pabla27
Fanka BB :)
Tosika - do mnie też dziś wieczorkiem teściowa przyjeżdża na cały tydzień
no ale to na naszą prośbę, ktoś musi jeszcze z Leną zostać.
zdróweczka dla całej rodzinki!
Tosia bardzo dużo je kaszy
moja to ostatnio około 300 ml na dobę max, jakoś ostatnio kaszki są be....
Surv - Kochana, oby szybko minęły choróbska i nic z tej gorączki się nie rozwinęło u Florki!
Fredka - zdrówka dla dziewczynek! ciężki chorobowy mc mamy teraz, oby potem było lepiej!
Kasia - to Olga ranny ptaszek:-) moja dziś przed 08:00 dopiero wstała:-)
u nas ok, mała coraz bardziej dokazuje, od 08:00 jeszcze nie spała, teraz położyłam ją spać ale narazie dokazuje w łóżeczku w najlepsze
a ja mam tyle roboty jeszcze...
od rana biegam, rano zakupy, potem szybko zrobiłam mielone i barszcz na jutro, potem spacer, teraz koleżanka u nas była i dopiero odetchnęłam.
Chcę żeby młoda zasnęła bo jeszcze paznokcie muszę sobie zrobić....kurcze, jutro do pracy, po 1,5 rocznej przerwie....ale mam nerwy i stresa ogromnego

no ale to na naszą prośbę, ktoś musi jeszcze z Leną zostać.
zdróweczka dla całej rodzinki!
Tosia bardzo dużo je kaszy
moja to ostatnio około 300 ml na dobę max, jakoś ostatnio kaszki są be....Surv - Kochana, oby szybko minęły choróbska i nic z tej gorączki się nie rozwinęło u Florki!
Fredka - zdrówka dla dziewczynek! ciężki chorobowy mc mamy teraz, oby potem było lepiej!
Kasia - to Olga ranny ptaszek:-) moja dziś przed 08:00 dopiero wstała:-)
u nas ok, mała coraz bardziej dokazuje, od 08:00 jeszcze nie spała, teraz położyłam ją spać ale narazie dokazuje w łóżeczku w najlepsze
a ja mam tyle roboty jeszcze...od rana biegam, rano zakupy, potem szybko zrobiłam mielone i barszcz na jutro, potem spacer, teraz koleżanka u nas była i dopiero odetchnęłam.
Chcę żeby młoda zasnęła bo jeszcze paznokcie muszę sobie zrobić....kurcze, jutro do pracy, po 1,5 rocznej przerwie....ale mam nerwy i stresa ogromnego

Więc od wczoraj zapodaję Engystol.Dzisiaj narazie objawów chorobowych nie ma odpukać.
,więc raczej pożegnamy go na dobre
,bo ostatnio wstajemy równo o 6.36

także teraz babcia ma zadanie żeby go znowu tego nauczyć