reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dzięki dziewczynki za wsparcie:tak: Zobaczymy, co nam powiedzą w banku... Ale kusi, kusi;-) A z drugiej strony to straszne, ze oboje pracujemy (i to ciężko;-)) i mamy takie dylematy, a znajomi w Irlandii przeprowadzili się do dużego mieszkania obok pięknego portu:tak:
A propos ciężkiej pracy - jeszcze 4 tygodnie pracy i wakacje!!!

reklama
Pabla milego pobytu u rodzicow:tak:
Kaja zastanowcie sie dobrze a jak bedzie Was stac przezyc za 1300zl to bierzcie mieszkanko:tak: My mamy ten sam problem oboje pracujemy i czsami tez lekko nie jest a prawie wszystko idize na kredyty:-(
Andula,Kasia "milych" wizyt u dentysty:-)
Kircym to juz niedlugo bedziemy opijac Twoja prace:tak:
Izabelka niedobrze, ale moze Osik to zrobil niechcacy?
Pearl pewnie niektore studentki beda starzej wygladac od Ciebie:tak: Ty jestes mloda i zgrabna kobitka i dasz rade. Juz trzymam za Ciebie kciuki:tak:
Agnik na niezle dals popalic bratu:shocked2:To dobrze ze m bedzie z Wami ale chyba tylko na weekend?

Mala spi, ja zaraz ide sie umyc i jakis filmik obejrze(jak cos ciekawego bedzie)

Dziś przeżyłam szok - właścicielka mieszkania, które dziś oglądaliśmy, wygląda na 25, góra 30 lat, a ma prawie 40:szok: Nie potrafię tego opisać - szczupła blondyneczka, ani jednej zmarszczki, po prostu młoda dziewczyna... Takim to dobrze:tak: Ja chyba też młodo wyglądam, chociaż mam kupę zmarszczek, ale to od śmiechu:no: W tygodniu w autobusie wzięto mnie za maturzystkę;-) A gdy idę gdzies z uczniami, to wszyscy szukają opiekuna:-D Ale fakt, że niektóre dziewczyny strojem i makijażem dodają sobie nawet z 10 lat:baffled: No, ale do tej dziewczyny to mi wieeeeele brakuje... Taka laska:tak: I 40 na karku:shocked2:

Kaja - tak to jest niestety, obecnie 15 letnie dziewczyny wyglądają na starsze ode mnie:szok: mocne makijaże, wyzywające stroje......
ja jakieś 2 mce temu kupowałam wino w sklepie i pani poprosila mnie o dowód:-) bardzo miło mi się zrobiło:-D

Witam, na razie nic nikomu nie odpiszę bo muszę wszystko poczytać i zorientować się w temacie;-) napiszę tylko, że pierwszy tydzień pracy mam zaliczony i wszyscy żyją:-) jestem nieziemsko zmęczona, czasem Was podczytuje, ale nie mam sił pisać:zawstydzona/y: Mały raczkuje jak szalony i nawet już robi to normalnie, więc trzeba Go pilnować bo wszystko co zakazane jest najlepsze:szok: dziś bawił się wycieraczką:baffled: zmykam czytać - miłej nocy:-D

Dorka nie pociesze Ciebie, ale bryndza w telewizji:no: nic nie ma, a filmy to już 100raz powtarzają:wściekła/y:
Ja też dzisiaj sama sobie siedzę i też zajadam się słodkościami:-p M na piffko se poszedł:-) niech chlopina też ma coś z tego życia:-p
Izabelka tak to jest z rodzeństwem, zapewne jeszcze nie raz "zaskoczy" Ciebie Oski:tak: między moimi szkrabami jest 11 lat różnicy i też się boję, czy starszak nie strzeli jakiegoś numeru??:szok:
Kicrym no i super, że już został Ci lekki retusz pracy:-) no i szaleństwa na parapetówce;-)
Kaja super, ze mieszkanko wpadło Wam w oko:-) no ale decyzję musicie podjać sami:tak: ja jestem w gorącej wodzie kąpana i od razu bym się pewnie zgodzila a później analizowała;-) szczególnie, ze to okazja:tak: a może za jakiś moment wpadniesz na jakiś genialny pomysł na swój biznes? a z drugiej strony bez sensu jest też pracować wyłącznie na kredyty:no: aczkolwiek jak chcecie wziąć kredyt to róbcie to teraz, bo wg analityków kryzys gospodarczy ma dotrzeć do naszego kraju za jakies 3-4 m-ce i wtedy dostanie kredytu będzie graniczyło z cudem:szok::baffled:
Pabla miłego wypadu i szybko do Nas wracaj!!
a u nas ciąg dalszy spraw mieszkaniowych:tak: po tym jak M wystawił wczooraj na gratce (i to nic, ze wcześniej bylo wystawione, ale przez agencje i ciut droższe) rozdzwonily się telefony (w sumie trzy osoby:-p dzwoniły) no i nawet dzisiaj przyszło małżenstwo oglądać mieszkanie i trochę mnie pan zadziwił swoimi wymaganiami:baffled: otóż, podobalo mu sie mieszkanie (widać, że partnerka ma tyle do powiedzenia co żyd za okupacji;-)) ale ten salun wg niego za mały, no i jak spytał się czy ta półka na jednej ścianie zostanie (no niby jak bym mogła wziąć ze sobą półkę, która jest zrobiona z regibsów??:szok::szok::szok::szok::szok:) normanie gość gorszy od blondynki:baffled::baffled: sądzę, że to takie zagadniecie bylo?? Bo ja mu na to wie pan ciężko by bylo, oprócz tego z wielką radością powiedziałam, ze to mój projekt byl, a on na to, że od razu by ją rozwalił:szok::dry::wściekła/y: bo chciałby tu zawiesić duuuużą plazmę:szok::szok: normalnie ręce mi opadły( a jak bym chłopem byla to zapewne i inne części ciała):-p kurcze malo tego ten nasz 'salun" to dla niego za mały a co by zrobić kino domowe (i to nic, że my mamy rozprowadzenie na kino domowe) a więc nasz duży pokój (po naszemu) a po ichnemu - salon został nazwany pokoikiem kawowym:dry: ja mu na to, że mi taki pokoik kawowy wystarcza w zupełnosci (no co za gość:no:) już mnie korcilo dogadać, ale policzylam do dziesięciu i pomyślalam, ze to tylko facet, wiec co wymagać:-p

Heja!
Cobyście o nas nie zapomniały, to króciutko napiszę, że żyjemy... Ale bieg jest ostatnio taki, że nawet nie mam szans Was poczytać.
Odkąd zaczęłam robić prawko (przekroczyłam połowę), nie wyrabiam z niczym - obiady marne (albo brak), bałagan w różnym stopniu nasilenia, dzieci okrzyczane o byle co. Chłop zresztą też.
W ten wekend mamy urodzinowych gości Tymcia. W sobotę rodzinka, a w niedzielę towarzystwo młodociane z rodzicami. Tak się zastanawiam czy ma to wszystko sens, ale na to pytanie pewnie dopiero po imprezce sobie jakoś odpowiem. Urobi się człowiek, udenerwuje, kasę wyda... Może inna forma świętowania byłaby dla Tymka lepsza?

Pochwalę się jeszcze, że schudłam 6 kilo w ciągu miesiąca. Prosiłam Was kiedyś o kciuki - szłam na wizytę do centrum odchudzania i tak bardzo chciałam, żeby się udało. Te sześć kilo, to dopiero początek drogi - osiągnęłam wagę sprzed drugiej ciąży, ale dla mnie to spory sukces, bo ostatnio ilekroć zaczynałam, przegrywałam, usprawiedliwiając samą siebie stresem, problemami...

No i biuro jakby ruszyło z miejsca... Cieszę się bardzo, mimo iż póki co, to może na opłaty starczy. Ale ludzie przychodzą, meile piszą, z lastów korzystają.

Dobra, idę do spania, bo czekają mnie dwa dni biegania wokół gości... Łatwo nie będzie.

reklama
Pabla mnie tez wczoraj poproszono o dokument jak piwko kupowalam:tak:sie usmialam jak p. zobaczyla ze za dzrwiami stoi M z Szymonem:-D
Mondzi gratulacje zgubienia wagi i otwarcia biura:tak:super!!
Tosika nie zwracaj uwagii na takich cwelow, trzymam kciuki zebyscie znalezli odpowiednich ludzi do Waszego mieszkania:tak:

Do góry