reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Madzia ja też sie przewracałam na drugi bok jak dziewczyny tu buszowały.
Haszi jak ty to nazywasz leniuchowaniem to ja dziękuję.
Pabla oby Lenka już dziś nie miała gorączki itp.
Kasia no dzieci bywają dosyć bezpośrednie.
Dobra idę szykować się do pracy odezwę się później.
Dzwoniłam do Maksa przespał pięknie noc a teraz buszuje z babcią na łóżku

reklama
Witam,
Kamu super ze Maksiu tak dobrze sie czuje u dziadkow:tak:
Haszi wypoczywaj nie szalej:no:
Pabla to powodzenia w staraniach:happy:
Kasia niezle dziewczyny sobie pogadaly:tak:
Madzia pozycz choc na drozdzowke od kolezanki:tak:
Survi szybkie tempo:tak:Czasami nie warto sie dlugo zastanawiac:tak:

Misia zaczela chodzic bez pieluchy i robi na nocnik ale ciiiiiii,na spacer chodzimy bez pieluchy jak chce siku to robi na nocnik:tak:Na noc pampers, czasami jej sie zdarza zrobic kupe w majtki ale siku nie:tak:Ostatnio nie chce sie ubierac a raczej przebierac jak juz cos ma ubrane to ciezko ja przebrac:baffled:
Ja przez wesele sie rozleniwilam, nic mi sie nie chce:tak: Dzis ide na noc do pracy juz nie moge sie doczekac urlopu:tak:

dziewczynki ja na chwilke, mąż zdał egzamin i jest juz nauczycielem mianowanym :0 jedziemy na piffko
mama zaopiekuje sie maluchami jak pojade na wesele:) wieczorem poodpisuje na posty, zmykam

Brawo Misia ale ciiiiiiiiiii:-)
Iza gratki dla męża to teraz porządnie musicie to opić:-)
A ja w pracy, ale jeszcze tylko godzinka i do domu.

witajcie moje miłe:-)

z ostatnich chwil - syn mnie poinformował, ze zerwał z dziewczyną ...przez tel:baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D oczywiście:sorry: całe trzy dni "chodzili" ale lepszy numer, ta dziewczyna zaczęła teraz "chodzić" z Kornela kolegą:sorry::baffled::-p a Kornel jest oburzony, bo on jest cztery lata starszy od niej i młody mówi, ze są "zniesmaczeni tym faktem":-p:-D:-D:-D:-D:-D ale ja mówię, ze to normalne, np. babcia jest od dziadka o 7 lat młodsza, a młody mówi- ale mamo Wy to w innej epoce się zakochiwaliscie i teraz już starzy jesteście a teraz w tym wieku jest nie do pomyślenia :eek::-D:-D:-D:-D no czyli tetryków z nas zrobił:baffled::-p ale wczoraj jeszcze lepszy tekst mi powiedział - wiesz co, postanowiłem, ze jak sie zacznie rok szkolny, to ja zacznę chodzić z Gośką (chodziła z Kornelem do podstawówki i teraz razem dostali się do tego gimnazjum), ponieważ razem bedziemy mogli się uczyć, będziemy ustalali sobie limity ile mamy się uczyć i ona mnie zrozumie, ze muszę więcej czasu poswięcić nauce:baffled::szok: ... bo ona też dużo się uczy ( w końcu średnia jej była 6.0:baffled:) no i tak sobie na końcu podsumowałam logikę mojego syna, że całkiem niezła jest:-p i w sumie mogę mieć kiedys mądrych wnuków:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kamu a babcia moze przy małym mówić Twoje imie? bo u mnie jak usłyszy mała, ze mama rozmawia ze mną to juz jest płacz:-(
Kasia no nieźle:-D:-D:-D:-D:-D a wyobraź sobie jak za kilkanaście lat koleżanki będą przychpdziły do Olgi niby pod pretekstem nauki a tak na prawdę będą przychodzić w konkury do Mikiego:-D:-D:-D:-D:-D
Surv ale romantycznie miałaś:tak: na początku nie widzieliscie się na wizji i mogłaś sobie wyobrażać jaki jest:-) od razu przypomina mi się ten film "masz wiadomość" z meg ryan:-p
Haszi no pięknie masz wolne, to oczywiscie nie potrafisz się ponudzić:no::-D:-D:-D kurcze i dałaś mi do pomyslenia z ta bramą, bo my będziemy mieli też elektryczną:sorry: nic no gosci i teściową będę parkowała pod bramą:rofl2:
Post ja ciebie rozumiem bo też nocny marek jestem :-p
Dorka tak po cichutku juz Ci zazdorszczę:-):-):-):-p:-p:-p
Iza no gratulacje dla męża:tak::tak::tak:to dzisiaj moze pic do woli:-D:-D:-D:-D

a ja dzisiaj non stop słyszę o tym chłopcu co rodzice dali mu muchomora:-:)-:)-:)-:)-( ja nie wiem jak wy ale ja młodemu nie dawałam grzybów baaaardzo długo, a mała do tej pory nie jadła grzybów, no moze pare kurek wcieła:tak: ja to sie zawsze bałąm grzybów, moze dlatego, ze komlepletnie nie znam się na grzybach:no:

a jutro zorganizowałam sobie wycieczkę jak Kasia swoim bąblom- jadę pociągiem do Olsztyna!!!!:-D:-D:-D:-D:-D normalnie boje sie, czy sie nie zgubię, bo ostatni raz jechałam jak studiowałam chyba:sorry::-D:-D:-D:-D:-D czyli jak przez trzy dni nie będę się odzywałą, to istetnieje prawdopodobieństwo, ze np jeste we Wrocławiu:rofl2: (muszę wstukać komórkę Patrycji, tak na wszelki wypadek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p)

Ale sobie Kornel kombinuje,normalnie przegięcie.
Ja nawet z Maksem przez skypa gadam i on mnie widzi. Ale jest ok. Choć dziś podobno jak usłyszał D przez telefon to zrobił podkówkę.
Dziewczyny mam doła dowiedziałam się,że dziś taka dawna znajoma zmarła na białaczkę, bardzo piękna i inteligentna, dziewczyna 29 lat. Kurcze, dlaczego tak to się dzieje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale dzisiaj już naprawdę odpoczywałam :-D I to mimo, że Tymi nigdzie nie wybył.
Był mega-grzeczny a ja poświęciłam się swojej urodzie:-D. Henne zrobiłam, uczyłam się depilacji nitką a nawet zrobiiłam paste cukrową do depilacji i wypróbowałam:-).
No dobra coś tam roboty odwaliłam ale naprawdę mało:tak: No i starszaka nie było, małż nie jadł obiadu a od mamy dostałam zupkę w słoiczku dla małego wiec full luz hhe
No a wieczorkiem z nienacka znajomi wpadli i pośmialim a małż nadal na tarasie z szwagrem siedzi. A ja coś ostatnio mam dziwnie ze spaniem :rofl2: cosik organizm szaleje, hmm ciekawe dlaczego...i nawet nie jestem śpiąca...
kamu straszne to, też miałam kumpla który w wieku 22 lat na to cholerstwo zmarł. Był, miał takie plany, nawet się nie przyznał że choruje.
tosika logika Kornelka boska :-D Szacun.
Z bramą się nie martw, normalnie jest klucz do otwierania ręcznego no chyba, że ktoś go złamie :-p Na wypadek odwiedzin teściowej w czasie burzy dorób sobie drugi;-)
Iza gratulejszon
dorka gratulacje. U nas podobnie siku zwykle na nocnik albo trawę ale kupa jakoś w spodnie wpada :angry:
Kasia hehe no to już kumpele na podwórku są Fajnie spotkać takie dzieciaki.
surv uuułaa to ty takie historie z budzeniem się na drugim końcu polski na koncie masz? ułaaa Numer mój chyba jest na zamkniętym a o rozpakowanu na pewno powiadomie :-D

Witam bladym świtem:baffled: Flo dziś wstała wraz ze mną o 6, a poszla spać wczoraj po 23.....cyborga urodziłam: prawie nie je, prawie nie śpi a żyje:-p

Hashi, a czemuż Ty nie śpisz o tej porze kobieto? Ja w końcówce ciąży miałam schizę, że trzeba się wyspać na zapas.... i trzeba było:-p Ale w sumie też po nocach kiblowałam, więc rozumiem;-)

Tosika, zapraszamy:-D Choc jak ostatni i jedyny raz jechałam pociągiem z Wrocławia w okolice Olsztyna to trwalo to coś kolo 12 godzin, więc myślę, że jednak już w okolicach Bydgoszczy powinnaś się zorientowac, że coś długo jedziecie:-) no a logika młodego w kwestii kontrolowanego zakochiwania się warta szerszego rozpropagowania....czyż życie nie byloby proste, gdyby można bylo sobie tak chodzenie z właściwymi osobami zaplanować i egzekwować?:laugh2:

I jeszcze zaległe gratulacje dla Misi za rozstanie z pieluchą;-) No i za sukces w innej kategorii ale też ważny - dla Izy M za egzamin:tak:

A teraz do kieratu, na 14-tą mam pierwszy termin, potem godzinka przerwy i drugi na piątek:baffled: no ale wizualizuję panele do pokoju małej i jakoś idzie:-p

zyje :)
skonczylismy juz łóżko skrecac i dzieci spaly juz w swoich cali szczesliwi; jeszcze trzeba szuflady,ale to juz jutro chyba
Surv ja nie wiem jak Florcia wytrzymuje tyle czasu i biega, szok!
Dorka gratulacje dla Misi, super!!!! ja narazie zostawiam pieluxche Werci na noc bo z regoly cala mokra jest
Haszi, nareszcie cos dla siebie zrobilas :) ide dzisiaj na masaz i do fryzjera :):):)
Tosika ale Twoj synek ma gadane, a jakie kombinacje?? :) cuz faktycznie dzieci beda mądre hehe a pomysl z wycieczka superowy!!!

reklama
Dzień dobry!
Tosika, no normalnie padłam, jak przeczytałam jak Kornel "kombinuje". faktycznie - jak pisze Surv - warte rozpropagowania ;-)
Izabelka, gratulacje dla m
Haszi, to faktycznie odpoczywałaś ;-) I widze, że Ty niemal samowystarczalna. Po co Ci bliskość miasta/centrum ;-)
Misia, brawo!

A mój szanowny w holterem chodzi... Bolało go w piersi od 2 miesięcy i poszedł do lekarza (sam się zarejestrował!), miał EKG, coś tam małego wyszło i poszedł do kardiologa, ale to już prywatnie. Wysiłkowe wyszło ok, ale cisnienie za wysokie. I trzeba to sprawdzić. Niestety teściu na wysokie cisnienie leczy się od wieków, więc może coś "sprzedał" synkowi...

Do góry