pabla27
Fanka BB :)
Julia - to widzę że i Zu dopadły choróbska okropne!
oby w końcu przeszło!!
Mondzi - zdróweczka dla Julki!
Dorka - kurcze, zapalenie ucha
mam nadzieję że Misia dobrze to znosi i szybko jej przejdzie.
Post - fajnie, że nocki lepsze, a brzuszek pewnie w końcu się unormuje i będzie gites! brawa dla Iki dzielnej siostry:-):-)
u nas dzionek marudny, młoda ma fazę na jęczenie, chyba podczas choroby wyczaiła że dużo tym zdziała
no ale ściskamy się, tulimy itp...na dworku było ok, już się ładnie bawiła.
Teraz już śpi, M ogląda mecz, ja jeszcze muszę uporządkować młodej ciuszki i też w kimę idę.
oby w końcu przeszło!!Mondzi - zdróweczka dla Julki!
Dorka - kurcze, zapalenie ucha
mam nadzieję że Misia dobrze to znosi i szybko jej przejdzie.Post - fajnie, że nocki lepsze, a brzuszek pewnie w końcu się unormuje i będzie gites! brawa dla Iki dzielnej siostry:-):-)
u nas dzionek marudny, młoda ma fazę na jęczenie, chyba podczas choroby wyczaiła że dużo tym zdziała

no ale ściskamy się, tulimy itp...na dworku było ok, już się ładnie bawiła.
Teraz już śpi, M ogląda mecz, ja jeszcze muszę uporządkować młodej ciuszki i też w kimę idę.
Trzymajcie sie
A co se będę żałowac po tygodniu pracy;-)

wczoraj byliśmy znowu u lekarki, bo zauważyłam białe plamki w buzi i mały ma pleśniawki
albo od brania wszystkiego do buzi albo od zinattu jako skutek uboczny
od 2 dni podajemy ten esberitox, w smaku okropny ale podaje z bobofrutem.Jak narazie efektu nie widać:-(szczerze to mam już dosyć tych chorób małego, chce moje łobuzerskie dziecko a nie jęczącą leluje:-(podobno zęby mu idą na całego ale ileż do cholery mogą iść te zęby:-(