liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Pabla wszystko będzie dobrze. Odnośnie zębów powiem Ci że mam koleżankę której syn ma rok ( jutro skończy ) i nie ma żadnego zęba no więc że też się przejmuje poszła z nim do stomatologa a ta na to jej powiedziała że zawiązki zębów są i że trzeba cierpliwie czekać bo czy prędzej czy później wyjdą.
Także głowa do góry zęby Lence na pewno wyjdą a wagą się nie przejmuj. Adaś też swojej wagi nie potroił i też jest jednym z chudszych lipcowych dzieciaczków tym bardziej że jest chłopcem. ALe mi nic lekarka nie powiedziała , także głowa do góry.
Juleczko kochana sto lat mały urwisie..
Także głowa do góry zęby Lence na pewno wyjdą a wagą się nie przejmuj. Adaś też swojej wagi nie potroił i też jest jednym z chudszych lipcowych dzieciaczków tym bardziej że jest chłopcem. ALe mi nic lekarka nie powiedziała , także głowa do góry.
Juleczko kochana sto lat mały urwisie..
Fajnie było. Jula zamiast wykazywać jakiekolwiek oznaki zmęczenia zajeżdża jeździk (ten co miała na zjeździe) i przypomina sąsiadom o swoim istnieniu waląc o podłogę tym co w domu najcięższe - garnuszkiem na klocuszek. To ulubiona forma rozładowania emocji. Wiedziałam, że to zabawka edukacyjna, ale myślałam, że ona myślenia uczy, a nie wyrabia tężyznę fizyczną

)
)