Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
najpierw surv

a tu zaproszenie dostaliśmy na impreze 

u nas zainteresowania brak tv za to lubi na yootobe oglądać Boba Budowniczego:-):-)

Dzięki za linka, szkoda, ze cena wysoka,ale jak jeszcze popada trochę to się może złamię;-)
A kierowca z ich firmy jak rano wyjechał pod Kłodzko, tak w okolicy dobranocki zadzwonił, że w końcu dojechał
W sumie cieszę się, że szef na R obrażony bo w ramach sankcji każe mu na magazynie siedzieć, a na kursy wynajmuje kierowców zewnętrznych...no i przecwanił facet, bo nawet zimny magazyn o niebo lepszy od zakopania się w górach

z wielką "gracją" wpadając do sypialni i krzycząc gdzie są kluczyki od mojego samochodu
a później w wielkien konsternacji, że ja już nie śpie

a co do sanek, to my w poprzednim mieszkaniu też nie mieliśmy miejsca w piwnicy i się dogadaliśmy z sąsiadami i "przejeliśmy" caaaałą wózkownię (bo oprócz nas i sąsiadóww obok nikt z niej nie korzystał
bo nikt nie dostał kluczy
tylko my

)

i wiesz co ja też uwielbiałam wózki

i tak mi szkoda, ze Tosia już nie bardzo mieści się w naszą emaljungę (aczkolwiek jeszcze ją upycham jak trza
)

a dzisiaj mam zaprzysiężenie więc trzymajcie kciukasy:-):-):-):-) oczywiscie planuję się odwalić jak stróż w boze cialo, więc pewnie radochy będzie co nie miara

Normalnie wczoraj pomimo tej śniezycy, bylam skłonna pojechać i zostawić tego naszego czorta pod kosciolem
W sumie jak tak świątecznie to nawet przyjemnie w sklepach;-)

tzn narazie mam upatrzoną piżamę dla teściwoej i cioci,co z resztą to nie wiem
:-) najbardziej mi o te spodnie chodziło,ale kutrka też się przyda,chociaż jakaś taka za cieńka na te mrozy.I buty elefanten z goretexu za 20 zł
i sie teraz zastanawiam co zrobic z tymi nowymi,cosmy w niedzielę za 150 zł kupili

moze juz któraś nie śpi.

Gratulacje z pierwszej 5, trzymam kciuki zebys same takie oceny wpadaly

Ja jakbym miala na to kaske tez bym kupowala fajne wozki Misi