reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

witajcie kochane:-)
nie mam w ogóle czasu teraz:-(ale pocieszam się, że jeszcze dwa tygodnie i luz blussssss;-) normalnie padam na pyszczek:-( aktualnie wpadła do nas mama na pare dni, dzięki czemu możemy o wiele więcej zrobić, bez małej marudnickiej:tak:;-) a jutro lecę nad ranem do Poznania:tak: miałam jechać na dwa dni, ale tak mi jakoś łyso będzie bez małej:sorry: bo niby jak to dziecko bez mamusi, tak samo dwa dni wytrzyma:-p;-) i wracam w nocy:tak:
Surv my byśmy chcieli i poleżeć bebzunem do góry;-);-);-) i cościk pozwiedzać (ale tak tyci, tyci:-p) bo my takie leniuszki - tłuste brzuszki:cool2:
Post a może jednak będzie ta magiczna liczba:-D:-D:-Dtrzymaj się i wyobraź sobie, że ja od paru dni kladąc się spać myślę, czy Ty aby już nie w szpitalu:-)
Kasiu udanego wyjazdu:-)
Pabla jak dla mnie Lenka jest niezwykle rozwinięta i kto jak kto, ale Lenusia napewno da radę:tak::tak:
Kicrym fajnie, ze jesteś zadowolona z pracy :tak: za pół roku bedziesz miala wrażenie jakbyś od urodzenia tym się zajmowała:-D:-D:-D
Madzia trzymam kciuki a co by astrolodzy się nie mylili:tak: no i powiadasz 2 parówy i kroma chleba????????:szok::szok::szok::szok::szok: jak ja bym tak chciala, żeby moja tak jadła:-(
no i zapomniaałam co jeszcze mialam pisać:zawstydzona/y:
do pojutra kochane:tak:

reklama
Też padam na twarz, choć pewnie z 1/100 tego co Tosika nie zrobiłam:-p Poczytałam, nie odpiszę, bo mi literki latają przed oczami, nadrobię jutro, a tymczasem dobrej nocki:tak:

Surv moja biznesowa koleżanko kolejny e-mail u CIebie na poczcie :)
Ja też padam na twarz więc też powoli lecę do wyra. Zreszta jakoś dziwnie się czuje , bo boli mnie brzuch ( czyt. jajnik ) jaieś dziwne mdłości mam i zawroty głowy ... ale to nie jest to o czym myślicie bo właśnie skończył mi sie okres.

Ponadto Adaś smiga już jak stary na dwóch nóżkach. Niedługo to będę za nim biegać a wózek w odstawkę pójdzie.
Poza tym męczę wnioski o te dotację z UP i mam nadziję że się uda:-) Bo jak nie to będzie lipnie.

Post trzymaj się twardo a raczej niech Łucek się trzyma..
Pabla głowa do góry przeciez LEnka to mała iskierka - da radę. Uwierz w córę!
Kic - gratuluję nr 1

melduję się pierwsza!
wcinam śniadanko przed kompem, zaraz do żłobka lecimy. Dziś małą chyba zostawię i pójdę sobie do banku coś pozałatwiać w końcu. Zobaczy się jeszcze.
Narazie nie poodpisuję, jak młoda zaśnie około 13:00 to nadrobię.

ja też szybciutko
czekam na mamę i jadę na kolejne macanie i KTG...:-):-):-)
młoda dzisiaj postanowiła wstać wcześniej i mam poślizg:tak:
...a w tle słucham chińskiego pianinka...mniodzio:-):-):-)
odezwę się później

Myśmy dziś pospały do 9...trochę na przymus, bo Florka chciała już przed 8 wstawać, ale dała sie spacyfikować pilotem i stertą zabawek;-) Plan na dziś: zrobić coś konstruktywnego... w końcu:-p:-D

Post, jakoś mam nieuchronną pewność, że z KTG wrócisz w dwupaku...:-D

Kicrym, no i było panikować ze studiami? To było przecież oczywiste, że swoją najlepszą licencjatkę na magisterkę wpuszczą po czerwonym dywanie:-D:-D

Pabla, myślę, że dobrze będzie jak Lenkę zostawisz i pójdziesz się czymś zająć...może zamiast banku kawa i ksiażka w mieście, zeby w pełni docenić zalety posiadania dziecka w żłobku?:tak::tak::tak:

Tosika, no trzymamy kciuki, żeby załatwianie poszło sprawnie...bo nam Ciebie na forum brakuje, a Ty taka zajęta:-) Podpowiedzi wyjazdowe napiszę Ci jak wrócisz:tak: Sama też dojrzewam do wyjazdu - najmłodsza siostra, ta co wróciła, ciągnie mnei w góry, tylko muszę z nadal obrażonym o bycie niedobrym mężem R wynegocjować, żeby mnei puścił...w sumie skro poprzedni wyjazd weekendowy nam spaskudził to mi się powtórka należy, nie?:tak:

Liwus, trzymam kciuki! Pomysł masz dobry, więc UP nie powinien mieć zastrzeżeń:tak::tak:

Idę znowu sprzątać...to jest jedyna gwarancja, ze dziecko będzie grzeczne:-p

Witam,
Post moze cos sie w koncu ryszylo? Daj znac co po KTG:tak:
Tosika kciuki zacisniete za pomyslne zakonczenie prac:tak:
Liwus za Ciebie tez trzymam kciuki:tak: Fajnie ze Adas juz sprawnie chodzi. Misia tez jak juz jest na nozkach to chodzi a jak sie przewroci to na raczkach:tak:
Pabla no pewnie zostaw Lenke. Da sobie rade:tak:

Ja czekam na kolezanke. A wieczorem do pracy:-( Znowu mi sie nie chce:no:
Obiad mam od wczoraj wiec luzik:happy:

Ja też się melduje.
Adaś wstał 1 h temu. Ja zaraz lecę do sklepu zostawiając młodego z M. Potem spacerek i zobaczymy co jeszcze.

Post też mam takie przeczucie że wrócisz w dwupaku
Surv trzymam ciuki za Twoj biznes plan
Tosika załatwiaj załtawiaj sprawy ..

Ale powiem Wam dziewczyny w tajemnicy że sklep będzie wyglądał cudnie. Aż nie mogłam wyjść z zachwytu jak zobaczyłam plan no a logo pierwsza klasa.

Cześć Dziewczyny.
Czytam sobie w przerwach w pracy i podziwiam, że przy maluchach macie jeszcze możliwość coś napisać. Ja w pracy tylko mogę poczytać w małych przerwach i czasem coś napisać bo w domu z maluchem nie ma mowy. Po pierwsze nie toleruje jak siedzę przy kompie, a po drugie nie można go spuścić z oka nawet na chwilę bo zaraz coś zmaluje.
pabla - nie denerwuj się, zobaczysz jeszcze Lenka cię nie raz zaskoczy jak świetnie sobie radzi bez mamusi,
liwus - fajnie jak maluchy zaczynają biegać ale ja już nie wiem czy się z tego cieszyć, mój zaczął łazić sam jak miał 10,5 misiąca, a teraz jest na etapie schodów i innego rodzaju zwyrów i chodzenia też już nie ma tylko bieganie, a ja oczywiście muszę nadążać i podziwiać jego wyczyny.

K.

reklama
Liwus, sama sklep i logo projektowałaś?? Wklej koniecznie zdjęcia, żebyśmy popodziwiały!

My po 1,5 h zasypiania (już mamo śpię, tylko jeszcze powyrzucam lalki! aaaaa...gdzie są moje lalki??!! Mamo,a le ja muszę się natychmiast napić! Kto mi k***a wrzucił tu butelkę, Mamo ale siedź przy mnie! Mamo, a mogę Ci podłubać w oku?.. i tak dalej przez 1,5 godziny...:-p) idziemy jednak na spacer... moze jakieś cuda w szmateksach wynajdę, bo naoglądawszy się rękodzieł innych (szukam dostawców do sklepu;-)) sparło i mnei na robienie - na razie nei zastanawiam się kiedy miałabym jeszcze sama rękodzelniczyć:-p

Karina, my też nie mamy czasu (patrz wyżej;-)), ale nałóg to nałóg:-D:-D

Do góry