za to wstaje o 6...mnie się jeszcze nie przestawiło, więc chodzę nieprzytomna lekko:-p

Beaa, mam nadzieję, ze byliście z małą u lekarza i wyjaśniło się co jej jest?

Pabla, no to świetnie, że żłobek macie!

Tosika, wyniki niezłe, to może nie ma się już co martwić i doszukiwać?:tak: My chyba jutro znowu spróbujemy z tym łapaniem moczu, bo i tak na 9 mamy neurologa, więc już hurtem wszystkie nieprzyjemności załatwimy:-p

A teraz to bym chętnie wróciła spać, ale nie mogę, bo Młoda dopóty grzecznie siedzi w łóżku, dopóki ma pewność, że matka wstała i nie wróci spać:-p Zatem miłego dnia:tak:

Do góry