kaja1978
Fanka BB :)
hej dziewczynki!
Chciałam zakomunikować, że Wasz klimat doszedł aż do mojej miejscowości i nie odzywamy się z M.
Wczoraj poszlam po pracy kupić sobie perfumy (w ramach poprawy humoru) i była zadyma o to, że czeka z obiadem

Niewazne, że odkąd jest prezesem wspólnoty to go ciągle w domu nie ma
Myślałam, że w związku z rozwodem moich rodziców wykaże się wyrozumialością, poprzytula, pocieszy, ale teraz wiem, że zero emaptii i zrozumienia
Obiadu nie zjadłam, mam w d..., zrobiłam sobie kanapki. I M. się strasznie wkurzył, wyrzucił obiad i sie nie odzywa... Dziś uśpił Zosię, spytał sie, czy gdzieś wychodzę, powiedziałam, że nie i wyszedł... Peswnie do knajpy
Ale perfumy mam, a M. mam gdzieś
Kamu -trzymam kciuki za inseminację koleżanki!
I nie wiem, komu mialam odpisać
Dobranoc!!!
Chciałam zakomunikować, że Wasz klimat doszedł aż do mojej miejscowości i nie odzywamy się z M.
Wczoraj poszlam po pracy kupić sobie perfumy (w ramach poprawy humoru) i była zadyma o to, że czeka z obiadem

Niewazne, że odkąd jest prezesem wspólnoty to go ciągle w domu nie ma
Myślałam, że w związku z rozwodem moich rodziców wykaże się wyrozumialością, poprzytula, pocieszy, ale teraz wiem, że zero emaptii i zrozumienia
Obiadu nie zjadłam, mam w d..., zrobiłam sobie kanapki. I M. się strasznie wkurzył, wyrzucił obiad i sie nie odzywa... Dziś uśpił Zosię, spytał sie, czy gdzieś wychodzę, powiedziałam, że nie i wyszedł... Peswnie do knajpy
Ale perfumy mam, a M. mam gdzieś
Kamu -trzymam kciuki za inseminację koleżanki!
I nie wiem, komu mialam odpisać
Dobranoc!!!
No i nastrój ma zdecydowanie wisielczy, a pogoda na spacer kiepska... nawet najnowszą zabawką nie daje się zająć, a popełniłam dla niej łóżeczko dla misia z pościelą i wczoraj 1,5 godz mu je ścieliła.... ciągle jej coś nie wychodziło, ale dzielnie wywalała pościel i wkładała od nowa.... normalnie dziecka nie było
Dziś już neistety zabawka straciła odium nowości, ale może jej dorzucę jakąś nową pościel albo co
Jeśli coś oficjalnie nie jest żłobkiem, to nie ma kontroli z kuratorium czy innego organu zwierzchniczego oraz nalotów z sanepidu
. Ściąga też i pampersa i wielo zaraz po siku. Myslałam, że szans do lata na odpieluchowanie nie mamy bo nie chciał siedzieć na nocniku a teraz chce! Siku udało nam się zrobić już kilka razy i kupę na ubikacje- przedtem dawał znać jak już było po. Normalnie szok.