reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Surv - mi wsio ryba, dawaj tylko linka bom ciekawa okropnie!
ja postaram się dziś wrzucić ale wieczorem jak młoda kimnie.
w sensie wsio ryba jaki będzie album, ale chyba wolałabym na zamkniętym tego linka.
Pozdrawia Was Kamu - narazie jest bez netu, ale napisała sms że też dotarli i mąż jej zachwycony pytał kiedy kolejny zjazd :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej!
Super, że dziewczyny szczęśliwie do domków podojeżdżały. Ja też zaraz wrzuce linka do zdjęć:tak:

Andula, szczerze - brak słów na Twojego m. Myślę, że zmądrzeje, ale kiedy?:dry:
Byliśmy na chrzcinach. Majeczka była bardzo grzeczna:tak:Impreza bardzo udana, bo za knajpą duży plac do wyhasania;-)

Zycze sobie i malemu aby zmadrzal ale szczerze w to nie wierze:baffled:

Kasiu dobrze ze chrzciny udane i czekamy na twoje profesjonalne fotki:tak::tak:

meldujemy się i my
zjazd krótki jak dla nas ale bynajmniej udany;-)
Kasiu załuję mocno, że minęłyśmy się
Cieszę sie, ze wszyscy dotarli
właśnie maluch w kąpieli później jeszcze zajrzę
Andula oj te chłopy
Pabla zdrowka
ewelinka relaksu u mamy

Andula, moje profesjonalne? - zobacz jakie zrobił Pan Surv! Te są super!
iiii...tam to jest wybór kilkudziesięciu z przeszło 200, reszta jest raczej do bani:-p Poza tym, przed zlotem pokazałam R zdjęcia Kasi i kazałam się wzorować...jak widać posłuchał;-) A Twoje, Kasia, są świetne - nam się takich fajnych ujęć własnego dziecka zrobić nie udało:tak:
Swoje wrażenia opiszę potem, bo już w wir pracki wpadłam, do tego młoda, choć nikt mi zapewne nie uwierzy:-p, jest znowu paskudna...nawet nei marudna, tylko odreagowuje nienaturalną grzeczność na zlocie - w ciągu tych paru godzin zdążyła, zastraszyć kota, zatrzasnać się w kuchni, wyjeść lwie paszcze z doniczki i około 100 razy zrobić awanturę, że chce iść, a nie bardzo umie:-p

Oj Renia, ja też strasznie żałuję:-(Nawet mówiłam Magdzikowi, że czekam aż dojedziecie, no ale niestety nie udalo się. O której dojechaliście?
Pabla, własnie, zdróweczka!!!
Surv, straszna ściema z tą niegrzeczną Florką:angry: Anioł nie dziecko! To samo Julominator - widziałam drugi raz i po raz kolejny baaardzo grzeczny dzidziuś!

reklama
Do góry