reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

hejj
wrocilam dopiero z pracu i zjadlam obiad; dzisiaj mielismy dzien nauczyciela bo jutro mamy wolne :)
dostalam cudny bukiet od klasy i pare innych kwiatkow i slodycze; bardzo to mile
dzieci marudza i kaszla to lece

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja po przerwie
jakaś zaganiana jestem ostatnio ale ruszyłam z remontem
dziś już ostatecznie zatwierdziłam kuchnię i teraz muszę poszukać sprzętów do niej a montaż na grudzień (ponoć początek) więc mam nadzieję, że na świeta się wyrobimy
ostatnio też mam bóle głowy i nie wiem czy to nie wina pogody a nie materaca jak w przypadku Mondzi choć nowego łóżeczka też nie mogę się doczekać
pani sprzątająca - super pomysł Tosika, czasem mam ochotę takową pomoc zaangażować, ale wewnętrzne opory silniejsze bo siedzę w domu i jeszcze miałby mi ktoś coś :zawstydzona/y:
spadam bo małe jęczy
buźka;-)

No super...to teraz jak ja mam robotę na karku, to wszyscy sie nagle ożywili piśmienniczo:-p Ale piszcie, piszcie, jutro świtem, jak znowu żywego ducha tu nie uświadczysz przeczytam wszystko i sobie a muzom znowu popiszę:-)

A na jutro zapowiadają śnieg:szok: Dobrze, że chore jesteśmy i z domu nie wychodzimy:-p Ale trzeba będzie trzasnąć w trybie ekspresowym czapę dla Młodej, bo ta którą w pośpiechu na Czechy robiłam wyszła coś ala ostatnia Tosikowa, z tym że u nas nadmiarowo jest wzdłuż a nie wszerz...coś jak kopiec termita:-)

Zmykam robolić - miłego wieczoru!:tak:

Mondzi co za sen:szok::szok::szok:. Jak tak sprzatasz to wpadnij do mnie przy okazji:tak:
Post no ja też ostatnio pająka w kublu sprzątałam,dobrz ,ze K ze mną w nocy szedł,bo bym wszystkich pobudziła.Także sama z burdelem nie jesteś,a ty kochana masz dwójkę brzdąców,a ja jednego:sorry:
Tosika no pobudeczki o 5 nie ciekawe,a u nas wzięcie do łóżka kończy się tak samo-młody po nas szaleje,a my próbujemy jeszcze kimać jednocześnie go pilnując.A żeby nie wychodził z pokoju to klamkę musimy wyjmować,bo młody sięga i ucieka,a zamka niestety nie mamy.Już sie śmieję,że jak w domu wariatów bez klamek będziemy mieszkać:-D

Ja dzisiaj wstałam w jakimś kiepskim humorze.Może to pogoda,a może niedospanie,bo Maciuś zrobił niespodziankę o 1 był już wyspany i radosny jak skowronek:rofl2:Godzinę ja siedziałam przy łóżeczku,godzine K,a trzecią godzinę szlał po nas w łóżku aż padł o 4 i wstal o 7:eek: Za to w dzień 2 godz. spałam z nim:-p
Teraz młody w kąpieli,juz po kaszce zaraz idzie spać.Dzisiaj wyjątkowo szybciej,bo już marudny,ale to sie dobrze składa ,bo my sie do znajomych wybieramy jak Maciek zaśnie,a babcia ma dyżur:-p:laugh2:

Post, Madzia, jeszcze mam tyle do posprzątania, że jak mi sił starczy, to dam znać. I u mnie jakby dobrze poszukać, to by się pajączek znalazł.
Post, a podłoga w sypialni to ważna sprawa. Ja ostatnio jestem zorientowana mocno na nabycie lamp. Ale póki co muszę dożyć do końca miesiąca, bo firma M uznała, że kasę za okres wypowiedzenia da z opóźnieniem, twierdząc że niby mają takie prawo (a ciotka księgowa twierdzi, że nie mają). Ale szkoda zdrowia na takie rzeczy.

Kicrym, dzięki za info o tych Ikeowych pacynkach, szkoda, że wcześniej na to nie wpadłam, bo niedawno byliśmy... Ja parę lat temu zrobiłam w dzieciakami super imprezkę z okazji dnia nauczyciela, to się dowiedziałam, że takiego święta nie ma od pani dyrektor. A dwa lata temu 14 października sprawdzała nam plany miesięczne. Nie cierpię tej baby :wściekła/y: Zatem rada by mnie nie zdziwiła. Zwłaszcza taka z ciachem...

Izabelka,
pięknie macie z tym wolnym dniem. Bajka :tak:

Renia, powodzenia w meblowaniu. Ja ostatnio oglądałam mieszkanie teściowej (niedługo się przeprowadzą) i strasznie mi się podoba. A ma być kiedyś dla Tymka, więc się cieszę (o ile dla Tymka będzie... no i dlaczego dla Tymka, a nie dla Julii?)

Madzia, na kiepski humor polecam sprzątanie, ale takie dogłębne... Nie zbieranie tego, co dzieci poroznoszą, tylko szuflady, szafki, nostalgia, wspomnienia....

Dzieci śpią. Jak ja to lubię ;-) Idę się kąpać i seriale... Fatalne jest to, że ja pół dnia na to czekam i tak życie mija.

Dziewczyny dzięki za troskę. W nocy wstałam z takim bólem głowy, że ... wylądowałam w ubikacji. Mondzi coś czuję, że to pogoda a nie materac - w Twoim przypadku.
Mam nadzieję, że dziś już będzie o.k. O urlopie moge jak na razie pomarzyć, bo kierowniczka na urlopie i robię częściowo jej "działkę". Przez to robota po nocach mi się śni:confused2:

Surv, fajnie się Ciebie czyta o każdej porze dnia:tak: Super lale i niedorobione króliczki:tak::-D
Coś w tym sprzątaniu jest, bo umyłam niedawno łazienkę i planuje stanąć przy desce, ale to dopiero jak dzieci pójdą spać (bo jeszcze nie śpią:eek:)

Nie wiem co miałam jeszcze napisać:shocked2:

Witam wieczorkiem:happy:
Kuba już w łóżeczku -coś cicho więc może śpi:-pja zjadłam wcześniej kolacje (niby element mojej diety:sorry:)i teraz cały czas na coś mam ochotę:-pa mam deserek czekoladowy w lodówce ale narazie się trzymam:-pjak będzie 39 i pół to może pęknę:-D

Mondzi ty pracujesz w przedszkolu???nie wiedziałam.Ja dopiero pierwszy rok po studiach więc jestem lekko mówiąc podjarana:tak::-D:-Dno a rada niby z ciachem ale myślałam że dostaniemy jakieś bilety do kina albo coś (koleżanki z innych przedszkoli podostawały, jedna nawet ma zafundowaną wycieczkę:szok:)a tu nic:sorry:
Renia no no co za remonty:szok:no to jak skończycie to wklej zdjęcia:tak:
Madzia wymiencie klamki na gałki:tak::-)u nas to smao, jak małego weźmiemy do siebie to skoki na całego:confused2:
Kasia wnioskując z postów to ty chyba jakąś papierologią się zajmujesz:eek:brrr niecierpię tego.Współczuje takiego bólu głowy:-(
Izabelka no wam (czyt. nauczycielom w szkole) dobrze:-p;-)

spokojnej nocki!

hejka,
witam i ja z kiepskim samopoczuciem.
znów mnie coś kręci w brzuchu, chyba znow nad kibelkiem wyląduję:sorry: coś kiepsko ze mną ostatnio...
za to młoda tryska energią, temp już dziś nie ma. Jutro tylko na kontrol i będzie ok. Ale w domu posiedzi do końca tyg profilaktycznie.
Dobra, ja tyle, bo źle mi i lecę do łazienki:no:

uuuu jak tu chorowito
pabla może to stresy jakieś ci te roztroje fundują?? zdrówka i dobrego samopoczucia
Kasiu czyli to na bank pogoda wpływa na te bóle głowy - masakra straszna aż czasem żyć sie nie chce (oczywiście tylko w przenośni;-))
surv normalnie wymiękam z tymi Twoimi określeniami - kopiec termita:-)
Kic no ja myślę, że my z racji zamieszkiwania całkiem blisko wreszcie się zgramy i spotkamy na żywo nie czekając zlotów:tak:
a mój mężyk dziś normalnie na medal - wykąpał syna, nakarmił, uśpił (matka w projektach siedzi bo jutro elektrycy wchodzą na mieszkanie) a najmilsza sparawa to zakupił kozaczki ala kot w butach o jakich normalnie śniłam:tak::-):-) oj chyba coś chce ode mnie;-):-p
oki idę ogarnąć krajobraz po bitwie bo Tymi ostatnio rozwala wszystko co stoi na drodze:rofl2:
dobrej nocki miłe Panie

reklama
Oj myśli mi tylko przez łeb przelatują nie zostawiając śladu.
Chyba jednak muszę się przejść do lekarza bo płuca wykaszle i się zamęcze.
Zdrówka wszystkim :) Miłego dnia ja odpadam.

Do góry