Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

tak jej sie spodobalo,ze nie mogla usnac
juz sobie przypomnialam historie jakie opisywalyscie,ze odkad male wstawalo to nici ze snu suuuper
i zaczela sie wspinac po nas albo przez porecz na fotelu, moze zacznie sie cos dziac hihihi

tak, tak nazywa sie ta miejscowość (Liwka pewnie dalej nie wiesz skąd
- ale to jadąc do Ciebie nad Dadaj po drodze, tylko lekko się odbiija w bok
) zasięg tutaj fatalny (cały dzień latałam z uziowym laptopem naaokolo domku- se sąsiedzi pomyśleli
;-) no ale donoszę, ze pierwyj dzien z teściówką wytrzymałam - jeszcze tylko 8

wszystko jest super, tylko coś mała jesć nie chce
slina jej cieknie czyli moze to zębole?
zobaczymy... a jutro rano lecę do Olsztyna do kosmetyczki pazurki zrobić (oczywiście wersja dla teściowej, że do lekarza

)

no i jak tylko zaakceptuję mój samochodzik (bez lusterka od strony kierowcy

) i się wzajemnie polubimy;-);-);-);-) to wpadam ja nna kawę do twarzowego pokoiku

mam fajnych kolegów dziennikarzy z Interwencji albo Uwagi wiec jak coś, to dawaj im materiał, bo to światu trzeba pokazywać co nasza służba zdrowia za przeproszeniem odpier*****

ucaluj sisters od Nas 

no a co robisz z ogóraskami?? moja mam robi przepyszną sałatkę - ogórki w chili, jak chcesz mogę rzucić się przepisem:-):-):-)

ja wstałam 9.20

ale to nie bylo ciągieem , niestety

no i współczuje wstawania, Magdzik zresztą też
no i widzę, że jak któraś ma niedobrych sąsiadów z dolu, to Julindę zapraszac trza;-);-);-);-)

rozumiem że gębę wykręca po nich:-)

:-)

no ale dam jej szansę jeszcze to może zaśnie..

mowi do mnie, wiesz co fajne te twoje dragi
:-):-):-):-) chyba pomagaja 

mąż juz mdleje na sama mysl 
otworzyli chce meza namowic,zeby przedl, sa tez fajne rzeczy dla maluszkow 

Oczywiście jak wychodziliśmy do pracy, to zasnęła i śpi nadal a ja oczy na zapałki
Może przez duchotę, bo okropna, albo zęby? - chyba czwórki w natarciu.

:-)