reklama
Andula
Fanka BB :)
Pearl czekamy na fotki fryzury
Kicrym zelu na pazurkach zazdroszcze
Surv ale fajnie tak na zakupach poszalec:-)
Kasiu mam nadzieje ze u Was nocka lepsza u nas dzis do dupy Misiek ciagle sie wybudzal
ledwo zyje..Pogoda tez dobijajaca.
Milego dnia

Kicrym zelu na pazurkach zazdroszcze

Surv ale fajnie tak na zakupach poszalec:-)
Kasiu mam nadzieje ze u Was nocka lepsza u nas dzis do dupy Misiek ciagle sie wybudzal

Milego dnia
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ja tylko dzień dobry mówię, bo mnie mała z tatusiem o 6 rano obudzili
Mała poszła spać, tatuś pojechał na badania a ja się usiłuję dobudzić... Miłego dnia!;-)

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
No proszę
zapracowane wszystkie
zaspały???
Już nawet surv musi małżonek budzić

a ja myślałam że nas z Florką obudzą w sobotę
KasiaDe....prawda że Juleczka słodka??? a mama mówi że Terminator

ściema nie??
no dobra magdzik już nic więcej nie piszę:-)
u nas chłodno i fajnie
jest czym oddychać wkońcu
my przebudzone,,, ja kawkę dopijam i jakoś nieźle nawet
zapracowane wszystkie
zaspały???
Już nawet surv musi małżonek budzić

a ja myślałam że nas z Florką obudzą w sobotę

KasiaDe....prawda że Juleczka słodka??? a mama mówi że Terminator

no dobra magdzik już nic więcej nie piszę:-)
u nas chłodno i fajnie
jest czym oddychać wkońcu
my przebudzone,,, ja kawkę dopijam i jakoś nieźle nawet

Mondzi
Fanka BB :)
Kasia De, Magdzik, fajnie, że udało Wam się spotkać.
Surv, cieszę się, że byłam dla Ciebie natchnieniem zakupowym :-) Ja wczoraj musiałam do galerii wpaść do wpłatomatu, no i oczywiście nie udało się wyjść od razu. Mam nową narzutkę Promodową, do tego naszyjnik pasujący i 4 pary majtasów z H&M (każde za całe 10 zł :-))... Potem jeszcze wylądowałam w Tesco i tam przy okazji Donna - biustonosz za pół ceny nawet Michała ucieszył, zwłaszcza, że biały był konieczny.
Poza tym byłam z dzieciakami u pani rehabilitantki i jak dla niej zarówno płaskostopie i koślawość Tymka są ok, jak i to, że Julka w ogóle nie przebiera nogami, jak chcę ją pod paszki chwycić. News jest taki, że powinnam jej kupić buty i w tych butach powinna chodzić nawet po domu. Zdziwiłam się bardzo, bo jak dotąd wyznawałam teorię, że przez pierwsze miesiące dziecko powinno chodzić na bosaka. A jak się dowiedziała, że karmię, to były dopiero oczy, aż głowę podniosła z nad papierów. Zatem wyjaśniłam, że zamierzam jeszcze trochę to pociągnąć.
Plus jest taki, że żadna rehabilitacja nie jest potrzebna, chociaż mam wrażenie, ba jestem pewna, że gdybym z Tymim pojechała gdzie indziej, to byśmy mieli ćwiczenia.
Surv, cieszę się, że byłam dla Ciebie natchnieniem zakupowym :-) Ja wczoraj musiałam do galerii wpaść do wpłatomatu, no i oczywiście nie udało się wyjść od razu. Mam nową narzutkę Promodową, do tego naszyjnik pasujący i 4 pary majtasów z H&M (każde za całe 10 zł :-))... Potem jeszcze wylądowałam w Tesco i tam przy okazji Donna - biustonosz za pół ceny nawet Michała ucieszył, zwłaszcza, że biały był konieczny.
Poza tym byłam z dzieciakami u pani rehabilitantki i jak dla niej zarówno płaskostopie i koślawość Tymka są ok, jak i to, że Julka w ogóle nie przebiera nogami, jak chcę ją pod paszki chwycić. News jest taki, że powinnam jej kupić buty i w tych butach powinna chodzić nawet po domu. Zdziwiłam się bardzo, bo jak dotąd wyznawałam teorię, że przez pierwsze miesiące dziecko powinno chodzić na bosaka. A jak się dowiedziała, że karmię, to były dopiero oczy, aż głowę podniosła z nad papierów. Zatem wyjaśniłam, że zamierzam jeszcze trochę to pociągnąć.
Plus jest taki, że żadna rehabilitacja nie jest potrzebna, chociaż mam wrażenie, ba jestem pewna, że gdybym z Tymim pojechała gdzie indziej, to byśmy mieli ćwiczenia.
Post, masz całkowitą rację, jaki tam Terminator? Magdzić strasznie ściemnia
I zapomniałam dodać, że Jula zawodowo naśladuje krówkę, pieska i kotka
Mondzi, dobre wieści
Faktycznie zdziwiłaś mnie tymi butkami - moje dzieciaki na bosaka:-)

I zapomniałam dodać, że Jula zawodowo naśladuje krówkę, pieska i kotka

Mondzi, dobre wieści

kasia, madzik fajnie ze spodkanie udane
Mondzi super wiesci
Andula wspoczuje nocki, Misia tez ostatnio sie budzila z placzem przez katar, ale teraz podlozylam jej pod materac ksiazki i juz jest lepiej
Kircym ale masz fajnie z tym zelem
My dzis kolejny dzien bedziemy siedziec w domu:-( U nas nie pada i nawet swieci slonce, ale wieje wiatr i jest zimno
Dzis omj Seba leci wieczorem do Irlandii. Mam stresa a on twierdzi ze sie nie boi

Mondzi super wiesci

Andula wspoczuje nocki, Misia tez ostatnio sie budzila z placzem przez katar, ale teraz podlozylam jej pod materac ksiazki i juz jest lepiej

Kircym ale masz fajnie z tym zelem

My dzis kolejny dzien bedziemy siedziec w domu:-( U nas nie pada i nawet swieci slonce, ale wieje wiatr i jest zimno

agnik84
Zaangażowana w BB
witam
Bardzo Was ostatnio zaniedbuje
ale przez ten remont uciekam z domu;-) jak tylko jest pogoda to wychodzimy bo oszalec można hałas , kurz
W dodatku od wczoraj Zuzia mi gorączkuje :-(ma w dzień tak 38,5 w nocy miała 39 daje jej Ibufen i na troche pomaga. Poza tym żadnych innych objawów nie ma nawet nie widać że ma temp. bo bawi się i je jak zawsze. To pierwsza jej gorączka od urodzenia i troche panikuje
Do lekarza pewnie pojade dopiero wieczorem bo u nas pada a samochód ma T
Kurcze już nie wiem co to może być może ząbki albo ta trzydniówka
A może poczekać jeszcze z lekarzem skoro nic innego jej nie jest?
Bardzo Was ostatnio zaniedbuje

W dodatku od wczoraj Zuzia mi gorączkuje :-(ma w dzień tak 38,5 w nocy miała 39 daje jej Ibufen i na troche pomaga. Poza tym żadnych innych objawów nie ma nawet nie widać że ma temp. bo bawi się i je jak zawsze. To pierwsza jej gorączka od urodzenia i troche panikuje

Do lekarza pewnie pojade dopiero wieczorem bo u nas pada a samochód ma T
Kurcze już nie wiem co to może być może ząbki albo ta trzydniówka

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
u nas zaczyna słoneczko świecić przed chwilą z młodym wróciłam z zakupów. Wysłaliśmy karteczki i dziękujemy Gabi i jej rodzicom za piękna karteczkę urodzinową :-)
Kupiłam Młodemu w biedronce sorter tzn. taki jakby kubeczke z paroma elementami do wkładania za 7,99zł
Kupiłam Młodemu w biedronce sorter tzn. taki jakby kubeczke z paroma elementami do wkładania za 7,99zł

reklama