reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Witajcie!
U nas też mróz siarczysty, ale jak się nieco ociepli musimy się zapatulić i iść do apteki, bo dziś do 17 same w domu siedzimy, ani siostry ani R nie będzie, a małej trzeba leki kupić...wczoraj była u lekarza, ma katar ropny, ale reszta czysto, dostała kolejne krople do nosa...mamy ich w domu już 6 różnych
Do środy mała w domu, w czwartek jak będzie ok, wędruje do żłoba...zanim się pozabijamy
Zdrówka dla wszystkich chorowitków!
Madzia, Kasia, dzięki za życzenia
Sorry, że tak lakonicznie ale Potwornicka mi urodziny wyprawia
To znaczy wyje rzewnie u nogi - mam nadzieję, że Sto lat, a nie "nienawidzę, Cię wyrodna matko"
U nas też mróz siarczysty, ale jak się nieco ociepli musimy się zapatulić i iść do apteki, bo dziś do 17 same w domu siedzimy, ani siostry ani R nie będzie, a małej trzeba leki kupić...wczoraj była u lekarza, ma katar ropny, ale reszta czysto, dostała kolejne krople do nosa...mamy ich w domu już 6 różnych

Zdrówka dla wszystkich chorowitków!
Madzia, Kasia, dzięki za życzenia

Survi wszystkiego najlepszego, sto lat,pociechy z Flo i zadowolenia z m i oczywiscie synka w niedalekiej przyszlosci
Pabla dobrze ze mala nie ma nic na oskrzelach i na plucach
Trzymam kciuki zeby pasozytow tez nie bylo
Iza,Kic cierpliwosci i duzo sily,a potem zasluzony odpoczynek
Super ze Tosika dojechala z rodzina
Kasia ja narazie nie mam problemow ze skrobaniem
Raz jak wracalam w grudniu z nocki bylo -18 to tez mi palce zamarzaly
Andula super ze sie oderwalas troche od codziennych spraw
Dzwonilam rano do przychodni i na popoludnie nie ma wolnych miejsc, mam dzwonic po 12 jak bedzie nasza pani doktor i moze nas wcisnie
Myslalam ze nie bedzie za duzo chetnych
mala dalej kaszle, katar jakby mniejszy
Od jekiegos czsu w poniedzialki nie chce jej sie wieczoram spac. Wczoraj z popoludniowej drzemki wstala o 15 a zasnela o 22
Rano juz przed 8 sie obudzila, nie wiem co sie z nia dzieje

Pabla dobrze ze mala nie ma nic na oskrzelach i na plucach

Iza,Kic cierpliwosci i duzo sily,a potem zasluzony odpoczynek

Super ze Tosika dojechala z rodzina

Kasia ja narazie nie mam problemow ze skrobaniem

Andula super ze sie oderwalas troche od codziennych spraw

Dzwonilam rano do przychodni i na popoludnie nie ma wolnych miejsc, mam dzwonic po 12 jak bedzie nasza pani doktor i moze nas wcisnie

Witajcie dziewczynki u nas też zimno niesamowicie, ok 9 jak jechałam do rodziców to w samochodzie wskazywało mi -17 stopni.
Przepraszam , że nie odpiszę, ale u mnie do kitu się zaczął tydzień.
Wczoraj zorientowałam się że w sobotę zgubiłam kartę z bankomatu. Na szczęście pieniądze są na koncie. Jedyny minus to to, że za nową kartę muszę zapłacić 270 zł, złodziejstwo. W dodatku jestem bez kasy gdyż z tej w tym koncie można robić operacje tylko kartą. beznadzieja, ważne że pieniądze są.
A tak po za tym to moje dziecko wczoraj podczas kąpieli zjadło mydło.
Aha zapomniała bym
Surv wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i szczęścia oraz aby ten twój biznes szedł jak najlepiej
Przepraszam , że nie odpiszę, ale u mnie do kitu się zaczął tydzień.
Wczoraj zorientowałam się że w sobotę zgubiłam kartę z bankomatu. Na szczęście pieniądze są na koncie. Jedyny minus to to, że za nową kartę muszę zapłacić 270 zł, złodziejstwo. W dodatku jestem bez kasy gdyż z tej w tym koncie można robić operacje tylko kartą. beznadzieja, ważne że pieniądze są.
A tak po za tym to moje dziecko wczoraj podczas kąpieli zjadło mydło.
Aha zapomniała bym
Surv wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i szczęścia oraz aby ten twój biznes szedł jak najlepiej
Mondzi
Fanka BB :)
Surv, wielu powodów do radości!
Jak się nie zasmarkam, to może coś napiszę. Cholera, katar mam. W szoku jestem, bo dzięki Vikowi i cerutinowi, to już dawno nie miałam. W 90% procentach udaje mi się zdusić dziada, zanim się rozkręci. A teraz taka kicha :-( Jakby mało było innych atrakcji życiowych. Cholera! Mam nadzieję, że do soboty mi przejdzie i spotkanko mnie nie ominie. Julia też trochę smarcze. Wczoraj doszła biegunka i dupcia zaczynała się odparzać. Ale akcja była dość szybko i wygląda na to, że sytuacja jest opanowana.
Pół dnia przesiedziałam w przychodni, bo najpierw byłam u dermatologa, a potem na prześwietleniu kl. pierś. Jutro z Tymim do logopedy i do laryngologa. W czwartek lekarz od rehabilitacji, w piątek od medycyny pracy i usg brzucha. Cały tydzień medyczny. Zwariować można na samą myśl.
Ale mniejsza o to...
Dorka, mieszkam w Wieliczce. W wakacje już z Wami pisałam. Jak długo u "nas" byliście? Tylko w kopalni czy spanka jakieś też?
Kamu, no to przesrane. Tak się zastanawiam ostatnio, jak długo człowiek może po dupie dostawać - sorki za wyrażenie. My dzisiaj rano zdecydowaliśmy, że zawieszamy Tymkowe przedszkole, zryczałam się rzecz jasna z tej okazji. M poszedł do Siostry i kazała się kasą nie przejmować, tylko napisać pismo z prośbą o zwolnienie z płacenia z racji sytuacji. I chyba ze względu na Tymka, to zrobimy, on to przedszkole strasznie lubi i ciężko by mi było bardzo z tą świadomością, że chodzić nie może. Trzymaj się! Dzieci mamy cudne.
Dziewczyny, gdyby któraś z Was albo ktoś z Waszych znajomych planował urlop na maj, to do końca stycznia jest genialny hotel prawie tysiąc taniej. Kosztuje coś koło 1900 złotych, ale to takie dobre pięć gwiazdek. Byliśmy tam z maleńką Julką i było cudownie. Spokój, widoki, baseny, żarcie, wszystko git.
Jak się nie zasmarkam, to może coś napiszę. Cholera, katar mam. W szoku jestem, bo dzięki Vikowi i cerutinowi, to już dawno nie miałam. W 90% procentach udaje mi się zdusić dziada, zanim się rozkręci. A teraz taka kicha :-( Jakby mało było innych atrakcji życiowych. Cholera! Mam nadzieję, że do soboty mi przejdzie i spotkanko mnie nie ominie. Julia też trochę smarcze. Wczoraj doszła biegunka i dupcia zaczynała się odparzać. Ale akcja była dość szybko i wygląda na to, że sytuacja jest opanowana.
Pół dnia przesiedziałam w przychodni, bo najpierw byłam u dermatologa, a potem na prześwietleniu kl. pierś. Jutro z Tymim do logopedy i do laryngologa. W czwartek lekarz od rehabilitacji, w piątek od medycyny pracy i usg brzucha. Cały tydzień medyczny. Zwariować można na samą myśl.
Ale mniejsza o to...
Dorka, mieszkam w Wieliczce. W wakacje już z Wami pisałam. Jak długo u "nas" byliście? Tylko w kopalni czy spanka jakieś też?
Kamu, no to przesrane. Tak się zastanawiam ostatnio, jak długo człowiek może po dupie dostawać - sorki za wyrażenie. My dzisiaj rano zdecydowaliśmy, że zawieszamy Tymkowe przedszkole, zryczałam się rzecz jasna z tej okazji. M poszedł do Siostry i kazała się kasą nie przejmować, tylko napisać pismo z prośbą o zwolnienie z płacenia z racji sytuacji. I chyba ze względu na Tymka, to zrobimy, on to przedszkole strasznie lubi i ciężko by mi było bardzo z tą świadomością, że chodzić nie może. Trzymaj się! Dzieci mamy cudne.
Dziewczyny, gdyby któraś z Was albo ktoś z Waszych znajomych planował urlop na maj, to do końca stycznia jest genialny hotel prawie tysiąc taniej. Kosztuje coś koło 1900 złotych, ale to takie dobre pięć gwiazdek. Byliśmy tam z maleńką Julką i było cudownie. Spokój, widoki, baseny, żarcie, wszystko git.
Mondzi ja planuję urlop na koniec maja
))
jak coś to proszę o info gdzie
planujemy ze znajomymi czyli 6 dorosłych i 3 małych wspólne wakacje :-)
ja dalej w łóżku
dobrze ze Tym u cioci na służbie;-)
oczywiscie kręcę się po mieszkaniu i robię jakieś porządki bo samo się nie zrobi
Kasiu w sobotę w Krakowie powiadasz jest spotkanie?
to proszę zlokalizuj mi je dokładniej i jak zdrówko mi dopisze to chętnie byśmy skoczyli
SURV WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZINEK
ZEBY FLO NIE DAWAŁA CZADU, R ROZPIESZCZAŁ, A MARZENIA SIĘ SPEŁNIAŁY:-):-):-)
jak coś to proszę o info gdzie
planujemy ze znajomymi czyli 6 dorosłych i 3 małych wspólne wakacje :-)
ja dalej w łóżku
dobrze ze Tym u cioci na służbie;-)
oczywiscie kręcę się po mieszkaniu i robię jakieś porządki bo samo się nie zrobi

Kasiu w sobotę w Krakowie powiadasz jest spotkanie?
to proszę zlokalizuj mi je dokładniej i jak zdrówko mi dopisze to chętnie byśmy skoczyli

SURV WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI URODZINEK
ZEBY FLO NIE DAWAŁA CZADU, R ROZPIESZCZAŁ, A MARZENIA SIĘ SPEŁNIAŁY:-):-):-)
witajcie moje ukochane:-)
na wstępię
nasza ukochana Patrycjo! Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, grzecznej córeczki, wyrozumiałego męża i wszystkiego czego zapragniesz z okazji Twojego święta!!!!:-)
a więc Kasiunia mniej więcej zdała relacje (oczywiscie pobieżnie
) ale w skrócie to droga mnie baaaardzo zaskoczyła

po pierwsze mała zrobila w samochodzie szybki odlot zaraz po wyjeździe (czyli 3.30) i wstała o 7.15
później sobie pogadała z tatusiem, obejrzała teletubisie, obudziła brata i tak koło 9 tej zaczęła marudzić, to sie tarzymalismy na male śniadanko i rozprostowanie nozek, no i w trakcie drugiej tury jazdy znowu poszła na spanko
ten mój niemobilny bachorek zachował sie w trakcie jazdy bombowo normalnie w szoku byłam
cichutko liczę, ze do Krakowa tak samo się zachowa i w drodze powrotnej tudzież;-) co do temperatur, to wyjeżdżając wczoraj mielismy w Olsztynie tylko -21
ale to nie koniec, na poziomie Warszawy było -uwaga ...-28

a już wjeżdżając do Wisly było cieplusio bo -12
hotel mnie się podobać (zaraz Wam wkleję ich stronkę i rzeczywiście jest tak fajnie jak na załączonym obrazku
)
Hotel Spa Stok hotel Wisła : Hotele w górach, konferencje w Beskidach, Spa w górach, wypoczynek, Spa w Beskidach
co dla mnie najważniejsze jest wielkaśny salon zabaw i basen pileczkowy (aczkolwiek nie jest aż tak fajny jak na tych folderach) jedzonko dobre, no i jest spa
dzisiaj wieczorem zarezerwowalam sobie masażyk (mam nadzieję, ze mi podrzuca jakiegoś przystojnego masażystę

)
aaaa i wiecie ile z Tosią przespałyśmy- jak poszłysmy spać o 19tej to wstalyśmy (obydwie) o...9tej

dzisiaj to się czuje jak mlody Bóg normalnie;-)
tylko nogi bolą po nartach
wybaczcie, ze nie odpiszę, bo jestem jakaś padnięta i strasznie wygłodniała (a obiadokolacja u nas dopiero o 17tej
)
aaaa Madzia jak strepsils nie działa to spróbuj płukanie gardziolka herbatką septosan (na mnie działa)
i zdróweczka Wszystkim chorowitkom i tym dużym i tym małym:-(
na wstępię
nasza ukochana Patrycjo! Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, grzecznej córeczki, wyrozumiałego męża i wszystkiego czego zapragniesz z okazji Twojego święta!!!!:-)
a więc Kasiunia mniej więcej zdała relacje (oczywiscie pobieżnie

Hotel Spa Stok hotel Wisła : Hotele w górach, konferencje w Beskidach, Spa w górach, wypoczynek, Spa w Beskidach
co dla mnie najważniejsze jest wielkaśny salon zabaw i basen pileczkowy (aczkolwiek nie jest aż tak fajny jak na tych folderach) jedzonko dobre, no i jest spa

aaaa i wiecie ile z Tosią przespałyśmy- jak poszłysmy spać o 19tej to wstalyśmy (obydwie) o...9tej

tylko nogi bolą po nartach

wybaczcie, ze nie odpiszę, bo jestem jakaś padnięta i strasznie wygłodniała (a obiadokolacja u nas dopiero o 17tej

aaaa Madzia jak strepsils nie działa to spróbuj płukanie gardziolka herbatką septosan (na mnie działa)
i zdróweczka Wszystkim chorowitkom i tym dużym i tym małym:-(
reklama