reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Mondzi - nie poddawaj się;-) Mój M. tez się irytował (i był zdziwiony, jak nie zdał za pierwszym razem:-D), ale trzeba po prostu to przejść... Tym bardziej, że trochę pieniążków już poszło:no:
Biedna Julcia:no: Ale czytałam, że to dość częste u dziewczynek.

Hej
Tosiczko dziękuję za spotkanko i kawkę. I też mogę napisać że jesteś super kobietką i bardzo się cieszę z naszego spotkania. A Tosia to cudna dziewuszka, taki mały śmieszek i ma piękne duże niebieskie oczka :tak:

Gabrysi, Antosiowi i rodzicom dziękujemy za karteczki:tak:

Noo to teraz mam trochę własnego mózgu dla siebie i zaczynam nadrabiać.
Fajnie tak poczytać co u was :]

Mondzi nie łam się, ja też myślałam, że nic ze mnie nie będzie po kursie a za 1-szym razem zdałam. Tobie życzę tego samego. No i z Julincią żeby steryd podziałał szybko.
My musimy Tymcia też sterydem potraktować bo napletek nadal ciaśniutki- zlepek chyba jest, dob urologa niedługo sięb kopsniemy coby coś silniejszego zapodał.
Tosika fajnie wam z tym spotkankiem :tak:
surv ja tak miała z Pzsiem na yewntry anioek w domu goryej. Pociesye cie że się unormowałao. Teraz jest niegrzeczny wszędzie :)
post ode mnie masz przyzwolenie na działania destrukcyjne na muszym rodzaju. Łucek zrozumie...

Haj dziewczyny ja tylko na chwilke sie pozegnac:-( Bedzie mi Was brakowalo, ale pewnie Kasia mi stresci co sie u Was dzieje:-D
Post moze my sie wprosimy do Ciebie na kawke:-) mam Twoj tel to do Ciebie zadzwonie:tak:
Pabla przez Wawe tylko pbedziemy przejazdem:-( Tez bym sie z Toba chetnie spodkala:tak: G nie lubi Warszawy, ja praktycznie nigdy nie bylam w Warszawie a on kilka razy i mu sie nie podoba:sorry:
To dziewczyny papapa
A i bym zapomiala Wszystkiego najlepszego jutrzejszym solenizantom Misiowi, Gabi i Natalce. Buziaki. Karteczki sa juz zakupiono ale wysle pozniej.Pa

Witam!
Dzis wreszcie nocka bez kupowych przebojow :-):tak:Misiek wstal o 6 ale to jego swieto wiec my wybaczam:-)M dal mi kartke z zyczeniami i bon podarunkowy do spa :-):-)http://www.spabaltica.pl/pl/homepage troche mi glupio gdyz ja dla niego nic nie mialam :zawstydzona/y:

Chcialabym dzis \miskowi zorganizowac jakis fajny dzionek ale zero pomyslow w glowie:tak:
Rok temu po 18h porodu mialm juz \michala na reku :tak::tak::-):-):-) ale to zlecialo!
przepraszam ze tak samolubnie ale tradycyjnie nawiedzila mnie co miesieczna migrena:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
milego dnia!

Ostatnia edycja:
O widzę ż e jednak nie wszyscy śpią
Andula kochanie..jak to nie miałaś...no wiesz...pozwoliłaś mu wręczyć Tobie prezent:tak::tak::tak::tak: a to już bardzo dużo.
Całujemy Misia gorąco urodzinkowo, niech rośnie zdrowo i daje Mamie jak najwięcej powodów do uśmiechu i wzruszeń...sto lat bobasku
Andula a Tobie...Ty wiesz co ja Tobie...no...to buźka:-);-);-)

Dorka....jak najbardziej zapraszam...daj znać mniej więcej kiedy to się z Magdzikiem umówimy:tak::tak::tak::tak:...Ale fajnie..:-)

KOlor w pokoju wyszedł obłędny..Małżonek ciut zdziwiony że daje tak mocno no ale przecież wybraliśmy "zachód słońca" to jest:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wydaje mi się że do dziecinnego pokoju fajnie pasuje:tak::tak::tak:
To teraz pójdzie szybciej...udokumentuję zmiany..i Wam wkleję:-)

Kurcze nieźle tak wstawać wcześnie:-D:-D:-D:-D dzień sie wydłuża:tak::tak::tak::tak:

Post dziekuje za zyczonka mam nadzieje ze sie spelnia :tak::-)Kolorkiem sie pochwal gdyz sama nazwa brzmi bajecznie pokoj napewno wyglada pieknie:tak::-)

Surv krdeki dla niemowlakow z checia tez bym kupila,fajnie ze Flora je polubila mialas chwile spokoju:tak:
Ja juz po dwoch tabletkach i glowa mniej boli :tak:

reklama
hejka!
Post - super że kolorek udany, na pewno Ice będzie się podobał:-)
Dorka - udanej podróży!!
Tosika - ja pracuję teraz w pekao, a moja dyrektorka przeszła na początku mojej ciąży do Aliora - nowy bank, młodzi ludzie, podobno jest fajnie. Już wczoraj dzwoniłam i będzie miała na uwadze moją osobę. Za jakiś czas będzie otwierała nowy oddział to może wtedy....
u nas nocka w miarę, parę razy młoda się budziła z płaczem ale szybko zasypiała. Ja za to spałam snem kamiennym i jeszcze mi zimno było jakoś i po uszy kołdrą się nakrywałam:baffled:
Muszę jeszcze jakiś obiadek machnąć i podłogi zmyć i tyle. dziś wieczorkiem mama przyjeżdża bo jutro ma lekarza w wawie.
Sylcia - 100 lat z okazji urodzin!
Andula - oby wszystko było dobrze i coraz lepiej - z okazji rocznicy!
dla Miśka, Natalki, Gabi - 100 lat z okazji roczku!!
dla Olgi - buziaków moc z okazji 13 mca!!

Do góry