Witam się ja również!
Bez bicia przyznam ,że wszystko przeczytałam,ale z młodym na karku i nie zabardzo pamiętam co komu odpisać
Ja tak jak Kasia też wczoraj miałam ten sam problem,czy aby o 5 nie wstaniemy,no i owszem
,ale udało się młodego spacyfikować,choć bez dzikiej awantury się nie obeszło
, i pospaliśmy do 7.20:-)
Myśmy jednak na basenie byli mimo kataru,ale konsultowałam się z pediatrą i powiedziała,żeby iść jak nie ma innych objawów chorobowych.Chyba nie muszę wspominać,że przez teściów i tak zostałam przeklęta jak domniemam
No i po tym basenie młody sie kimnął z 5 min w aucie i tak w sumie bez spania w dzień wczoraj latał
,bo z Chiny Ludowe nie dało się go położyć. Wieczorem z nieziemskim rykiem zasypiał
i z takim samym się obudził o tej 5
W ogóel jakiś taki nerwowy sie zrobił ,wszystkim z rykiem rzuca
Nie wiem co się z nim dzieje,bo tak jest od kilku dni,ale żyję nadzieją,że to przejściowe i zaraz minie.
A dzisiaj ma być w miarę ciepło.Po południu idę z młodym do rodziców,a później może na spacer.Tata znów cały dzień w szkole
Bez bicia przyznam ,że wszystko przeczytałam,ale z młodym na karku i nie zabardzo pamiętam co komu odpisać

Ja tak jak Kasia też wczoraj miałam ten sam problem,czy aby o 5 nie wstaniemy,no i owszem
,ale udało się młodego spacyfikować,choć bez dzikiej awantury się nie obeszło
, i pospaliśmy do 7.20:-)Myśmy jednak na basenie byli mimo kataru,ale konsultowałam się z pediatrą i powiedziała,żeby iść jak nie ma innych objawów chorobowych.Chyba nie muszę wspominać,że przez teściów i tak zostałam przeklęta jak domniemam

No i po tym basenie młody sie kimnął z 5 min w aucie i tak w sumie bez spania w dzień wczoraj latał
,bo z Chiny Ludowe nie dało się go położyć. Wieczorem z nieziemskim rykiem zasypiał
i z takim samym się obudził o tej 5
W ogóel jakiś taki nerwowy sie zrobił ,wszystkim z rykiem rzuca
Nie wiem co się z nim dzieje,bo tak jest od kilku dni,ale żyję nadzieją,że to przejściowe i zaraz minie.A dzisiaj ma być w miarę ciepło.Po południu idę z młodym do rodziców,a później może na spacer.Tata znów cały dzień w szkole

,wcześniej tak często nie mierzyłaś to nie wiesz jak było,a poza tym ta temp.rano to chyba w normie
.

ja stawiam na zęby, bo do tego mówiłaś że mała ma nie zafajne kupki.