Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

może jutro coś zrobimy albo kupimy

ito nie w sytuacjach kiedy małą pocałuję czy przytulę, ale jak coś jej kupię (i nie ważne czy za 5 zł czy 50i tez nie ważne, że pare dniwcześniej młodemu coś kupiliśmy też
) tłumaczymy mu, że on tez przecież dostaje od nas, ale po miniewidzę, ze nie rozumie o co biega
mało tego dostaje od nas codziennie kieszonkowe i uważam, ze jak na takie dziecko to spore (10 zł) bo za połowe kupuje bułke a drugamu zostaje
ale młody uważa ze te kieszenkowe to nasz obowiązek i tyle
no a po za tym półrocze super, bo po pierwsze wyobraźcie sobie średnia w klasie - 4,7

i wiecie co jestto najlepsza klasa w szkole podobno
:-)(a to gimnazjum jest najlepsze w mieście:-)) czyli nieźle co?
nodobra nie smęce i dzisiaj tenmój post taki jakiś skromniutki wyszedł co? ale wybaczcie, ze nie poodpisuje, bo chcę szybko nazamknietym popisać, a zaraz na komisję muszę lecieć;-)
może mu wytłumaczcie ze nie wszystkie dzieci mają kieszonkowe a co dopiero tyle, przecież to wychodzi jakieś 300zł miesięcznie, więc według mnie to bardzo dużo
a to że mu je dajecie to tylko wasza dobra wola i dobra sytuacja finansowa

no i to L4 za szybko leci

podotykał w sklepie, posłuchał jak chrumka i stwierdził że już jej nie chce i woli samolot
ale puzzle z SamSam'em mu zamówiłam na allegro, na pewno sie ucieszy
,jakby mało tego było,zę z naczelniczką siedzę,ale podobno u niego ma być remont.Hmm to już chyba za wiele nie poklikam.
Do tego od rana jęczy i nic jesć nie chce.
Nie mieliśmy kontaktu do tej pory bo u nich światowe wojaże były a dzieciaki wszystkie w podobnym wieku co Tymi
Tak wiec musze za porządki się wziąć i mam zamiar jakieś ciasteczka popiec :-)
I jak tam studyjne sprawy? a co do sprzątania itp. to jak nie wykorzystam czasu gdu mam luz to potem nie bede go miała np na pogadanie z meżem czy zabawe z dziećmi wiec wiesz
No bo on nie potrzebuje już pampersa więc przy okazji pozbywa się i reszty. Wrzeszczeć tez potrafi. Oczywiście tata tez jest ukofany bo pozwala na duużo więcej niż mama. Ale trzeba się trzymać zasad i już. Chocby się dziecko darlo wniebogłosy bo mnie by potem te małe potwory zjadły.
. Byle żeby nie wylądowała w hierarchii wyżej niż ty hahaha :-)

ale poprawa idzie baaardzo wolno.
Mala obudzila sie o 8.30 ale grzecznie troche lezala
troche ogarnelam chalupke, dzis ide na noc
Wszystko bedzie dobrze
Zdrowka dla Macka, zeby szybko przeszlo
Teraz jak kupuje lizaka dla Misi kupuje tez Sebie
Narzeka ze malej kupuje orginalne rzeczy(to nic ze urzywane
) a jemu nie
, ale samochodem tez by nie pogardzila
Zawsze wolne szybko leci
Powodzenia na studiach
Nie martw sie dziewczyny maja racje, idz do lekarza to Ci wszystko wytlumaczy
Doczekasz sie pewnie juz niedlugo

Pewnie szybko zleci

i dawaj mi ten numer konta na priv i to już!!!!

może macie w szkole logopedę albo szkoła współpracuje z przychodnią

wiem że to nie etyczne ale opatrzyłam się w ściągi i na nie baaardzo licze