reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Pabla wszystko będzie dobrze. Odnośnie zębów powiem Ci że mam koleżankę której syn ma rok ( jutro skończy ) i nie ma żadnego zęba no więc że też się przejmuje poszła z nim do stomatologa a ta na to jej powiedziała że zawiązki zębów są i że trzeba cierpliwie czekać bo czy prędzej czy później wyjdą.
Także głowa do góry zęby Lence na pewno wyjdą a wagą się nie przejmuj. Adaś też swojej wagi nie potroił i też jest jednym z chudszych lipcowych dzieciaczków tym bardziej że jest chłopcem. ALe mi nic lekarka nie powiedziała , także głowa do góry.

Juleczko kochana sto lat mały urwisie..​

reklama
Hej:-):-):-) Raz jeszcze dziękujemy za życzenia. Jula jak na jubilatkę przystało szaleje od samego rana, zmolestowała dziadka doszczętnie, a teraz terroryzuje rodziców. Był mały torcik niespodzianka. Główne obchody rocznicy zostały zaplanowane na weekend, a tu dziadkowie torta zakupili:-D Fajnie było. Jula zamiast wykazywać jakiekolwiek oznaki zmęczenia zajeżdża jeździk (ten co miała na zjeździe) i przypomina sąsiadom o swoim istnieniu waląc o podłogę tym co w domu najcięższe - garnuszkiem na klocuszek. To ulubiona forma rozładowania emocji. Wiedziałam, że to zabawka edukacyjna, ale myślałam, że ona myślenia uczy, a nie wyrabia tężyznę fizyczną:tak::tak::tak:

Dziękujemy za przepiękne karteczki Florce i Tosi oraz ich rodzicom:cool2::cool2::cool2: Odezwę się jak spacyfikujemy moje dorosłe dziecko:happy2::happy2::happy2:

Buziaki dla wszystkich:tak::-);-):-D

Cześć dziewczynki my już po wczasach, jesteśmy teraz u teściów, po drodze do nich wstąpiliśmy, a jutro do domku.
Na wczasach było super, chociaż dla Maksa za mało miejsca w pokoju i troszkę się męczył do tego wychodziły mu 4 zęby na raz.
Pogoda nam super dopisała także nawet się opaliliśmy, miejscowość też fajna.
A co u was, może mi ktoś napiszę po troszku ja tych 11 dni nie nadrobię, serdecznie pozdrawiam.

Juleczko wszytkiego dobrego z okazji roczku!!!!

uffff...
ja tylko na chwilkę..
teraz mamy salon i sypialnie w jednym:-):-):-):-)
W sypialni puchy

Surv..no chyba żartujesz, ja się remontu nie tykam..co najwyżej z półeczek do pudełek przekładam:-):tak::tak::tak:
Nam wszystkim zależy coby Łucek siedział spokojnie jeszcze te 4 tygodnie..
się remont dzieje poza mną a ja czuję sie zmęczona po zrobieniu sałatki:szok::szok::szok::szok:...wykańcza mnie ta duchota:baffled::baffled::baffled::baffled:
a remont już teraz musi się zadziać i nawet jak nie zdążymy na czas to przynajmniej ta bardziej syfna część układania podłogi zadzieje się niebawem czyli jak Łucek jeszcze w brzuszku
dmucham i chucham na niego więc...

Pabla...no wszystko dziewczyny napisały:tak:

Witam wieczorkiem:happy2:
Dziękujemy za karteczkę od Julci:tak:
Kamu super że wakacje udane:tak:u nas na szczęscie nie nastąpił problem zbyt małego pokoju, wcześniej mówiłam że pokój musi byc przestronny bo przyjedzimy z rocznym diabełkiem:-D
Surv dobrze że termin operacji już ustalony (chociaż nie doczytałam co dolega Twojej siostrze:zawstydzona/y:)
Andula wnioskuję że już zaczęłaś pracę:tak:super:tak:
spokojnej nocki (u nas dłuższego czasu to rzadkość:dry:)

Juleńko kochana wszystkiego naj z okazji całęgo roczku:-)
karteczkę zakręcona ciocia wyśle jutro - przepraszamy za poślizg
Pabla - wszystko będzie dobrze
moja pani dr nie robi żadnych bilansów bo mówi, że bilansy mają sens w 2 roku zycia i dalej
taki maluch z pozycji leżącej na 2 nogi staje więc co porównywać
ocenia ogólnie - radosny, żywy, chodzący;-)
surv oby z tą operacją było tylko pomyślnie
kamu witamy po wakacjach - super, że wyjazd udany:-)
Kasiu będac nad jeziorem myślałam o Tarnowie i o tym że tam jesteście i przy kolejnej mniej spontanicznej wyprawie na bank się umówimy na kawkę - no i muszę poznać kochane rodzeństwo Mikusia i Olgę:-)
Kicuś super, że mąż się spisał
Andula ale fantastyczne wieści - to możecie dziś coś opić;-)
Post jako kierowniczka spokojnie możesz remontować;-)

a u nas dzisiaj rozwolnienie:baffled::szok::szok::szok:
pierwszy raz takie cuś więc panikuję cały dzień aż żołądek boli
przemyciłam w kaszce elektrolity bo inaczej nie przejdzie
na obiad ryż ( dziś zresztą mało miał apetytu) na śniadanie już zakupiłam kleik ryzowy
oj nie wiem o co kaman ale mam nadzieję, że minie do jutra
ciut marudny ale mimo wszystko uśmiechnięty - gorzej ze spanikowana matką:baffled:
dobrej nocki

Witam!
Renia i jak po nocce?
Kamu, super, że wakacje udane. Czekamy na fotorelację:tak: A może już jest?:-D

U nas dziś chłodniej i popaduje, ale to dobrze, bo jest czym oddychać:tak:
Miłego dnia laseczki!

Witam i ja:happy2:
U nas tez chłodno z czego sie nie cieszę bo Kuba w wózku długo nie usiedzi a co chwila kropi:dry:
Nocka taka sobie ale wstał o 7.40 więc nie mozna narzekać:happy2:
Ja zaraz sie zbieram na uczelnie po odbiór dyplomu:-)
Renia a może to ząbki?moja pediatra twierdzi że przy zebach i lekkiej infekcji tez występuje biegunka:confused:
Miłego dnia!

reklama
Hej:-) My już też od dawna na nogach, zaraz zmykamy z domku póki nie pada. Pogoda jest ok - chłodno, ale przyjemnie. Najgorzej, jak zacznie żabami prać, co jest ponoć bardzo prawdopodobne w rejonie Małopolski:baffled::baffled::baffled: Szkoda by było, bo umówiłam się z koleżanką, która urodziła w tym samym dniu co ja tyle, że kilka godzin wcześniej. Planowałyśmy spacerek:tak::tak::tak: Co będzie - zobaczymy. Koleżanka poddała alternatywę: kawka w kawiarni. Musiałam ją uświadamiać, że z Julą kawiarnia ni teges chyba, że specjalnie dla małych terrorystów. Jej Zuzka grzecznie w wózeczku siedzi i w ogóle jest bardzo spokojna:-):-):-)

Zobaczymy:tak: Pozdrawia i miłego dzionka życzę:tak::-D;-):-)

Do góry