reklama
Pearl śmiało
na serio fryzka mi się podoba - jest na czasie
ja zawsze monotonia - kręcone i nudne 9po ciązy to nie wiem sama co to jest)
mój fryzjer nic z nimi nie robi tylko farbuje siwe
ma jedyną propozycję na Sinead O'Connor ale mój mąż by mnie wyrzucił z domu na czas odrośnięcia włosów
na serio fryzka mi się podoba - jest na czasie
ja zawsze monotonia - kręcone i nudne 9po ciązy to nie wiem sama co to jest)
mój fryzjer nic z nimi nie robi tylko farbuje siwe
ma jedyną propozycję na Sinead O'Connor ale mój mąż by mnie wyrzucił z domu na czas odrośnięcia włosów

kaja1978
Fanka BB :)
No i po urodzinkach
Paczka doszła w ostatniej chwili! Pakowalismy się do auta i usłyszałam swojego psa (szczeka, gdy ktoś się dobija do drzwi), szybko wróciłam się i odebrałam paczkę
Przystroiłyśmy z mamą pięknie! Pelno balonów, nadmuchany zamek, basen ze zjeżdżalnią i zaczęło lać
I pomimo że potem juz nie padało, to i tak bylo mokro... Starsze dzieci latały, a Zosienka biedna ciągle na rękach, trochę pochodziła, ale niestety nie poszalała. I tak 3 razy ją przebierałam
I z tego powodu była lekko rozkapryszona! Ogólnie było nie za fajnie
Teściowie mnie wk...li, bo siedzieli jacyś naburmuszeni, dopiero jak pojawiła sie wódka zrobiło się wesolo. planowaliśmy tylko wino, ale dziś zmienilam zdanie i okazało sie, ze słusznie;-)Padam, więc jutro przeczytam wątki! spokojnej nocy!

Ja również jestem wykończona dzisiejszym ukropem, dobrze że wieczorem przylało to się człowiek lepiej czuje.
W pracy duchota nieziemska.
Liwus uda się musisz byc tego pewna, kto nie ryzykuje ten nie zyskuje.
KasiaDe 8 godzin w pracy wiem coś o tym...
Renia kręcone włosy mają jednak swój urok.
Pearl ja nie lubię eksperymentów na głowie, za to moja przyjaciółka uwielbia i ma takiego fryzjera co cuda na głwie wyprawia.
Surv wyobrażam sobie że Florcia może być marudna bo Maks jak jest ogólnie grzeczny tak w te upały jest maruda
Andula ja tam bym wolała miec bliżej morze niz góry
W pracy duchota nieziemska.
Liwus uda się musisz byc tego pewna, kto nie ryzykuje ten nie zyskuje.
KasiaDe 8 godzin w pracy wiem coś o tym...
Renia kręcone włosy mają jednak swój urok.
Pearl ja nie lubię eksperymentów na głowie, za to moja przyjaciółka uwielbia i ma takiego fryzjera co cuda na głwie wyprawia.
Surv wyobrażam sobie że Florcia może być marudna bo Maks jak jest ogólnie grzeczny tak w te upały jest maruda
Andula ja tam bym wolała miec bliżej morze niz góry
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
... dopiero jak pojawiła sie wódka zrobiło się wesolo. planowaliśmy tylko wino, ale dziś zmienilam zdanie i okazało sie, ze słusznie;-)Padam, więc jutro przeczytam wątki! spokojnej nocy!
A ja postanowiłam że w ogole nie będzie alkoholu ewentualnie będę miała w zanadrzu wino , bo to w końcu urodziny dziecka więc wydaje mi się że alkohol nie jest tu potrzebny. Już widze miny wszystkich gości że alkoholu brak ..hehe...
No Kaja niezle przeżycia mieliście. Ale mała na pewno z prezentów się będzie cieszyć. Szkoda że pogoda nie dopisała ale już za rok bedzie biegać razem z innym dzieciakami...
Kamu no też wychodze z takiego założenia... także jak mam możliwośc to zarazykuję teraz a nie będę sobie później "pluała w twarz" że nie zaryzkowałam.
Andula
Fanka BB :)
Pearl napewno bedziesz wygladac zajefajnie w podobnej fryzurze.Ja nie eksperymentuje bo wlosy do dupy pokrecone ale nie tak ladnie jak u Reni
Liwus trzymam kciuki za firme
Kamu ma racje warto zaryzykowac
Kaja na roczku imprezki sie nie koncza przed Wami jeszcze masa urozin i innych swiat a napewno kazdy bedzie milo roczek Zosienki wspominal
Agnik ale Wam fajnie z ta kamerka moj M zaczal wysylac ale narazie szczecia brak ;-)
U nas ukrop Mis wstal po 6 ale wczorajsze usypianie masakra nigdy tak zle nie bylo

Liwus trzymam kciuki za firme

Kaja na roczku imprezki sie nie koncza przed Wami jeszcze masa urozin i innych swiat a napewno kazdy bedzie milo roczek Zosienki wspominal

Agnik ale Wam fajnie z ta kamerka moj M zaczal wysylac ale narazie szczecia brak ;-)
U nas ukrop Mis wstal po 6 ale wczorajsze usypianie masakra nigdy tak zle nie bylo

Ostatnia edycja:
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
surv...rozpuszczasz nas kobieto...
Pamiętaj że rankiem najchłodniej... ale u nas przyszedł orzeźwiający deszczyk przed chwilką i jest cudnie

..jakiś chłodek wkońcu
Wczoraj była u nas Juleczka z mamą i muszę Wam powiedzieć że nie wygląda na Terminatora...Ona ma takiego banana na twarzy cały czas
(wiem... matka mnie zakrzyczy tu 

no ale fakt dziecko grzeczniutkiie było w gościach
)
no i nawet nasz ogród to masakra przy takich temperaturach
/...
Młoda widziałam że z oczarowaniem patrzyła jak Julka się sama porusza...taki wiecie opad szczeny i wow...Ona to ma fajnie
..bo moje dziecko uparcie ćwiczy wstawanie trzymając się kurcozo matki i żąda łażenia za rączki no i tłumaczę że lekarze zabraniają ale ona się złosći i chce chodzić...
...natomiast uznaje że nauka siadania jest zupełnie zbędna i mimo że z nią ćwiczę to ma to w głębokim poważaniu...
No i tak...każde dziecko jest inne...to święta prawda... ale takiej kolejności to ja nie przewidziałam
Pearl......rób ach rób...ja też uwielbiam eksperymentować na włoskach
..a do Ciebie taka fryzura pasuje jak nic...no i obiecuję nie kojarzyć Ciebie z puszkiem okruszkiem

ja tez już kilka asymetrii mam za sobą....
wychodze z założenia że jakbym obcinała rękę to trzeba się zastanowić poważnie ...ale włoski...przecież w najgorszym nawet wypadku...odrastają

No i ach Szymonku całuj całuj...zdaje się mówic Ika...całusy od takiego przystojniaka:-):-):-):-) to sama przyjemność:-)
Liwus...no najlepiej to miec własny biznesik
Pamiętaj że rankiem najchłodniej... ale u nas przyszedł orzeźwiający deszczyk przed chwilką i jest cudnie

Wczoraj była u nas Juleczka z mamą i muszę Wam powiedzieć że nie wygląda na Terminatora...Ona ma takiego banana na twarzy cały czas

no i nawet nasz ogród to masakra przy takich temperaturach

Młoda widziałam że z oczarowaniem patrzyła jak Julka się sama porusza...taki wiecie opad szczeny i wow...Ona to ma fajnie

No i tak...każde dziecko jest inne...to święta prawda... ale takiej kolejności to ja nie przewidziałam
Pearl......rób ach rób...ja też uwielbiam eksperymentować na włoskach

ja tez już kilka asymetrii mam za sobą....
wychodze z założenia że jakbym obcinała rękę to trzeba się zastanowić poważnie ...ale włoski...przecież w najgorszym nawet wypadku...odrastają

No i ach Szymonku całuj całuj...zdaje się mówic Ika...całusy od takiego przystojniaka:-):-):-):-) to sama przyjemność:-)
Liwus...no najlepiej to miec własny biznesik