reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witajcie, u nas dziś ogromny upał, a ja swoje klapki jedyne jakie mam oddałąm do szewca:wściekła/y:W słońcu już jest 34 stopnie
D mnie dziś wku..ł, rozmawiam z nim przez tel a on z takimi jakimiś nerwo- fochami do mnie, więc się go pytam czemu sie tak do mnie odzywa,a on że jak mnie słyszy przez tel to aż go trzęsie to kaząłam mu sp...ć i się rozłączyłam, zaraz dzwonił ale już nie odbierałam niech spada.
A dokąłdnie poszło o to że rachunek za kom przekroczyłam o 45 zł pierwszy raz mi się to zdarzyło i zaraz afera, szkoda ze nie pamięta jak on przekraczał z tym że mój teraz jest 30 zł a jego 100 i on ma 2 telefony a ja jeden, szkoda gadać.Ale mam to w du..e.
No to na bluźniłam trochę i mi lepiej.
Maks dziś się z takim płaczek obudził i 5.15 musaiłąm aż go przytulić, zasnął i o 8 się obudził.
Dobra ja zmykam pomału do pracy, miłego dnia dziewczynki

reklama
witamy po urlopie
oj takie zaległośći w bb, że nie wiem czy nadrobię
póki co nawet nie próbuję bo ledwo co się ogarniam
wszystko do prania, dom do posprzątania bo wygląda jakby jakieś tornado przeszło
wrażenia super, hotel bardzo rodzinny (m się śmiał, że takie emeryten party bo w większości starsi ludzie i małżeństwa z dziećmi - jedynie jakaś para gejów z krajów byłego ZSRR się zaplątała w to wszystko), jedzonko dobre, pogoda wyśmienita:-)
Tymi dzielnie zniósł podróż i pociągiem i samolotem i pływał łodzią - podróżnik jak się patrzy
nawet całe dnie na świeżym powietrzu jakoś przetrzymywał - mimo, że upał doskwierał, a on raczej z tych wampirowatych ze swiatłowstrętem:laugh2:
uciekam się rozpakowywać
miłego słonbecznego dnia:-)

Renia, nawet nie wiesz jak Twój post napawa mnie optymizmem. Oczywiście będę się do Ciebie zwracać po złote rady:tak:
A tak w ogóle to witajcie z powrotem i czekamy na duuużo zdjęć (tylko nie kręć, że czegos tam nie potrafisz;-))

Renia, to fakt fajnie poczytać o odpoczynku, wakacjach etc. Prosimy o dłuższą relację:-)
Pabla, rzeczywiście, jak przeczytałam to co piszesz o kredytach to mi się przypomniało, że przy konsolidacji nie czekaliśmy na sądowy wpis, tylko wystarczyło z banku zaświadczenie, że kredyt spłacony + kopia złozonego podania o wykreślenie hipoteki. Więc Kaja musisz chyba pójść do banku i ich opierniczyć w kwestii bzdurnych wymagań...

Kurczę, a ja własnie głupotę zrobiłam, 2 h temu wziełam krople na serce, bo znowu mnie dobija, a teraz małą karmiłam i się zastanawiam, czy jej nie zaszkodzi:-( Głupia jestem, zapomniałam, a cyca jej dałam bo 2 godziny wyła nie mogąc zasnąć, w międzyczasie Małysza z łóżka zaliczyła, bo wyglądała na śpiącą, a to tylko drzemka 15-sekundowa była, po której wstała rześko, pokonała wał z poduszek i zleciała:baffled: No nic, sama waleriana chyba jej wielkiej krzywdy nie zrobi....

Idę do roboty, bo leży i kwiczy:-p

ja ogarnęłam trochę mieszkanie, poodkurzałam, pomyłam podłogi, teraz zabieam się za łazienkę. Młoda właśnie kimnęła, więc mogę w spokoju posprzątać. Kurcze, ale jest gorąco! u mnie w mieszkaniu normalnie sauna mimo pootwieranych okien. Młoda w samym rampersie szaleje.....

U nas pada, za oknem szaruga, pije juz chyba 5 kawe...

Kamu- wspolczuje klotni, oby wszystko szybko wrocilo do normy.
pabla- jak zawsze dom posprzatany!:-D
surv- Florce nie powinno nic byc;-)
Renia- napisz cos wiecej o urlopie, chociaz sobie poczytam bo sama to pewnie pojade jako emerytka, albo i nie.

Kamu oby M szybciutenko sie naprawil szkoda nerwow na ten gorszy gatunek;-):tak:

Surv ja tez mysle ze Florze nic nie bedzie:tak:
Reniu dawaj nam fotki super ze wyjazd udany:tak:
Beaa juz niedlugo bedziesz miala male wakacje w Pl i moze uda sie wyjechac na te kilka dni do Barcelony:tak:U nas w tym roku tez raczej bez wakacji skoczymy jedynie na kilka dni nad morze.

U nas noc do dupy Fis ma katar budzil sie co 30 min ,kregoslup boli od schylania sie nad lozeczkiem:baffled:Dobrze ze M wzal go przed 7 to jeszcze do 9 pospalamM na kursie maly jeczy..wrrrr.Pogoda marna chyba przejde sie do solarium aby cielsko troszke opalic i poprawic sobie nastroj:tak:

Ostatnia edycja:
hej
ja w domku, pogoda pikna,ale musze byc mlody bog do czwartku,nie przepuszcze wyjazdu!!!
Dorka wyjezdzamy na caly weekend, chyba ze kogos rozlozy :baffled:
czuje sie lepiej, niania przychodzi to pomaga z moja 2, szczegolnie chodzi o were,zeby nie zachorowala,aczkolwiek cos juz prycha :no:
z Oskarem musielismy podpisac kontrakt i zrobic pule kar i nagrod bo zrobil sie nie do zniesienia, zobaczymy czy rady niani zadzialaja :sorry:

Kaja wiem co czujesz,ale my oceny do 1-ego mielismy wystawic,wiec juz luz i nie mam wyrzutow,ze na zwolnieniu jestem, ja z tych glupich co sie przejmuja praca i bidnymi uczniami :-)
jejku nie moge sie doczekac,zeby wyjechac, jedziemy na Kaszuby-nie pamietam czy pisalam, osrodek Adler- polecam,bylismy w zeszlym roku :tak:
Adler

buziam wszystkich
i przede wszystkim najjj zalegle dla maluszkow

reklama
pamietacie jak pisalam,ze chce fajny prezent dla meza na 30-tke?? moja mama wspomniala o locie szybowcem wujkowi pilotowi (byl oblatywaczem drugim w Polsce) i mi zalatwil :-):tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
juz widze mine meza aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hihihihihhihi zeby nie speniał, bo wstyd bedzie :eek: zakombiujemy,zeby do konca nie wiedzial i dopiero jak dojedzie do lotniska powim mu :happy::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry