Witajcie Dziewczynki
u nas noc znow z pobudkami, i jesczez Szymon sie obudzil ok 6 i juz mu sie spac za bardzo nie chcailo, ale jak M do pracy wyszedl to jesczez chwilke ze mna w lozku pokimal. dla niego M w lozku jest rozrywka i przy nim nie zasnie, bo przeciez tato ma takie fajne dziurki w nosie
co gorsze u mojego dziecka zaczela sie lozeczkowa gimnastyka, brzuch,raczki, siadanie i tak w kolko:-(wczoraj zasypial chyba z godzine z ta gimnastyka i nad ranem bylo to samo
wiem co czulyscie wczesniej, nas teraz to dopadlo
w dzien znow jest ten problem ze moj Maly to chyba harcerzem bedzie bo uwielbia stac. caly dzien by tylko stal
i zaczelo sie otwieranie szafek, wczoraj wszyskie butelki z piwa powyciagal z szafki na recykling i oczywiscie oblizywal
patologia jak nie wiem
Zu i Flora wszytskiego najlepszego z okazji kolejnego miesiaca! Moc buziakow od Szymona
u nas noc znow z pobudkami, i jesczez Szymon sie obudzil ok 6 i juz mu sie spac za bardzo nie chcailo, ale jak M do pracy wyszedl to jesczez chwilke ze mna w lozku pokimal. dla niego M w lozku jest rozrywka i przy nim nie zasnie, bo przeciez tato ma takie fajne dziurki w nosie

Zu i Flora wszytskiego najlepszego z okazji kolejnego miesiaca! Moc buziakow od Szymona