reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Jeszcze Wam pokażę moje dzieciaki. Sesja była robiona w lipcu, tuż przed roczkiem Julinki.

julab.jpg

tymi.jpg

razemi.jpg

reklama
Mondzi ale masz fajne dzieci:tak: Tymi to chyba maly lobuziak,a Julka jest slodka:tak:
Haszi zdrowka dla starszaka,oby to nic powaznego:tak:
Survi owocnej pracy.:tak:
Post trzymam kciuki zeby Cinek przesypial tak dalej nocki:tak:

Witam!

Kasia sto lat!

Mondzi ale macie Słodziaki.
Głowa do góry,wszystko się ułoży ale niestety takie są uroki swojego,szkoda tylu starań zwłaszcza,że m tak zależy na biurze.U nas wraz z zimą nadchodzi przestój i musimy się nastawiać na to że nawet przez trzy lub cztery miesiące nie zarobimy nawet złotówki,a opłaty firmowe trzeba robić nie wspominając o utrzymaniu własnym,no ale nie umiem sobie wyobrazić mojego m na etacie,przywykł do bycia szefem wszystkich szefów

Izabelka no to twoje pociechy szybsze niż skowronki,oby dzionek był spokojny

Haszi zdróweczka!

Post oby Cinkowi takie nocki weszły w nawyk!

Kamu zapasy zrobione? to taka rzecz co zawsze się przyda

Dorka podziwiam,że masz jeszcze siłę na ćwiczenia,ja rozkazałam przytachać z górki orbitraka i teraz stoi i się kurzy na korytarzu bo sił i zapału braknie.A propo poczęcia to my Emilkę machnęliśmy też między 2,a 5 listopada

Niedawno wróciłam od naszego doktorka,Sylwia ma lekkie zmiany w oskrzelach,a dziś rano gorączkowała i znowu nici z przedszkola w pażdzierniku była całe 9 dni,ręce opadają,a pani mnie straszy niezaliczeniem przygotowania przedszkolnego.Ja z kolei dostałam na 14 dni antybiotyk bo zatoki mi się przyplątały mam nadzieję,że skoro to pierwszy raz to uda się to wyleczyć i bęsdzie spokój .Dobrze,że u Emilki tylko lekki katar oby nie przechwalić.

Zmykam obiad wyprodukować i kaszlące dziecie zainhalować.

:-Dhej
przezylam ten dzien, jestem u rodzicow; pani zadowolona-wczoraj zrobilismy dynie-ogroomna :-)
w szkole dosc fajnie, bo lekcje dla klas 4 tych robilam o Halloween; teraz sie bawimy, tzn ja herbatka i bb, dzieci klockami sie bawia :tak:
Mondzi Oski spi z regoly 10 godzin, czasami dluzej; rzadko w przedszkolu...masz sliczne maluszki
zycze udanego popoludnia
jutro nareszcie zastepstw nie mam wiec tylko na 3 godziny ide :-D

Mondzi ale masz fajne pociechy, co do kryzysu z kasą to on u nas też niestety jest, ja mam swój sklep i niestty da się momentami odczuć to że ludzie mają mniej kasy, mnie wiecznie brakuje, a to na towar a to na zus a to na lokal, ale z dugiej striny jednak bardziej mi się podoba praca u siebie niż u kogoś
Kasiu wszystkiego najlepszego z okazj urodzin
Fredka dużo zdróweczka dla was.
Haszi ale miałaś wene do pisania, ale że ty jeszcze o tej porze masz siłę pisać??
Surv ale ty zalatana jesteś, ja również czekam z niecierpliwością na sklep.
A ja siedzę w pracy i są okropne nudy, dosłownie nie wiem co się dzieje, ludzi bardzo mało chodzi:wściekła/y:
Upatrzyłam sobie super kurtkę w c&a oby mi jej nikt nie wykupił, bo będę zła, tak mi się podoba, muszę ją mieć

Witam:happy2:znowu wicher zrobię:-D:-D:-Dmuszę wiedzieć gdzie skończyłam czytać:-p

Kasia szalenie dużo zdrówka, radości z dzieciaków i męża. Żadnych problemów i spełnienia marzeń!!!

To i ja zrobię zamęt:-p Rzuciłam okiem co u Was, czy nic złego lub dobrego się nie dzieje, i lecę dalej...niania poszła, Florka d*** truje, R na nadgodzinach, a ja mam jeszcze 3 tłumaczenia na rano + sklep, który....już odebrałam;-) Na razie wiatr po nim hula, ale jak chcecie zobaczyć, jak bedzie wyglądać, to zapraszam na zamknięty po linka (na razie tam, bo sklep jest pusty, więc nie ma co sztucznego ruchu generować);-)

Lecę dalej!:-)

reklama
Kasia i my się do życzeń przyłączamy : Dużo zdrówka i radości,samych sukcesów i wszystkiego co sobie wymarzysz-aby sie spełniło!!!!

Mondzi śliczne masz dzieciaczki:tak::tak::tak:

Ech jakoś weny dzisiaj nie mam.
Maciuniowi katar zelżał,chyba przechodzi:-D
Mama mnie zmolestwoała,żebym z nią w niedziele na groby jechała,bo tata w pracy,a jej nie ma kto zawieść,no i się zgodziłam chociaż trochę mi się to nie uśmiecha:no: Duży ruch na drogach i jeszcze ja tym autem z kierownicą po prawej stronie.W mieście mi się spoko jeździ,po autostradach też,ale teraz mam jechać ponad godzinę przez same pipidówy,a wyprzedzać nie bardzo umiem,bo nic nie widzę:eek: Jeszcze jak będzie padało to się pochlastam,nienawidzę jeździć w deszczu:wściekła/y:
K znalazł pracę,ale marudzi:baffled: A to ,że nie taka co by chciał,a to ,że do egzaminu na uprawnienia nie będzie miał się czasu uczyć,a sporo tego ma naprawdę:sorry: No , az uprawnieniami zawsze jakąś lepszą robotę można znaleźć.Tak źle i tak nie dobrze:dry:Ja juz sama nie wiem co mu poradzić.
Dobra zmykam,dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry