reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

hej hej
a u nas sypie śnieg.....łoooooo
młoda lekki opad szczeny miała rano..zupełnie tak jak matka
piszę więc to znaczy że Cinek...hmm dobra nie piszę coby nie zapeszać..same wiecie co:-)
Tosika...koniecznie fotki zrób... do mnie jutro przyjeżdża fryzjerka ciachnąć rodzinnie wszystkich:-)...ale ja szaleństw nie planuję narazie:no:...się pomyśli następnym razem.

Kasia..no ja tez się nie spodziewałam aż takiego śniegu...oj uważaj w tych cichobiegach żebyś zająca nie złapała:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Skoro taka pogoda to trzeba kombinezon odkopać dziecku bo kto wie jak to będzie...może będzemy mieć zimę już od listopada:szok::szok::szok::szok::szok:
dobrze że mamy ekwipunek zimowy już:tak::tak::tak::tak:

oki, muszę rachunki popłacić...i po to głównie weszłam na neta...no ale jak mogłabym nie zahaczyć o BB:-):-):-):-):-):-)

buziaki

reklama
Ja dzisiaj odebrałam klucze od swojego lokalu więc jestem już prawowitym właścicielom :happy:
Ponadto byl dzisiaj Pan z urzedu pracy zrobic zdjecia lokalu zeby dolaczyc do mojej wniosku o dotacje. Ale powiedzial zeby sie nie nastawiac bo osoby rozpatrujace maja duzo zastrzezen do umowy producenta :-( No nic , ja nie dotacje to konto ciotki :-p
Takze jutro mam komisje która będzie debatować nad moim wnioskiem czy przyznac mi ta dotacje czy nie wiec trzymajcie kciuki.

Ponadto u nas masakra. Pada snieg wielkimi platami.

Dziewczyny żyję, samochód odśnieżyłam (od bladego świtu nie przestaje padać!) i dojechałam do mieszkania na letnich oponach:sorry: - zmiana na zimówki w piątek dopiero:eek:

Tosika, ekstra że kolorek satysfakcjonujący. Fota konieczna!!!

Aura wymusiła kupno w przyspieszonym tempie butów i ciepłej kurtki dla Olgi. Zostały buty dla Mikusia:confused2:

liwus trzymamy kciuki
tosika wooow. Foty poproszę.
surv ja ci chętnie swoją porcje śniegu oddam
Ja dla odmiany zrobiłam się ostatnio na b. ciemny bląd z jasnego :-p

Wszystkiego naj nauczycielkom naszym!
Chorowitkom zdrówka!

A u na od rańca śnieg i prądu w całej dzielnicy nie było.
Zimno, ciemno, obiad na butli gazowej :-p.
Włączyli, więc chciałam kuknąć czy tylko u nas taka cofka do prehistorii.:rofl2:
Tylko młody szczęśliwy bo bałwana robił.
A ja przerażona bo i starszy i młodszy butów nie ma. Z młodszym to zła jestem bo do szwagierki po Pysiu Bartki poszły a ona chyba swojej kuzynce je dała :/
Nic, wpadnę wieczorem, trzeba zaległości nadrobić.

Wszystkiego naj nauczycielkom naszym!
Chorowitkom zdrówka!

Czuję się odepchnięta w życzenniach:cool2::sorry: bo ja mimo iż nie nauczycielka ale mam imieniny dzisiaj :happy:

Ale dzieczyny wszystkiego naj z okazji dnia Edukacji Narodowej :-)

My buty nabylismy w poniedziałek więc mamy, ale buty był tak tanie że az głupio było nie kupić a z drugiej strony zobaczymy czy zdazdą egzamin , brak nam tylko czapki zimowej , ale jak Tosika w końcu da ten rabat:cool: to może wybiorę się po czapę właśnie do tup-tupa zwanego szafą dziecka..

Liwus, czuję się usprawiedliwiona, bo w moim kalendarzu dziś nic o Twoich imieninach nie pisze:-p Ale życzenia oczywiście, że się należą, więc niniejszym składam: w związku z jutrzejszą decyzją - fantastycznych sukcesów biznesowych!:-)

Hashi, to rzuć śniegiem, bo u nas nadal listopad:confused2: A my jak w tym inkubatorze w chałupie siedzimy i tylko przez okno widzimy, że lada moment auta z parkingu wiatr poprzerzuca na pobliskie dachy, tak duje:-p

więcej może wieczorkiem, bo dowaliło roboty:sorry:

liwuś wszystkiego dobrego z okazji imienin:-)
nauczycielom też wszelakiej pomyślności:tak:
u nas pada i pada - fuj jak brzydko za oknem
surv ja mam nadzieję do grudnia skończyć coby się móc wprowadzić:eek: i mam nadzieję, że się wyrobię ze wszystkim, a zwłaszcza finansowo:rofl2:
Kasia super, że cała i zdrowa w domku
Dorka odsypiaj a od jutra robisz szum na BB;-)
Post udanego strzyżenia - fajnie mieć fryzjera co do domku wpada:-)
oj jak dobrze, że mężyk wrócił z pracy bo Tymi ma fazę ciągania za rękę i łażenia bez celu po wszystkich kątach, więc tatuś teraz niech się pogimnastykuje:tak::sorry:

macham do Was białą rączką utatłaną w śniegu:-p
naszym ukochanym nauczycielkom wszystkiego najlepszego z okazji ich święta, uporu w dążeniu do celu, wytrwałości i oszczędzania strun głosowych:-):-):-)
Kasia ja mam wymianę opon chyba w następnym tygodniu (muszę sprawdzić w kalendarzu:crazy:) i jakie buciorki kupiłaś?? coś w stylu Reni? bo mi też się strasznie podobują 'koty w butach':-p i tak delikatnie poluję na nie, wiecie, że niby nie chę, niby nie szukam a jak już znajdę to chap i już je mam:-D:-D:-D
Renia czekam z niecierpliwością na nową szatę twojego domu:tak::tak::tak::tak: no i M ma gest;-) chyba dzisiaj mojemu na "ambicję" wjadę:-p:-p na zasadzie: wiesz jakiego moja koleżanka ma fajnego męża...:cool2:
Madzia ja mojej już kapuśniak daję:sorry: i jest ok:tak:
Post Ty kochana masz życie jak w Madrycie...osobista fryzjerka, no no:-D:-D:-D koniecznie fotkę wklej:-) no i nie zapeszam, ale....gra gitttara:-p:-p oby tak dalej:tak::tak::tak:
Liwka wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze:tak::tak::tak: no i jak ja mam Ci dać rabat, jak Ty jeszcze nie bylaś w skklepie?? To najpierw idziesz, ogladasz a później dajesz znać co Ci się podoba, a ja analizuję, dedukuję, mnożę, dodaję, konsultuję z dziewczynami i coś tam odejmę:-p:-p:-p:-p:-p...no i trzymam kciukasy!!!
Haszi a przepraszam bardzo, gdzie fotka, co?? Proszę nam tu się pokazać;-)
ja dzisiaj pól dnia poza domem spędziłam, najpierw poleciałam do sklepu tak jak Kasia zaopatrzyć sie w kurtkę zimową dla małego (bo mała już ma z wiadomych powodów;-)) później mialam zebranie z moimi kierownikami, obgląd inwentarza i do domu;-) a korki u nas dzisiaj były ogromniaste przez tą pogodę:no: no też mi zostały jeszcze buty zimowe dla dzieciorków:-(
oki nie chcem a muszem iść do kuchni ogarnąć co nie co i mięsem na jutro się zająć, bo się spsuje:cool: no i baterie podladować w aparacie, bo obiecałam przecie....:-p

Witam, chciałam się tylko odmeldować, że żyję, a dzisiaj pierwszy raz od ok. 2 tyg włączyłam kompa:szok::szok::szok::szok: M już wrócił, mam zrobiony mały remont i w końcu doczekałam się szafy - co oznacza, że nie mieszkam już w kartonie:-p mam wolny weekend, więc mam nadzieję, że nadrobie moje monstrualne zaległości:zawstydzona/y:
Mały ma jakieś dziwne problemy kupkowe, ale wymacałam dzisiaj dwie dolne czwórki - więc myślę, że to przez te cholery Syn zużywa 20 pampersów dziennie:eek: biegnę choć troszkę przejrzeć inne wątki i zorientować się co nieco w temacie;-)
aha, u nas śnieg nie pada, ale wieje strasznie:szok: ściskam Was ciepło i do szybkiego napisania:-)

reklama
Liwus, czuję się usprawiedliwiona, bo w moim kalendarzu dziś nic o Twoich imieninach nie pisze:-p Ale życzenia oczywiście, że się należą, więc niniejszym składam: w związku z jutrzejszą decyzją - fantastycznych sukcesów biznesowych!:-)

środa, 14 października 2009 r. imieniny: Liwii, Bernarda, Kaliksta

Ale fakt że jakoś w tegorocznych kalendarzach mnie zaniedbali a kiedyś byłam na pierwszej pozycji ..ehh...:happy:

Dlatego w samotności piję sobie własnie lampkę białego ółwytrawnego winka :-) mniam...

Do góry