survivor26
Mamy lipcowe'08
Ufff, pozałatwiałam dziś sporo: zakupy na pół miesiąca, zakupy opakowaniowe do sklepu, pieczątkę zamówiłam, księgowych odwiedziłam - i tu mały bonusik, bo mi zmienili miłą panią na przystojnego pana
Zlecenie też już skończyłam, a teraz chwilka na kawę i zabieram się do drugiego etatu;-) No i zamówię tę Kalimbę, na początek maskotki, bo skoro mówicie, że ładne....
Madzia, cudny kombinezon i jeszcze jak z rabatem kupiony to tym bardziej warto;-)
Mondzi, oby działania wychowawcze wobec M poskutkowały;-)
Pabla, przesyłka do Lenki dotarła?
Małą obudziłam dziś o 8 i poszła na drzemkę koło 13, więc jest nadzieja, że dziś w końcu pójdzie spać o ludzkiej godzinie, bo ja mam zamiar trochę w końcu poszyć po wizycie w szmaciarni, skąd znowu przytargałam stertę fajnych materiałów;-)
Zmykam podziałać firmowo - zajrzę jeszcze wieczorem;-)
Zlecenie też już skończyłam, a teraz chwilka na kawę i zabieram się do drugiego etatu;-) No i zamówię tę Kalimbę, na początek maskotki, bo skoro mówicie, że ładne....
Madzia, cudny kombinezon i jeszcze jak z rabatem kupiony to tym bardziej warto;-)
Mondzi, oby działania wychowawcze wobec M poskutkowały;-)
Pabla, przesyłka do Lenki dotarła?
Małą obudziłam dziś o 8 i poszła na drzemkę koło 13, więc jest nadzieja, że dziś w końcu pójdzie spać o ludzkiej godzinie, bo ja mam zamiar trochę w końcu poszyć po wizycie w szmaciarni, skąd znowu przytargałam stertę fajnych materiałów;-)
Zmykam podziałać firmowo - zajrzę jeszcze wieczorem;-)
jutro sobie poczytam co u Was
no a, że tamte skrytkowal, to musiał odpokutować winy i przy okazji uszczuplić portfel
no, trzeba było się zachwycać, no nie?
do jutra:-)
), to nie bardzo mi się to usmiecha.
Ale generalnie jest po przeziębieniu. 
Oczywiscie ja kierowca
niedługo własny Syn mnie zapomni:-( od rana miałam jazdę, teraz chwila odpoczynku i na 14 do pracy - a co najlepsze jadę rowerem bo M obrażony, udaje że nie słyszy jak proszę, żeby mnie zawiózł
dam sobie radę, nie jest tak tragicznie na dworze to mp4 w uszy i jazda