Przez te wampiry to i ja kilka nocek zarwałam ale było warto! teraz już niecierpliwie nóżkami przebieram bo od piątku w O-ce grają Kołysankę.
Kic zdróweczka dla Kubulka!
Haszi powodzenia w interesie,a powiem Ci,że mój tata też zagorzały wielbiciel polenezów bo jak twierdzi w niego wszystko można wepchnąć
Tosika te twoje dziewczyny to Ci zawsze coś wykręcą . Mnie się wydaje,że cudze dzieci są grzeczniejsze bo są cudze,podobno moje panny poza domem też bywają jak aniołki.
Plasto pianka te cudo się zwie na allegro 13 zeta.
Dorka u nas też rozbieranie na topie kapcie ,skarpetki,rajstopki,spodnie nawet luźniejszą bluzkę z siebie ściągnie ,najpierw się rozbiera potem próbuje ubrać zaczyna oczywiście od bucików .
Kic zdróweczka dla Kubulka!
Haszi powodzenia w interesie,a powiem Ci,że mój tata też zagorzały wielbiciel polenezów bo jak twierdzi w niego wszystko można wepchnąć
Tosika te twoje dziewczyny to Ci zawsze coś wykręcą . Mnie się wydaje,że cudze dzieci są grzeczniejsze bo są cudze,podobno moje panny poza domem też bywają jak aniołki.
Plasto pianka te cudo się zwie na allegro 13 zeta.
Dorka u nas też rozbieranie na topie kapcie ,skarpetki,rajstopki,spodnie nawet luźniejszą bluzkę z siebie ściągnie ,najpierw się rozbiera potem próbuje ubrać zaczyna oczywiście od bucików .

Ja np smaruje małemu klate i plecki Vickiem,wiem,że nie powinnam ,bo on za mały ,ale ja widze ,ze mu na katar i kaszel pomaga.Wczoraj mi koleżanka w pracy mówiła,że dla dzieci jest Pulmex baby cos w stylu Vicka.A na inchalacje to cos Tosika pisała o nebulizatorze do kupienia w aptece,tylko się zbytnio nie orientuje czy to to samo co inchalator
Ja wieszam młodemu na łóżeczku mokrą pieluszkę pokropioną Olbasem ewentualnie kilka kropel na rękaw od piżamy daję. Zdrówka dla Kubcia!!!
Moj teściu ma obecnie drugiego,bo poprzedniego zajechał,co nie zmienia faktu,że ten obecny jest i tak w rozsypce