Witam i ja
Pabla i jak pierwszy dzień w pracy?jak babcia z Lenką dała radę;-):-)
Surv dosłownie odlot
teraz w przedszkolu pracuje z babką (ona jest pomocą) która odwala takie cuda na szydełku że normalnie gęba mi opada
a jakie miśki z polaru szyje normalnie złote rączki, więc wyobrażam sobie te twoje cuda na żywo
Post oj biedny Marcinek:-(oby z brzuszkiem było lepiej, a co do diety to ja stosowałam jak Kubę karmiłam i żebym jakąś rewelacyjną różnicę widziała to nie powiem
fakt ja sama schudłam z jakieś 4 kg tylko jak dietę skończyłam to te kg wróciły
Kasia ja w czasie twojego posta byłam 2 godziny w pracy

Renia witamy, z okazji urodzin dużo zdrówka i samych radosnych dni
Julia no to udanego urlopowania
Ja dzisiaj do 11 w pracy, potem biegiem z małym do lekarki, powiedziałam jej że już mnie wkurza ta temperatura, bo od piątku cały czas na przeciwgorączkowych, ale ona twierdzi że to od zębów
idą dolne 4 i 2
do środy Kubę w domu mamy przytrzymać a potem zobaczymy.Dajemy też pulmeo żeby na oskrzelach nic się nie osadziło
ogólnie jestem trochę spokojniejsza, ale zal mi mojego skarba:-(ok to się wyżaliłam
na 16 idę na szkolenie
ciekawe ile będzie trwać
Miłego dnia!

Pabla i jak pierwszy dzień w pracy?jak babcia z Lenką dała radę;-):-)
Surv dosłownie odlot
teraz w przedszkolu pracuje z babką (ona jest pomocą) która odwala takie cuda na szydełku że normalnie gęba mi opada
a jakie miśki z polaru szyje normalnie złote rączki, więc wyobrażam sobie te twoje cuda na żywo
Post oj biedny Marcinek:-(oby z brzuszkiem było lepiej, a co do diety to ja stosowałam jak Kubę karmiłam i żebym jakąś rewelacyjną różnicę widziała to nie powiem
fakt ja sama schudłam z jakieś 4 kg tylko jak dietę skończyłam to te kg wróciły
Kasia ja w czasie twojego posta byłam 2 godziny w pracy

Renia witamy, z okazji urodzin dużo zdrówka i samych radosnych dni

Julia no to udanego urlopowania

Ja dzisiaj do 11 w pracy, potem biegiem z małym do lekarki, powiedziałam jej że już mnie wkurza ta temperatura, bo od piątku cały czas na przeciwgorączkowych, ale ona twierdzi że to od zębów
idą dolne 4 i 2
do środy Kubę w domu mamy przytrzymać a potem zobaczymy.Dajemy też pulmeo żeby na oskrzelach nic się nie osadziło
ogólnie jestem trochę spokojniejsza, ale zal mi mojego skarba:-(ok to się wyżaliłam
na 16 idę na szkolenie
ciekawe ile będzie trwać
Miłego dnia!

.
to i ja bym się spociła...