Madzia, warto w siebie inwestować - tak mi sie wydaje ;-) Ja też z własnej kieszenie finansowałam podyplomówkę (zaczęłam w poprzedniej pracy, skończyłam w obecnej), a potem 3 osoby ode mnie zrobiły mając 100% dofinansowania...
Mamabin, fajny taki mąż, choć z medycznego punktu widzenia, to mógłby co nieco powiedzieć, no chyba, że faktycznie nic mu nie jest ;-) A Natasia jeszcze się nauczy korzystać z nocniczka. "Fajowe" koleżanki, nie ma co :-/
Kate, co jest! Nie obijaj się, tylko pisz z nami!
Mamabin, fajny taki mąż, choć z medycznego punktu widzenia, to mógłby co nieco powiedzieć, no chyba, że faktycznie nic mu nie jest ;-) A Natasia jeszcze się nauczy korzystać z nocniczka. "Fajowe" koleżanki, nie ma co :-/
Kate, co jest! Nie obijaj się, tylko pisz z nami!
Patryk zwłaszcza jak uczestniczy w zakupie to najchetiej by z nimi spał. A z Tymim mam problem-ma wysokie podbicie i wszystkie buty niewygodnie dla niego i ściąga. Tylko ciut za duże przechodzA wiec 2 latek chodzi w rozmiarze 26
tja i kręgosłup do wymiiany wogóle to trzeba by go wymiienic na lepszy model a na pierwszy rzut oka to wygląda na okaz zdrowia. (teraz to wogóle fajne z niego ciacho
) Ale jak zacznie jęczeć.... ehhh zadźgać tylko bo jęczy i nic z tym nie robi.
Czekam az Misia sie zmeczy i ide spac

Postaram sie odezwać wieczorem;-)
mały już był nad Morskim Okiem i w górach