reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej
Pospałyśmy sobie dziś do 7.30 wiec luzik:-) tylko pogoda znów do niczego a w nocy tak u nas lało że mnie hałas obudził i teraz to samo :no:
Andula – współczuje bólu glowy:-( i to w dodatku dziś kiedy mialo być tak pieknie;-) :-):-)a do lekarza wybierz się jak najszybciej:tak:
Madzik – u mnie pierwsze 3 @ po odstawieniu małej to była tragedia :no:tak jak piszesz potop ale teraz jest już normalnie :tak:za to parę dni przed mam takie humory ze szok:-pwszyscy z drogi mi schodzą :crazy:kiedys tak nie było :no:
My zwrotu tez jeszcze nie dostaliśmy:wściekła/y: ale tak to jest jak się pity w ostatni dzień wysyła:-p ba i nawet korektę musieliśmy już robić:sorry:

reklama
Agnik mam nadzieje ze do przyjazdu M glowa troche sie uspokoi choc nie sadze:no:Wzielam solpadeine wypilam kawe z cytryna :baffled::tak:Bol jakby lekko przytlumiony ale jest:wściekła/y:Ugotowalam tylko fasolke i nawet sily sprzatnac nie mam:baffled:Dobrze ze Fisielek grzeczny to jakos daje rade:-)M bedzie okolo 18 ,godziny dluza sie strasznie ;-):tak:

U nas nie pada ale wiatr okropny z dworu raczej nici..
Bylam tylko na poczcie wyslac cosik dla Zu;-):tak: i chyba reszte dnia w domu przesiedzimy:tak:

Surv, to się US spisał ;-) Nasz zwrot przeznaczony na wakacje ;-)
Magdzik, współczuję @ - ja jeszcze czekam na pierwszą. No i tego dentysty nie zazdroszczę:sorry:Powodzenia
Andula, Fisielek spisuje się na medal i nie dokazuje - brawo
U nas o dziwo nie pada, ale zimno jak fiks

Witam! też przelotem
mam znowu papierologię na już,ten mój m wszystko na ostatnią chwilkę jak go z oka spuszczę i prasowanie szczerzy się do mnie.
U nas też pogoda raczej butelkowa i z podwóreczka nici.
Potem poczytam Was.
Miłego dnia.

Witam,
Survi to teraz mozecie poszalec:-D My zrot mamy na opony i na wakacje:tak:
Madzik ale Cie dopadlo. Niedosc ze @ to jeszcze dentysta:tak:
Andula biedulko:-( Trzymam kciuki zeby bol przeszedl zanim m wroci:tak: Idz do tego neurologa jak najszybciej:tak: Ja nie moge jakos sie wybrac:baffled:
agnik ale sobie pospalyscie:tak:
kasia,survi,kamu wspolczuje problemow z poczta. Na szczescie mi sie jescze nic takiego nie przydazylo:tak:

U nas tez nie ma rewelacji z pogoda:no: G poszedl z mala do mojej siostry a ja odsypiam nocke(przed BB:-)). Dobrze ze dzis tylko do 3:tak::-):tak::-) A jutro jade pomoc kuzynce w przygotowaniach do Komuni jej corki.

hej ja na minutke,bo juz wszyscy w domku
wspolczuje wam boli i problemow ze zdrowkiem, mnie tez znowu boli glowa, juz sily nie mam, dzisiaj tata mi da nazwe tabletek na migrene,to Andula ci napisze-spowadzane z USA, ale pewnie mozna blizej, pomogly mi ostatnio
Surv to poszalejecie, my tez dopiero zwrot dostalismy,ale juz ma przeznaczenie ;-)
Kamu a kiedy wozek bedziesz miec? wspolczucie,bez wozka jak bez reki :confused2:
Madzik wspolczuje @ ja mam jajeczkowanie, po ciazy mam tak bolesne jak nigdy :baffled:
Fredka zeby stos papierow sztbko zmalal ;-)
Tosika napisz pozniej co sie stalo

Wstrętna pogoda nam plany jednak pokrzyżowała i z powodu paskudnego wiatru i zimnia wróciłyśmy prosto z rehabilitacji do domu:baffled: Tak że zakupy prezentowe przerzucę na jutro, M nas zawiezie, będzie szybciej i cieplej:tak:
Na rehabilitacji dziś o dziwo nawet nieźle, mała trochę popłakiwała, ale dość dobrze zniosła, bo ją prawdziwa lalka z zamykanymi oczami porwała:tak: Cieszę się,bo taką ma dostać od mojej mamy na urodziny i widzę, że będzie jej się podobać.

Rehabilitantka mówi, że ćwiczeniami nie sprawimy że dysproporcja oczu zniknie, nawet jeśli uda się pozbyć asymetrii i mówi, żeby jednak do okulisty pójść,w iec pewnie tak zrobimy.....nie wiem co prawda kiedy, bo cay przyszły tydzień znowu ze służbą zdrowia spędzamy:baffled:

Idę w końcu normalny obiad ugotować i chyba pozwolę sobie na rozpustę, czyli nicnierobienie... czego i Wam życzę:-)

No nasz zwrot już też zamknięty na lokacie, zeby w tajemniczy sposób nie wyparował na allegro:-D, bo będzie na wyjazd na Islandię.

Andula – nie dziwie Ci się że godziny się dłuża:tak: mój zadzwonił przed chwila i mówi że będzie za godzinę :-):-):-)ciesze się jak jakaś małolata z pierwszej randki a tylko tydz się nie widzieliśmy :sorry:
Surv – współczuje bardzo tego ganiania po lekarzach:-:)-( Dobrze ze Florka powoli się przyzwyczaja do rehabilitacji
Ja a właściwie moja mama zauważyła że Zuzi ucieka jedno oczko. Też będę musiała iśc do okulisty bo z tego co wiem do ok. 6 miesiąca powinno to minąć :sorry:ale pewna nie jestem:no:
Fajny wyjazd Wam się szykuje :tak:kiedy to?

Agnik my sie nie widzielismy od 6 maja wiec dosc dlugo:tak:Dzwonil M przed chwila juz objezdza Berlin wiec do 2h powinien byc:tak:Glowa nadal boli ale mniej niz rano:tak:
Izabelka jak bedziesz znala nazwe lekow daj znac i zycze aby szybko przestalo Cie bolec:tak:

Surv super ze Flora coraz lepiej znosi wizyty oby juz wkrotce nie byly potrzebne:tak:
U nas tez wiatrzycho paskudne:tak:no nic ide kontrolowac zegar..;-):-D

reklama
U nas piekna, sloneczna pogoda, nawet poopalalam sie troszke w ogrodku, podczas, gdy mala spala na lezaczku w cieniu. Co wiecej dzisiaj mam nicnierobienie- jakos tak samo wyszlo, no i mala nawet grzeczna.

Andula- fajnie, ze maz wraca, odciazy cie z Michasiem:tak:.
Wczoraj kolezanka tez pojechala do Polski, ale sie spoznila na prom bo policja ich zatrzymala i przetrzepala bagaze, a ze pojechala z dzieckiem to tobolkow troche bylo.

Musze sie jeszcze pochwalic, ze moja mala przespala cala noc w lozeczku, zdarzylo sie to pierwszy raz! Alez jestem z niej dumna.

Do góry