reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Ja jestem po prostu tym wszystkim przerażona... nic innego nie robie tylko rycze teraz i sama ni wiem jak mam sobie z tym poradzić :-( rodzice na wrzesień zobligowali się zabrać Zu gdzieś do ciepłych krajów a nam w tym czasie odstąpić mieszkanie. No ale to nie o to chodzi... najbardziej denerwuje się tym pieprzonym bankiem, czy da czy nie da... już dwa odpadły bo nie ma udziału w gruncie i coś tam jeszcze... niby faktycznie , że dla nich lepiej jak udzielom kredyt bo zawsze to klient więcej ale oby tak było bo ja wyłysieje już nie tylko osiwieje... modlę się tylko, żebym do tego wszystkiego wcześniej nie urodziła bo to już wogóle byłby zonk ze wszystkim...

reklama
Surv, tort obowiązkowo - z Tygryskiem, grrrr ;-) Mówisz, że ciut lepiej z Tobą? To dobrze!
Julia, wiesz, że nic nie poradzisz, więc staeraj się nie zmartwić

Ostatnia edycja:
bry dobry

ależ u nas dzisiaj gorąco, jednakże jest wiaterek czyli w sumie przyjemnie:-)
mała drzemie, ja obiadek wstawilam a po obiadku muszę jechać M coś kupić na wesele, bo w sumie ja wystrojona a M jak szałamyta pojdzie:-p ogolnie to on z takich, że wszystko ma i nic mu nie trzeba:-p (a te ma to jeden wieszak z koszulami i dwie pólki laskawie prze ze mnie w szafie udostępnione do jego dyspozycji:rofl2:
dzisiaj panie projektantki poprawily wycenę i wyobraźcie sobie, że juz znalazły kibelki za 800:sorry: ale ja dalej napisalam niech jeszcze korygują (bo w sumie przycisk do wc za 700 to też lekka przesada:baffled:)

Julia a próbowaliście w Getin noble bank? to jest bank od tzw. ryzykownych kredytów:tak: i on daje kiedy inne nie dają (tak w skrócie);-) my braliśmy w nim i jestem zadowolona:tak:
Madzia wiesz co moj M jest identyczny jak twoj:-p normalnie teksty te same:-D i ja też kręcę go jak mogę, bo uczylam się od najlepszych (tak jak Kamu mama) wiecie co to jak moja mama ojca kręci to normalnie mistrzostwo świata:-D:-D:-D:-D:-D malo tego potrafi nawet opierdzielić ojca:baffled: Przykład: tato mówi- oooo kupiłas nowe buty? Mama- no pięknie, noszę je od pol roku a ty dopiero teraz zauważyłeś:crazy: tak nie zwracasz już na mnie uwagi, nie patrzysz na mnie itd. itd:-p:rofl2:
Surv no myslę, że R z puchatka by się ucieszył:-D:-D:-D:-D:-D ale jakbyś Ty osobiście mu podała odziana tylko w wielką kokardę:rofl2: no i gratki nocnikowe, bo u nas to chyba do 30tki będziemy walczyć:baffled: dla Macia też wielkaśne gratki!!
Kic osy osami, ale jakbyś zobaczyla mnie w akcji ja- pająk ot byś miala radochę, bo ja normalnie bialej gorączki dostaję:szok:

Witam!
Kubus śpi, ja wstawiłam obiad (bakłażany robię ale w ubogiej wersji, bo do sklepu nie ma kto gnać:-p)
Julia no macie na głowie zmartwień ale sama na to niemasz wpływu a łzy i stres tym bardziej!trzymaj się!
Surv oj taaak tort musowo:-p;-):-Dbrawa dla Flo!(i mamy za wytrwałość i wycieranie:tak:)
Tosika no dla mnie to i tak sumy nie do przetrawienia,ale Panie moze myslą że spróbują i zobaczą czy kupicie:sorry:
u nas słonko swieci po drzemce spacerek murowany:tak:

Myśmy też wrócili z zakupów, w sumie miałam tylko na R przyjęcie rzeczy pokupować, ale że nie byłam na porządnych zakupach dobre parę miesiecy, to tak jakoś mi się zboczyło do Mothercare i kupilam Flo na superaśnej przecenie dwie pary butów za łączną oszałamiającą kwotę 43 zł:-D No i tak już zupełnie przy okazji wpadły mi w oko różne rzeczy dla Benka i jeszcze Empik był po drodze...no i mam zakaz zakupowania do świąt teraz:-p A sobie i tak nic nie kupiłam, ale od kiedy mam Flo to jakoś wolę w nią inwestować:tak:

U nas też slońce i duchota potworna niestety:baffled:

hmmm jak zrobię zdjęcia..może w weekend :)
będę póżniej bo narazie krzyk w około
paaaa
tosika...ja wbrew pozorom śpioch jestem ale jak mam coś zrobić to tylko wieczorem bo ja sowa a nie skowronek :)
lecę robić soczki na wieczór bo dzieci w wannie i lada chwila wyjdą

Dziewczynki doigrałam się- szyjka mi się rozwiera. Dostałam komplet lekarstw i chociaż te 2 tyg muszę doczekać aż mój gin z urlopu wróci a potem się zobaczy.
Jutro jeszcze na ktg i mam nadzieje, że mnie nie zostawią w szpitalu.
Wybaczcie straszliwie ale z tego uziemienia w końcu kartek wszystkich nie wysłałam, a teraz chyba wyśle z ogrooomną zwłoką :-p.
Na niedziele miałam robić imprezkę Tymiemu ale chyba jednak fajerwerków nie będzzie bo co wstanę to mnie kłuje więc wiecie....mam nadzieje że Tymi będzie grzeczny....
No musze zrobić sobie jeszcze te zdjęcia brzuszka bo już chyba niedługo go będe mieć :-p
kate antoś bardziej ucieszy się ze szczęsliwej ,zadowolonej z zabków mamy niz z jakis mebli
tosika mój m tak samo ma. Nic nie potrzebuje a potem "kochanie co mam włożyć?" pstatnio mu powiedziałam ze może tak iść jak jest (brrr) bo nie każdy musi mieć dobry gust :-p I poszedł:baffled:
Ja wiem,że pryciski za 800 zł potrafią być piękne...i kuszą aby je wykorzystać ale niech się panie projektantki postarają i poszukają czegoś równie łądnego w znośnej cenie.
julia niecekawie :-( ale nie łam sie. zawsze jest jakies wyjscie. a moze z nowymi wlascicielami pogadajcie i od nich jeszcze miesiac powynajmujcie? trzymam kcuki za wszystko.
surv oj za czesto ty nam chorujesz:no: zdrówka

Kurcze leki wzięłam, leże a bruchol nadal twardy:no: i tak ledwo zauważalnie pobolewa...:baffled:trzymajcie kciuki dziewczyny żeby zinka przestala matke straszyc

reklama
Do góry