reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

moj synek przyszedl dzisiaj do lozka i razem zasnelismy,wstalismy o 7.30 ;-) ale fajnie bylo
teraz bajki ogladaja, po sniadanku, czas na kawusie
wczoraj wieczorem pojechalam do rodzicow, jakos mialam ochote pogadac, wchodze i cio? HAUS leci ;-):-D:-D:-D
Madzik wszystkiego najjj dla Was :tak:

reklama
Witam!

I od razu się chwalę,że jest mnie mniej o 2,5 kg :szok: w ciągu tygodnia to chyba nie źle
ale zaczynam mieć dość zieleniny a zwłaszcza tego ciągłego krojenia czasem wydaje mi się że jadam częściej niż moje dziecko:baffled::baffled:

Mama BIN trzymam kciukaski za Was

Tosika dobra funfela powinna zrozumieć Twoje obawy

Iza fajnie mieć taką nianię

Kircym ale masz papierologii nawt bym nie sądziła

Kate zdrowiej nam kobieto

Magdzik wszystkiego naj naj

Surv Liwus drapnijcie kasy ile się da,a co!

Zmykam pod prysznic,potem dzieeci pod pachę i do miastowych dziadków i lecę się wyspowiadać z tego co jadłam wczoraj i co będę jadła no a na koniec masażyk i to jwst super:happy2::cool2::cool2:

Miłego dnia Babeczki!!

Fredka...no no 2,5 kg w tydzień to super wynik:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: trzymam kciuki...miłej spowiedzi:-)

Magdzik...o jaką okrąglastą rocznicę macie:-):-):-):-):-) Gratulacje...;-);-);-);-) miłego dnia

..a my o swojej rocznicy co była przedwczoraj ....hmmm zapomnieliśmy:szok::szok::szok::szok::szok:...no ale to dopiero 3 lata:-):-):-):-):-):-D

KasiaDe...też słyszałam że kop może być właśnie tuż przed porodem...hmmm jak narazie nic na to nie wskazuje... a dzisiaj już nie mam takiego kopa...jakaś ta pogoda taka śpiąca:-:)-:)-( nic tylko spać...spać spać...

moje dziecko miało wczoraj syndrom "terminatora" he he o ile mogę tak napisać...Tyle energi nie wiadomo skąd..skakała szukała atrakcji i ciągle mało. nawet spać w dzień nie chciała i wykonywała jakieś wygibasdy w łóźeczku:szok::szok::szok: nie mówiąc juz że porcje jedzeniowe jak dla chłopa normalnie szooook

zobaczymy co będzie dzisiaj:tak::tak::tak:

Jak Lenka dzisiaj???

Magdzik - wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy ślubu!!
Kate - dobrze ze już się lepiej czujesz!
Post - a Ty w dwupaku?? no, Łucek ma jeszcze chwilkę ale niech się za dużo nie ociąga.
Lenka jakby lepiej, w nocy trochę się krztusiła parę razy, wstała przed 08:00 i jak narazie humorek ok. Z nosa mniej leci, właściwie pomaga już sam euphorbium, więc nie jest źle, ale wciąż mam wrażenie że jest lekko schrypnięta i tak kaszle mokro:baffled: no nic, zobaczymy co lekarz powie.
co do żłobka - to chciałabym żeby poszła jednak od 01.09 - bo to początek roku a pozatym ja mam mnóstwo roboty w domu i już doczekać się nie mogę jak zostanę sama i będę mogła w spokoju doprowadzić mieszkanie do stanu używalności.
No ale wszystko zależy od Leny.

Post, a może Ika wie, ze lada moment Łucek na świecie i można przestać ściemniać z tą grzeczna dziewczynką i w końcupokazać prawdziwy charakter?:-D:-D:-D:-D:-D Nie zebym Ci tego życzyła, bo życie z Terminatorem potrafi dać w kość, no ale z drugiej strony...no sprawiedliwie by w końcu było, żebyś i Ty miała choc trochę niegrzeczne dziecko:-p:-):-):-)

My zwlekliśmy się z łóżka dosć późno, ale zaraz pakujemy się i jedziemy. Stwierdziłam, ze wyjeżdżamy na weekend, bo ze mną już wszystko ok, to nie ma co tu siedzieć i sobie schizy nakręcać:-p No i perspektywa, że dziadek 3 dni będzie za przyszywaną wnuczką ganiał zamiast mnie....bezcenna:-)

Magdzik, dużo miłości w tę 5 rocznicę, żebyście w 10 i kolejne mogli powiedzieć, że jesteście co najmniej tak szczęśliwi jak dziś:tak::tak::tak:

Izabelka, z wyprzedzeniem, ale jutro pewnie do kompa się nie dorwę: duuużo radości, miłości i spokoju, żeby dzieci były grzeczne a mąż posłuszny:-) Sto lat!:tak::tak:

Aaa...i jakby Post jednak w weekend urodziła, to baaaardzo proszę o smsa, bo po falstartach różnych urodziny Łucka nadal pozostają newsem no. 1 w tym roku:-):-)

Miłego weekendu!:tak:

I my sie witamy z rana:happy2:
Nocka do d** wstawałam może z 6 razy:baffled:mały zakatarzony teraz juz leca zielone śpiki a nie woda:baffled:do poniedziałku musze go wykurowac bo muszę iść po te zaświadczenie do lekarki:baffled:

Post no trzymaj sie dzielnie:tak:no i Ika pokazuje jakie chumorki maja dzieci w tym wieku;-):-D
Surv udanego weekendu, wypocznij troszku:tak:
Fredka super wynik!gratuluje:tak:
Magdzik wszytskiego co najlepsze:tak:
Pabla oby Lenka wyzdrowiała i poszła do żłobka w pełni sił:tak:

Post albo Pabla możecie mi wkleić ta stronę z pogodą???chcemy jutro jechac na Babia Górę ze znajomymi i obawaim się że będzie padać:baffled:

U nas ciepławo sie robi:tak:ja zaraz do ginki lece na kontrole:tak:

Miłego dnia!

wpadam na. Chwilke
Dzis wracamy do domu bo dziadek umarl a jutro pogrzeb
Jezeli jest spotkanie pomorskie to odpadam
Post dalej dwupak
I u nas przedwczoraj 3 rocznica slubowan
Pozdrawiamy jeszcze z gdyni

Hejka!
Kurde post mi się skasował:wściekła/y:
A zaraz to mnie w ogóle szlag jasny trafi:angry: ukołysałam małego na dworze i stwierdziłam,że w łóżeczku będzie mu wygodniej i może nawet dłużej pośpi,więc wyniosłam turystyczne,przełożyłam śpiącego dzidziusia i było by git,gdyby nie durnowaty teściu ,który akurat musiał zacząć grzebać przy swoim zardzewiałym polonezie i trzaskać drzwiami i co nie obudził dziecka?!:angry: i jeszcze durnowato gada "coś za długo nie pospaliśmy":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Palant jeden!
No i teraz mam marudzącego dzidziucha,obiad do zrobienia ,pranie do powieszenia i ogarnięcie syfu ,który łaskawy dziadek zostawił w kuchni,zabrał dupę w troki i pojechał:dry:
Wiem wiem,to jest właśnie mieszkanie z teściami,ale cóż narazie innego wyjscia nie ma to się chociaż tu wyżalę:sorry2:
Dobra już nie marudzę

Post,Magdzik,Renia wszystkiego najlepszego z okazji rocznic:tak:
Renia przykro mi z powodu dziadka.
Kicrym współczuje nieprzespanej nocki,u nas była jedna przerwa za to 1,5 godzinna.Zdrówka dla Kubulka.
Pabla oby do wtorku wszystko co złe przeszło,a ty od kiedy idziesz do pracy?

Ostatnia edycja:
reklama
Post,Madzik,Renia wszystkiego naj z okzazji rocznic.
Renia przykro mi z powodu smierci dziadka:-(
Pabla dobrze ze z Lenka juz troszke lepiej:tak:
Madzia ale tesc sie popisal:baffled:
Survi milego wypoczynku:tak:
Kircym wspolczuje nieprzespanej nocki oby przyszle byly lepsze:tak:
Fredka super:tak:Ja tez tak chce:tak: Z tym ze ja musze miecho jesc:tak:

Ja tylko na chwile cos sie nie wyspalam i mnie glowa troszku boli:baffled:

Do góry