reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Madzia może K przykro,że już o zlocie i dlatego się naburmuszył.
My też sobie wypiliśmy piwko,bo sąsiedzi przywieźli nam złotego bażanta,za to,że karmiliśmy ich kota , jak oni byli na urlopie

reklama
Hej dziewczynki :)
Jesteśmy i my. Dotarłyśmy z Tasią około 15;10 ale zawieruszyłyśmy się jeszcze u dziadków. Fajnie się jechało. Młoda większość trasy przespała więc loozik.

Kamu ja się piszę na wspólną imprezkę, w listopadzie mam 30 urodzinki to może .....:)

Zlocik rzeczywiście baardzo udany, Natasia ciągle pyta dzie dzeci??
....a mojemu M. wara wisi że nie dotarł :)))))))

Padam na twarz moje drogie więc udaję się do wyrka cudnego. Jak odeśpię to się zamelduję ponownie. Pa.

jestem
posprzątałam
obiad zrobiłam
dzierganie nowe napoczęte
butla nocna zapodana
powidła w słoikach
zdjęcia wkleiłam
a teraz lulu
dobranoc :)

Hej!
a co to wszystkie śpią?
Ja juz po kawie i pączku,bo koleżanka urodziny ma więc dzieli.Nie ma to jak pączek z rana:-p a miałam sie już dzisiaj nie obżerać,bo jednak na zlocie sobie pofolgowałam :-p,a tu jeszcze dwa kawałki ciasta tylko do mojej dyspozycji,może któraś chętna?

Maciek po weekendzie pełnym wrażeń przespał całą noc i rano już sie tłuc musiałam,zeby chłopa przypadkiem obudzić.Ale dobrze,dobrze:tak:

Post ty to masz zdrowie:szok:

U nas ma byc dzisiaj 30 stopni:-) ja to lubię:tak: Ostatnie letnie dni to trza sie jeszcze nacieszyć.

Madzia, no oczywiście, że jestem. Piję kawę i przegryzam szarlotka, więc też mi źle nie jest ;-)
Dziewczyny a Post, to taka realna, bo nadal nie wierzę, że taka nakręcona i pełna energii. Choć widziałam Ją na żywo i chyba nawet ... dotknęłam:szok::-)
Laseczki ja też mam w październiku urodziny, no ale nie 30;-)Wy tak serio o tym zlocie, bo nadal nie wierzę

Kasia Post realna jak juz dążyłaś zauważyć,a z tym późnym chodzeniem spać to przynajmniej wiem czemu tylko ona dotrwała do końca imprezy w sobotę

o ciasto jest jeszcze? bo ja z samą kawą, a w lodówce puchy:-p Właśnie wrzucam zdjęcia na Picasę, po selekcji zostało raptem 350:-p R skończył obrabianie o 5 rano, bo się nakręcił, że musi je skończyć:-D

Nasza Potwornicka ze zlotu wyniosła konieczność nauki mówienia, chodzi jak nakręcona i powtarza za mną wszystko,a widzę, że główka pracuje jakby tu najszybciej te wszystkie wyrazy zapamiętać...jak sadze, dotarło do niej, że umiejętność mówienia znacząco rozszerza wachlarz możliwości jeśli o robienie awantur chodzi:-)

Madzia, a K to może niedopity po prostu?:-) Przeszło mu już?;-)

Kasia z październikiem, to serio serio - przynajmniej my planujemy ten Kraków...a skoro jeszcze tyle dziewczyn ma urodziny, to tym bardziej jest szlachetna okazja, żeby pognać 250 km, żeby się napić:-D

Dobra, lecę na zamknięty popatrzeć na zdjęcia Post:tak::tak:

Ja pierniczę mam wyrzuty sumienia, że R tak długo nad fotami siedział:-(
Ale się cieszę na ten październik!
Aha, ciasto jeszcze zostało:tak:

ja wogóle nic nie słyszałam o krakowskim zlocie.... hm
my coprawda na początek pażdziernika planujemy urlop no ale pojedziemy tylko na tydzień gdzieś więc jakoś się zgramy
Ja też mam urodziny w październiku :):):) tak kwoli formalności :)
oki
lecę mamonę zarabiać

to szukajcie miejsca, no chyba że w tamto stare
ja poszukam w wolnej chwili tez i popytam

reklama
Surv ciasto jeszcze i u mnie jest takze zapraszam:tak:
Oj nadworny sie postarał:tak:
A co do K to sr.ł go pies:-p Jedzie dzisiaj w ramach urlopu na pomiary z ojcem,to pewnie wróci z jakimis prl-owskimi pomysłami:-p

Do góry