reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Cześć a co to śpicie jeszcze??? Która napije się ze mną kawki, Madzia gdzie jesteś?
Faktycznie jak na Opole to mało płaciliście,bo w Opolu są ceny mieszkań sporo wyższe niż w Cz-wie,mimo że jesteśmy większym miastem.Ale Opole jednak bogatsze. To że Julia tyle płaci to nie ma się co dziwić, w trójmieście to też jedne z najwyższych cen są.
Kasia moi rodzice też jesieniom w Bieszczady,może pojadę z nimi

reklama
Hej!
Kamu jestem,kawę wypiłam:tak:
U nas ceny mieszkań to od 3700zł/m2 do nawet 5000zł i więcej zależy od lokalizacji i wypasu;-)
Kasia ale Ci dobrze!

Witam
Kamu ja kawkę za chwilkę będę pić :-);-)
Tosiczko wypuszczam mojego w świat pewno na dłużej, jeśli wyszystko się ułoży jak chcemy to pewno parę ładnych lat.:tak:
Julia śliczne to mieszkanko będziecie mieć. :tak: I najważniejsze własne.
Surv oby wszystko w twojej rodzince poukładało się :tak:
Kasia a może w czasie urlopu do Piwnicznej wpadniecie ?
U nas dziś śliczna pogoda, właśnie wstawiłam pranie, a po 11 lecimy na bilans.

Jestem z kawą:-) Ale nie wiem na jak długo, bo Flo wczoraj od powrotu nieznośna...nie wiem czy już jest na tyle duża, że wyczuwa szaleństwo dziadków czy jak, ale jak wysłałam rano aniołka, tak wieczorem wrócił diabełek:wściekła/y: I dziś rano też potwór wstał...wrzaski o wszystko, sama nie wie czego chce...chyba będziemy dalej szorować szafki w kuchni, bo wczoraj to pomogło na wściekłość:-p

Sylcia, to Ty dzielna kobietka jesteś, że tak sama ze wszystkim bez męża sobie radzisz! Ja bym też chętnie czasem swojego wysłała w świat na dłużej....ale z dzieckiem:-p

Julia, super mieszkanko! I dostajecie je w pełni wyposażone? A cena...we Wrocku byloby jeszcze ze 100 tys. droższe:-p Ale u nas ceny są masakryczne...nowe mieszkania zaczynają się od 5 tys., a stare też często w tej okolicy chodzą:baffled:

Kasia, oj zazdroszczę urlopu! Z tego co pamiętam, odpoczywasz w domku, tak?:tak: Ja swój chyba za 2 tygodnie wezmę, żeby na remont i przyjazd Asi nie gnać z robotą z językiem na brodzie:-p

No i muszę lecieć, bo ktoś właśnie ataku szału dostał, że ojciec mu usiadł na krawędzi łóżka ("to Laaaaali":-p).

Sylcia odważna z ciebie babka,ze tak męza na kilka lat wypuszczasz.Ja to bym swojego też gdzieś wytransportowała,ale nie na tak długo,ot tak żebyśmy się za sobą stęsknili,docenili i tym samym relacje poprawili:-p
Survivor może faktycznie dziadkowie zaleźli Flo za skórę i się teraz wyżywa na rodzicach,którzy jej tą wycieczkę zafundowali:-p

My tak żyjemy od początku małżeństwa:-p, cały czas mój ślubny jest w rozjazdach, a to w Nimczech a to w Anglii, trochę w Polsce ( to jest częściej w domu) a tak to raz na 2, 3 miesiące w tym święta. A teraz jedzie do Francji, na Korsykę, więc jeśli będzie ok to będziemy gdzie mieli na wakacje jeździć, no i tam będzie miał cały sierpień wolny, więc super, bo tak to robił non stop , cyba że zima i pracy nie było :-(

Surv to dziadkowie na Flo nieźle działają ;-):-D:-D

Dobra spadam, odezwę się jak wrócę z bilansu :tak:

witam
też już po kawusi i nawet pączusiu:zawstydzona/y:
Julka spokojnego wicia gniazdka :-)
surv - panele ładne i efekt będzie pewnie znakomity
mam podobne i największą ich zaletą jest to, że nie widać tak kurzu:tak::-D
Kasiu wczoraj sąsiedzi przyszli i prasowanie przeniesione na inny wolny termin;-)
Sylcia to Wy już zaprawieniu w boju rozłąkowym
ja bym się zatęskniła :zawstydzona/y:

a u nas dziś rocznicujemy zaślubiny:-D i wreszcie do kina mamy okazję się wyrwać
już nie pamięam kiedy ostatnio byliśmy na jakimś seansiku
w ramach przypomnienia mężyk puścił filmik z wesela - a niech to kruki wzruszyłam się:-)
najlepszy jednak był Tymi bo nagle zobaczył mamę i tatę w TV zamiast bajki hihihihi

miłego

Hejka!! Miło , że wam się tez mieszkanko podoba a powiem wam, że zapłacilismy tylko 340 :-) no i faktycznie zostaje w pełni umeblowane i wogóle ze wszystkim tak jak na zdjeciach widać... babka nawet zostawia porcelane bo jej nie będzie pasować do nowego mieszkania... hehe... więc ciesze się jak głupia...

no a dzisiaj jestem strasznie słąba od rana, nie mam siły normalnie na nic i postanowiłam nie pakować dzisiaj nic ani nie przemęczać się zbytnio... ehh... jeden dzień mi się należy chyba...

Hej, jak kawy nie pije zaraz ide na drzemke z Misia. Seba mial pobudke o 10 zeby sie siostra zajac( tak to wstaje 13-13.30:baffled:
Nie mialam zabiegu bo sie okazalo ze oni nie robia z kasy chorych:wściekła/y: Lekarz przez tel nic nie mowil, moja dentysyka dala mi jego nr i mowila ze z kasy przyjmuje:tak:
Julia super mieszkanko:tak:
Survi szorowanie pomaga na zlosci, musze u Misi sprobowac:-D Dzis wszystkim ciska:baffled:
Renia wszystkiego najlepszego i milego seansu:tak: Tez bym poszla sobie do kina:tak:
Sylcia dzielna z Ciebie kobitka:tak:
Kamu ja kawy teraz nie pije, ale pozniej przed praca chyba sobie lykne:-D
Spadam bo jestem nie wyspana, jutro wyjazd nad morze ale widac ze pogoda nie bedzie kozystna. Ma byc zimno i przelotnie padac:wściekła/y::crazy:Ale nalykamy sie jodu:tak:
Jutro moze zajrze w przerwie w pakowaniu:tak:

reklama
Dzien dobry

Witam z popoludniowa kawa.

Dzisiaj bylam z Zainab w szpitalu i poprobilam jej badania, tj. krew, mocz i kal na obecnosc lambli - na polecenie naszej pediatry. Oczywiscie chodzi o brak apetutu u mojego dziecka.
Zdziwilam sie (pozytywnie) cenami tych badan, tj. morfologia krwi 7 zl, mocz 7 zl, no i kal free (bo alurat w okienku byla moja sasiadka:)). W Anglii za te trzy rzeczy zaplacilabym 300 funtow.

Surv- Florka od wrzesnia bedzie kontunowala przedszkole, tak?
Tak na marginesie, to twoja coreczka ma slczny kolor wlosow- bardzo mi sie podoba:) Ogladalam zdjecia ze zlazdu i nie moglam sie napatrzec na ten kolor, moglaby reklamowac farby do wlosow...i nie tylko.

Dorka- sprawnego pakowania i oby pogoda wam dopisala.

Julia- piekne to mieszkanko, wyobrazam sobie jak sie cieszysz. Czyli ile utargowaliscie?

Renia- na co idziecie do kina? Ja w tamtym tygodniu bylam na Shreku.

Sylcia- czyli jestes slomiana wdowa:) Jak sobie sama radzisz? Mieszkasz sama czy z tesciami?

Madzia- widzialam foty Maciusia, ale masz duze dziecko, taki maly mezczyzna sie z niego robil:)

Kamu- hej, teraz mozesz dolaczyc do mnie- tez pije kawke. Jak tam kolekcja jesienna w twoim sklepie, co jest na topie?

Ale sie ciesze, ze w poniedzialek spotkam sie z Kasia:). Wybieray sie z Zainab do Tarnowa, aby odwiedzic forumowe towarzystwo.

Ostatnia edycja:
Do góry