Witam u nas tez goraco a ja sie przeziebilam
Mam zawalone zatoki i gardlo boli.
Survi dzieki ze przypomialas o bilansie, jeszcze Seba ma miec szczepienie i musze sie zamowic
Renia u nas tez tak samo z bilansem
Dziekujemy za karteczke
Kamu klima jest fajna w taki upal
Post ja tez Cie podziwiam ze cos jeszcze wieczoram dlubiesz bo ja juz nie mam sily
A co do systemu pracy to jest ok, 2 dniowki i dzien wolnego, 2 nocki i 3 dni wolnego. Nie jest zle
Kasia dobrze ze perfumy Ci pasuja
Wczoraj bylismy na pogrzebie tzn moja sistra Hania,Misia, siostry kolezanka(Wloszka-Germana) i ja. Oczywiscie mala nie wytrzymala calej mszy a na cmentarz juz nie poszlam z nia siedzialysmy w samochodzie. Pogrzeb byl w Tucholi dwie godziny jazdy mala wytrzymala
Dobrze ze klima w samochodzie bo bysmy nie wytrzymaly
Dzis na noc do pracy tak mi sie nie chce, biore leki przeciw bolowe i poce sie jeszcze gorzej. Mam nadzieje ze wytrzymam a jak nie to pojde na zwolnienie
Co do pieluch u nas tak samo tzn czasami caly dzien jedne majtki mokre a czasami wszystkie. Kupilam majtki ceratowe i na dwor je ubieram z pielucha tetrowa zobaczymy
Milego dzionka+
Mam zawalone zatoki i gardlo boli.Survi dzieki ze przypomialas o bilansie, jeszcze Seba ma miec szczepienie i musze sie zamowic

Renia u nas tez tak samo z bilansem
Dziekujemy za karteczke
Kamu klima jest fajna w taki upal

Post ja tez Cie podziwiam ze cos jeszcze wieczoram dlubiesz bo ja juz nie mam sily
A co do systemu pracy to jest ok, 2 dniowki i dzien wolnego, 2 nocki i 3 dni wolnego. Nie jest zle
Kasia dobrze ze perfumy Ci pasuja

Wczoraj bylismy na pogrzebie tzn moja sistra Hania,Misia, siostry kolezanka(Wloszka-Germana) i ja. Oczywiscie mala nie wytrzymala calej mszy a na cmentarz juz nie poszlam z nia siedzialysmy w samochodzie. Pogrzeb byl w Tucholi dwie godziny jazdy mala wytrzymala
Dobrze ze klima w samochodzie bo bysmy nie wytrzymaly
Dzis na noc do pracy tak mi sie nie chce, biore leki przeciw bolowe i poce sie jeszcze gorzej. Mam nadzieje ze wytrzymam a jak nie to pojde na zwolnienie

Co do pieluch u nas tak samo tzn czasami caly dzien jedne majtki mokre a czasami wszystkie. Kupilam majtki ceratowe i na dwor je ubieram z pielucha tetrowa zobaczymy
Milego dzionka+
Ostatnia edycja:
W zasadzie mam teraz tydzień spokoju, bo jeszcze do końca lipca chodzimy do żłobka, a ja nareszcie mam wolne od studentów - od wtorku. W sierpniu żłobek jest zamknięty, a ja nie chcę jej na miesiąc dawać do innej dyżurującej placówki, bo i tak we wrześniu czekają ją poważne zmiany. Niech odpocznie. Moi rodzice ją wezmą gdzieś na tydzień.
fajnie macie z Julką, nie nudzicie się, noi duże łoże to jest nie lada wyczyn
no z jedzeniem byl problem, bo baaardzo malo jadla (zresztą sie nie dziwię, bo upały swoje robily a po drugie przodowało w ichnym menu albo wolowina, albo baranina i wszystko takie bardzo tluste