reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hejcia:-) normalnie chyba nie przerobię wszystkiego co napisałyście:-(
a ja się oporządzić nie mogę:no: już od wczorajszego wieczoru 3 pralka włączona:tak: i ogólny syf w domu mnie przeraża i do tego mój M mnie nerwi, bo jemu się zachcialo na polowanie jechać do moich rodziców, a pranie to niby samo się upierze, i odkurzacz sam odkurzy:wściekła/y: i jeszcze zmęczenie nie odchodzi:no: ale coś za coś i Mondzi ma racje, że dzieci bardzo dobrze znoszą podróże:tak: szczetgólnie te małe, bo mój duży więcej maarudził;-)

OOOO Tosika wróciłą...ale super:-):-):-):-):-)
Fajnie że wakacje udane...może jednak wpadniesz na zlocik??:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
a wiesz Post, że wczoraj nieśmialo to M zaproponowałam, a oon pyta się czy daleko, ja mu na to, ze nie tak bardzo, bo pod Krakowem:-p czyli z jakies 500km:-p;-) a biorąc pod uwagę fakt, że mamy za sobą pare tysięcy kilometrów to te 500 to pikuś, no nie:-D:-D:-D:-D:-D no ale nie przekonal się:sorry2:
Andula ale macie jakieś oszczędności, a jak Mondzi załatwi Wam w dobrej cenie to jedzcie, dobrze Wam to zrobi:tak:
Kasia a ja już Ci zazdroszczę tego wypoczynku;-):-p a co do dzieci, to powiem Wam, że moje jedno i drugie bylo grzeczne (chyba, że Tosia zrobi mi jakiś numer i przemieni się w małego diabelka;-)) a też slyszalam tą teorię i mialam lekkiego stracha co do drugiego bąbla, a tuuuu takie miłe rozczarowanie:tak:;-):-)
Dorka skąd ja znam te numery z kluczami:wściekła/y:ach te chłopy:no:;-)
Fredka ja też z tych towarzyskich:-D:-D:-D ciekawe czy daleko mam do Ciebie??:-p;-)
Kicrym policz do 10 (no dobra do 100) i może nerwa trochę puszczą:tak:
Maciusiu dziś Twój wielki dzień!!!! Wszystkiego co najlepsze, najwspanialsze, najdrozsze, najzdrowsze i najpiękniejsze!!!!! zapewne dzisiaj dostaniesz tysiące całusów od cioć z BB, więc ja Tobie przesyłam od Tosi wirtualnego całuska :-D:-D:-D

reklama
w takich okolicznosciach poczecie bobasa przesuniete na kolejne lata;-);-):-)

Andula, ale pomyśl. Teraz będzie z biegu, a później ;-)

Zapomialam napisac Seba z ekipa dajechali cali i zdrowi(moja starsza sistra z synem i chlopakiem lecieli z nim)

To super!

Dziewczyny, Kamu już numer ma i kontaktowała się z Pablą. Dzięki

Ostatnia edycja:
he he
My cały czas wierzymy w Łucka:-):-):-):-)
MOże jednak będzie chciał być grzeczny:-D
Jak coś to potem ja będę wylewać żale na dziecko...wkońcu mam niewykorzystane rezerwy:tak::-D

Cześć Dziewczyny:-)Baaaardzo długo mnie tu nie było i strasznie się stęskniłam za Wami:tak:W skrócie u nas wszytko ok, ślub i wesele były cudowne aż sama się nie spodziewałam że tak będzie:zawstydzona/y:powoli wracamy do rzeczywistośći ale ciężko nam to idzie a poza tym to od poniedziałku idę do pracy. Dziś byłam na rozmowie i się udało :-)niby się cieszę ale to tak szybko wszystko się stało że na wet nie wiem co z Gabi na razie jakoś sobie będziemy radzić bo to praca na recepcji w hotelu i są zmiany 12 godz co drugi dzień, ale muszę kogoś do opieki znaleźć na kilka dni w tygodniu.No ale przyda nam się kasa bo już czasami to ciężko tak z jednej pensji z kredytem na karku:blink: ale mam nadzieje że dobrze będzie:tak:no to znów się rozpisałam ale nie wiem kiedy teraz znów się odezwę za co z góry przepraszam i życzę Wam udanego zlociku Lipcóweczek z BB:-)może na następnym się spotkamy:tak:pozdrawiamy wszystkich gorąco:happy2:

Bea, fajnie, że sie odezwałaś. Gratulacje z powodu nowej pracy:tak:A na ślubie wyglądaliście pięknie!:tak:
Pewnie nie przebrniesz przez wszystkie posty, dlatego jeszcze raz dziękuję w imieniu Olgi za śliczną karteczke i życzenia:tak:

Kircym ma nadzieje ze juz z m sie pogodziliscie:tak:
:no::no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Nea super że slub udany, no i gratulacje, zawsze jakiś grosz sie przyda:tak:
Dorka super że Seba juz na miejscu, cały i zdrowy:tak:
Andula ja ci powiem szczerze że teraz żałuję że się bedziemy tłuc tyle drogi na Mazury zamiast leciec gdzie w cieplejsze regiony Europy:dry:

Nea trzymam kciuki za nowa prace:-)
Kicrym Mazury sa piekne ale ja nie chcialam tam jechac z dwoch powodow nigdy nie wiadomo jaka bedzie pogoda i jestem przekonana ze M 90 % czasu spedzilby na rybach...i takie bylyby moje wakcje,ale Wy napewno super czas spedzicie i odpoczniecie:-)

M mnie dzis dobija chodzi ksiaze naburmuszony i nie wieadomo o co mu chodzi zero usmiechu ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Maciejku kochany wszytskiego dobrego z okazji ukończenia roczku!!!!~
Tosika witaj. Super, że maleńka rośnie na podróżniczkę:-)
kurcze zakręcona jestem i nie wiem co mialam pisać
jutro obrona od 10tej więc trzymajcie kciukasy
(oby szybko i sprawnie poszło bo zlocik mi przepadnie;-))

reklama
Do góry