post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
hej hej
a u nas sypie śnieg.....łoooooo
młoda lekki opad szczeny miała rano..zupełnie tak jak matka
piszę więc to znaczy że Cinek...hmm dobra nie piszę coby nie zapeszać..same wiecie co:-)
Tosika...koniecznie fotki zrób... do mnie jutro przyjeżdża fryzjerka ciachnąć rodzinnie wszystkich:-)...ale ja szaleństw nie planuję narazie
...się pomyśli następnym razem.
Kasia..no ja tez się nie spodziewałam aż takiego śniegu...oj uważaj w tych cichobiegach żebyś zająca nie złapała

Skoro taka pogoda to trzeba kombinezon odkopać dziecku bo kto wie jak to będzie...może będzemy mieć zimę już od listopada

dobrze że mamy ekwipunek zimowy już

oki, muszę rachunki popłacić...i po to głównie weszłam na neta...no ale jak mogłabym nie zahaczyć o BB:-):-):-):-):-):-)
buziaki
a u nas sypie śnieg.....łoooooo
młoda lekki opad szczeny miała rano..zupełnie tak jak matka
piszę więc to znaczy że Cinek...hmm dobra nie piszę coby nie zapeszać..same wiecie co:-)
Tosika...koniecznie fotki zrób... do mnie jutro przyjeżdża fryzjerka ciachnąć rodzinnie wszystkich:-)...ale ja szaleństw nie planuję narazie
...się pomyśli następnym razem.Kasia..no ja tez się nie spodziewałam aż takiego śniegu...oj uważaj w tych cichobiegach żebyś zająca nie złapała

Skoro taka pogoda to trzeba kombinezon odkopać dziecku bo kto wie jak to będzie...może będzemy mieć zimę już od listopada

dobrze że mamy ekwipunek zimowy już

oki, muszę rachunki popłacić...i po to głównie weszłam na neta...no ale jak mogłabym nie zahaczyć o BB:-):-):-):-):-):-)
buziaki

- zmiana na zimówki w piątek dopiero

to może wybiorę się po czapę właśnie do tup-tupa zwanego szafą dziecka..
) i jakie buciorki kupiłaś?? coś w stylu Reni? bo mi też się strasznie podobują 'koty w butach'