reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Madzia to nie źli znajomi, trochę się zasiedzieli:-)
Surv zdróweczka dla Flo, oby katarek szybko przeszedł i antybiotyk nie był konieczny.
Dorka bezbolesnej wizyty u dentysty
Kasia urlopy zawsze za szybko się kończą.
A ja jeszcze parę minut w pracy i do domu lecę, a nudy straszne są. Już wrzesień powinno się ruszyć a tu taka marnota.
Cinuś sto lat i dużo zdróweczka!!!!

reklama
Hej:)

Przede wszystkim zdrówka dla wszystkich chorowitków:)

U nas dzisiaj było troszkę słonka, więc gites:) Jutro napięty grafik, bo mamy sporo sprawo załatwienia póki Marcin ma urlop. Przede wszystkim czeka nas wreszcie bilans 2-latka. Konkrety jutro.

Od środy Jula wraca do żłobka. Ciekawa jestem jak to będzie, bo zmienia grupę. Dzieci niby te same, bo hurtem przeskakują ale ciocie już inne, a to właśnie one były filarem naszej żłobkowej egzystencji. Przefajne babeczki. Mam nadzieję, że te nowe też będą ok. Mamy do wyszykowania wyprawkę: bloki rysunkowe, klej, teczkę papierową, fartuch i takie tam inne:)

Z dobrych wieści: dziecko odpieluchowane, a od wczoraj woła osobno na kupę i na siku:):):) Naturalnie do spania zakładamy Pampersa. Ciekawa jestem, czy powrót do żłobka nie wywoła regresu. Na pewno to Julcia przeżyje. Zobaczymy:)

Magdzik, kopę lat! widzę, że reprymenda podziałała:-) No i gratulacje z okazji odpieluchowania:tak: u nas regres chorobowy, mala leje w kanapę co rusz:baffled:

Jutro idziemy jednak do lekarza, bo dziś po południu miala prawie 39 stopni...mnie już też się kicha i gardlo boli, czyli szykuje nam się kolejny tydzień w szpitalu:no: R od jutra zaczyna rehabilitację, w pracy był i szef powiedział, że nie zwolnią go dopóki bedą mogli, ale innego etatu dla niego nie mają:-( Ale dobre i to, ze jeszcze trochę będzie można zwolnienie pociągnąc, a potem zobaczymy....może jakiś przemyt, czy hodowla marihuany...do tego sprawnej ręki nie trzeba:-p

Dorka i jak po dentyście? Mam nadzieję, że nie bolało:tak:

Kasia, no szkoda, że już urlop się kończy...byłam przekonana, że dopiero go zaczęłaś, więc rzeczywiście błyskiem minął:sorry2: no i trzymam kciuki za szybką adaptację Mikiego w przedszkolu:tak:

No nic wracam do roboty, jeszcze ten tydzień i urlop...z wiertarką:-p

Witam, u dentysty spoko nic nie bolalo:tak:
Survi biedna Flo:-( Dobrze ze szef R zgodzil sie pociagnac jeszcze zwolnienie:tak:
Magdzik witaj, oj Post jest skuteczna:-D Super ze Jula odpieluchowana. U nas raz jest tak ze caly czas wola na nocnik a raz leje w gacie na potege:baffled:
Kamu moze jeszcze sie cos ruszy:tak:
Rano bylo slonko a teraz jest deszcz:wściekła/y: Bylam tylko chwile na spacerze bo pozniej sie chmurzylo:crazy:

ha...no proszę, jaka skuteczna jestem :):): to bede szturchać częściej :)
zaraz wkleję fotki tortu do jedzeniowego wątku a potem reszta na zamknietym
będę z pisaniem później na lapku bo tu młody się domaga uwagi więc wklejam zdjęcia i zmykam do mojego królestwa kuchni :)

Post, ja mówiłam, że na Magdzika śturanie podziała ;-) Więc wiesz, możesz kontrolnie raz na tydzień ;-)
Surv, oj chorobowo brzmi... Zdróweczka dla Was wszystkich. Głowy macie nie od parady, to pewnie coć wymyślicie. Tylko żebyśmy potem nie musiały pomarańczy do kicia wysyłać ;-) A tak serio, to dobrze że pracodawca jak na razie w porządku
Dorka, super, że nie bolało. Ja dzis była i gina i wszystko jest o.k.
Brawo dla Juli za odpieluchowanie! Magdzik, może być regres, ale spoko, przeczekacie i będzie git.

ja na moment...
Magdzik witaj!
chorowitkom dużo zdrowia ślę!
u nas właśnie regres pieluchowy nastąpił, dziś cały dzień lania po nogach:sorry2: ja nie wiem czy to wytrzymam:crazy:

Robie wiatr

Madzia- na carboots poszalalam, pomimo deszczu zakupy sie udaly. Kupilam 2 komplety puzzli, nowa nakladke na kibelek z Fifi, koszyk wiklinowy i inne ozdoby do domu, np. flakon z pieknymu slonecznikami. Uwielbiam carbootsy.:) Nie brakuje ci ich???

Pabla- witaj, widze, ze ty tez zabiegana jestes (sadzac po dlugosci posta):-)

Kasia- jak czesto chodzisz na angielski, na jaki level? Widzialam u ciebie jakies knigo-slowniki do ang. i wlasnie mialam sie pytac ktomu one sluza.

Dorka- lecialam dokladnie ta sama linia, ktora twoja siostra:baffled:

Surv- zdrowka dla Florki.

Post- sto lat dla Cinka

Magdzik- witaj

Ja chyba nigdy nie odpielu****e mojego dziecka, juz bylo ok, a teraz znowu regres.
Dzisiaj wybralam formularz do szkoly (obowiazkowego przedszkola przyszkolnego) dla Zainab i jutro mam zamiar go zlozyc. Ach, dopiero sie urodzila, a juz za rok w mundurku pomaszeruje do szkoly.

Ostatnia edycja:
reklama
Beaa, angielski mam 2 razy w tygodniu i jestem na upper-intermediate. Jeden duży słownik dostaliśmy na kursie a pozostałe to moje - wujek mi poprzywoził z US ;-)

Do góry