czesć dziewczynki:-)
ja po wczorajszym pochwaleniu bombasa za ladne spanko, dzisiaj noc mialam do bani:-( Gwiazdeczka wstala z płaczem o 4tej, dalam jej kaszkę i myślałam, ze dalej pójdzie lulu
a ta co? rozbudziła się w najlepsze i skora do zabawy
więc po trudach i znojach, chodzeniu po glowach rodziców i wyrywaniu mamie jeszcze tych paru zchowanych wlosów, dziewcze padło o 5tej
a ja jakoś już spać nie mogłam
i dzisiaj jestem dechnięta
a zaraz muszę na miasto lecieć i być przynajmniej pół tomna
Madziu współczuje bardzo, ale dacie radę
Pomyśl sobie, ze masz w perpektywie wlasne mieszkanko i to w niedalekiej przyszlosci
Post widzę, ze twardo Łucek sieedzi na miejscu

ale rzeczywiście data 9.09.09 jest nadzwyczaj kusząca
tylko czy chce Wam się tyle razem siedzieć? oto jest pytanie?;-)
Surv szalej kobito szalej
Tobie sie należy trochę oddechu:-)
Renia bardzo mi przykro:-( i ja chyba też nie dojadę na zlot:-( ale to później na zamknietym...
Iza oj widzę, że rośni Tobie również synek mamusi;-)
Pabla wiem co odczuwasz , my to mamy podobnie:-( Mam nadzieję, ze dzisiaj pediatra da dobrą diagnozę i wszystko będzie gites
i wiesz co, tak sobie pomyślałam, ze moze te wymioty są przez ten katar, który spływa do oskrzeli??
macie wyrzej uniesiony materacyk przy glówce?
Kicrym zdrówka dla Kubusia
a ja mam taką stronę i zawsze na nią wchodzę
Welcome to Weather Underground : Weather Underground i się sprawdza
Fredka co Ty robisz i jak to robisz??? Ja też tak chcę!!!! Gratki kochana
Magdzik w dniu Waszej 5 rocznicy wszystkiego co najlepsze:-) duuuuużo milości, zdrowia, pociechy z Juleczki i wszystkiego o czym marzycie i czego chcecie!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
ja po wczorajszym pochwaleniu bombasa za ladne spanko, dzisiaj noc mialam do bani:-( Gwiazdeczka wstala z płaczem o 4tej, dalam jej kaszkę i myślałam, ze dalej pójdzie lulu

Madziu współczuje bardzo, ale dacie radę

Post widzę, ze twardo Łucek sieedzi na miejscu

Surv szalej kobito szalej

Renia bardzo mi przykro:-( i ja chyba też nie dojadę na zlot:-( ale to później na zamknietym...
Iza oj widzę, że rośni Tobie również synek mamusi;-)
Pabla wiem co odczuwasz , my to mamy podobnie:-( Mam nadzieję, ze dzisiaj pediatra da dobrą diagnozę i wszystko będzie gites

Kicrym zdrówka dla Kubusia

Welcome to Weather Underground : Weather Underground i się sprawdza

Fredka co Ty robisz i jak to robisz??? Ja też tak chcę!!!! Gratki kochana

Magdzik w dniu Waszej 5 rocznicy wszystkiego co najlepsze:-) duuuuużo milości, zdrowia, pociechy z Juleczki i wszystkiego o czym marzycie i czego chcecie!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)