reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Tosika - do mnie też dziś wieczorkiem teściowa przyjeżdża na cały tydzień:eek:
no ale to na naszą prośbę, ktoś musi jeszcze z Leną zostać.
zdróweczka dla całej rodzinki!
Tosia bardzo dużo je kaszy:szok: moja to ostatnio około 300 ml na dobę max, jakoś ostatnio kaszki są be....
Surv - Kochana, oby szybko minęły choróbska i nic z tej gorączki się nie rozwinęło u Florki!
Fredka - zdrówka dla dziewczynek! ciężki chorobowy mc mamy teraz, oby potem było lepiej!
Kasia - to Olga ranny ptaszek:-) moja dziś przed 08:00 dopiero wstała:-)
u nas ok, mała coraz bardziej dokazuje, od 08:00 jeszcze nie spała, teraz położyłam ją spać ale narazie dokazuje w łóżeczku w najlepsze:eek: a ja mam tyle roboty jeszcze...
od rana biegam, rano zakupy, potem szybko zrobiłam mielone i barszcz na jutro, potem spacer, teraz koleżanka u nas była i dopiero odetchnęłam.
Chcę żeby młoda zasnęła bo jeszcze paznokcie muszę sobie zrobić....kurcze, jutro do pracy, po 1,5 rocznej przerwie....ale mam nerwy i stresa ogromnego:no:

reklama
Hejka!!!
Ale sie nam pochorowały dzieciaczki:no: Życzę dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!

U nas też coś podejrzanie,bo jakoś mi tak wczoraj wieczorem kaszlał i charczał:baffled:Więc od wczoraj zapodaję Engystol.Dzisiaj narazie objawów chorobowych nie ma odpukać.
Smoka juz prawie tydzień nie ma i jakoś przeżyliśmy:tak:,więc raczej pożegnamy go na dobre:tak:Nocki różnie,ale jestem dobrej myśli,ze jak pamięć o smoku całkiem zaniknie,to będzie lepiej,a dzisiaj np.super,bo pierwsza pobudka ok 6 i to nie groźna,a pospaliśmy do 7.15,więc nieźle:-D,bo ostatnio wstajemy równo o 6.36:baffled:
Mnie już 3 dzień @ męczy i to dosyć ostro,więc i humor do bani,a K połamały,bo go w plecach łupnęło i leży:-(

Pabla nie stresuj się,będzie dobrze:tak::tak:Wiem,że pewnie nerwówka jutro będzie,ale dasz radę:tak:
Post super ,ze z brzuszkiem już troszkie lepiej:tak:
Magdzik zdrówka,z młodej pewnie niedługo przejdzie,na pocieszenie dodam,ze u nas to samo-czwórki atakują i jest wymuszanie piskiem:sorry2:
No i więcej nie pamiętam:zawstydzona/y:

Pabla, na pewno stresior jest, nie ma się co dziwić. Ale szybciutko wpadniesz w wir pracy i będzie o.k.:tak:
Surv, naprawdę już nie moge sie doczekać Twojego sklepiku:tak:
Tosika, super, że sprawa powiększonego węzełka się wyjasniła:tak: I pewnie lekarka ma rację - taka ilość kaszy Tosię skutecznie zaspakajała żywieniowo;-)Ja też powinnam ograniczać soki Oldze, ale niestety u nas chęć robienia tego co brat:shocked2:

Pabla, kciuki mocno zaciśnięte za pierwszy dzień w pracy! Wiem, że stresior ogromny, ale na pewno sobie poradzisz, no i psychicznie od matkopolkowania troszkę odpoczniesz:tak:

Madzia, fajnie, że ze smokiem się udało! No i współczuję bolesnej @, ale to chyba i tak lepsze niż jej niespodziewany brak?;-)

U nas dzień nadal fatalny, mała niby ma tylko lekki katar i gorączkę w okolicach 37,5 ale jest nie do wytrzymania:-( mimo nocnych pobudek na drzemkę padła dopiero teraz i to - pierwszy raz od roku - musiałam ją na rękach usypiać:szok: Pogoda cudna, mieliśmy iść na długi spacer, no ale nie będę jej teraz budzić, więc może potem na chwilkę wyjdziemy, żeby małą przewietrzyć:tak:

Witam i ja:happy:
Pabla na bank w pracy bedzie ok:tak:dasz radę, a gdzie pracujesz?Super że Lenka coraz lepiej się czuje:tak:
Tosika dobrze że z mała ok, no i rzeczywiście dużo kaszki je, u nas 210ml na noc i nad ranem samo mleko ok180ml:happy:co do soków to jak tylko wróci moja mama to ma taki opieprz bo nauczyła Kubę pić słodzone i on mi już nie chce wody pić:wściekła/y:także teraz babcia ma zadanie żeby go znowu tego nauczyć:crazy:
Madzia super że smok poszedł w odstawkę:tak:gratulacje dla was za taki wyczyn:tak:
Mondzi zdrówka dla ciebie:tak:
Magdzik mój Kuba tez sie bije po głowie:cool2:
Surv zdrówka dla całej rodzinki:tak:no i już nie mogę się doczekać tego twojego sklepu:tak::-)
Fredka a no tak niestety jest że dużo dzieci to dużo zarazków i wirusów:sorry:

U nas nadal gorączka się utrzymuje, jak dam małemu ibufen to z 2 godziny jest normalny a jak tylko lek zacznie odpuszczać to maruda wraca. kurde nie wiem czy tak mogą dać mu w kość te zęby????wcześniej mu tak boleśnie nie wychodziły:sorry:ale strzela smokiem, wkłada paluchy, gryzie co popadnie więc może to rzeczywiście te zęby:sorry:

No nic miełgo popołudnia i spokojnej nocki!

już mnie nigdy nie podkusi żeby pisac ze jest lepiej..
Czuję się jak naćpana...cała noc nieprzespana:-:)-:)-(
i znowu wracam do diety...masakrycznej..może chociaż coś schudnę jak sobie nie pojem:tak::tak::tak:
ech bidny ten Cinek..
pabla..trzymam kciuki za jutrzejszy dzień:tak:

i już nie mam głowy co miałam napisać..może się dźemnę bo Cinek wyjątkow śpi:szok::szok::szok:..zasnął dopiero około 15-tej...

Post - Kochana, trzymaj się i ucałuj brzuszek Łucka!
Kicrym - zdrówka dla Kubulka
M pojechał właśnie po teściową:sorry: ciekawe jak będzie, jeszcze nigdy nie mieszkałyśmy dłuzej niż jeden dzień pod jednym dachem:sorry:
Ja wyszykowałam już cjiuchy do pracy, ale czuję stres....
Młoda śpi już, marudna była okropnie wieczorem....
zmykam, miłego wieczorku i odezwę się pewnie dopiero jutro wieczorem.
buziaki Dziewczęta:tak:

Witajcie my po weekendzie, Maks już śpi. Od wczoraj byliśmy u kuzyna i dzieciaki szalały. Tyle że mój syn zrobił mi pobódkę po 6 :szok:
Tosika zaskoczyłaś mnie tą ilością kaszki jaką wcina Tosia, jak dla mnie to jest oczywiste, że ona tych zupek nie chce jeść, to jest bardzo duża ilośc kaszki. Maks je tak jak Kuba Kicrym czyli ok 250 ml kaszki an kolację i 180 ml mleka na śniadanie, problemów z jedzeniem zupek itp nigdy nie mieliśmy.
Dobrze, że z tym węzłem chłonnym wszytko ok.
Madzia lepszego samopoczucia życzę.
Pabla powodzenia jutro w pracy, będzie dobrze.
Surv zdrowiej nam kobieto.
Post to wam wspólczuję, u tego kuzyna u którego dziś byłam to oboje dzieci miało kolki, im dosyć pomagał ten lek z niemiec Lefex. Biedny Marcinek no i wy również.
Kicrymzdrówka dal Kubusia, mówią że zęby trzonowe są najbardziej bolesne w wyrzynaniu

reklama
jestem:)))
ale się za wami stęskniłam:-)
Pabla będzie dobrze, czekamy na relacje z pierwszego dnia po przerwie:tak:
Post oby Cinio dał się wyspać i brzuszek złagodniał
kicus zdrówka dla Kubulka
choć widzę, że dalej szpitalnie na BB:no:
ZDRÓWKA CHOROWITKI KOCHANE:tak::tak::tak:
kamu super, że jeździsz i właśnie z kolegą - a niech pozazdrości;-)
surv - kobieta pracująca z Ciebie śpiewa, tańczy, recytuje:-);-) zdrowiej i zbieraj siły na otwarcie sklepu, klientela już tupta w kolejce:tak:
kurcze i już się zaciełam i nie wiem co dalej miałam pisać
my jutro wracamy do domu - dzisiejsze chrzciny u znajomych zaliczone - Fabian słodziak aż wierzyć się nie chce, że jeszcze niedawno taki był Tymi;-)
no i obiecuję, że będę robić szum na BB bo ponoć cisza i coraz więcej pracujących, zaganianych mam:tak:
dobrej nocki

Do góry