Witam rankiem
widzę nie tylko mój Kuba wstał wcześniej
Madzia syropów Kuba nie bierze, brał wcześniej Zyrtec potem Aerius, ale kazała odstawić
teraz znowu mu dawałam zyrtec ale znowu odstawiliśmy i mamy obserwować czy zyrtec pomagał, jak tak to wprowadzić na nowo
Izabelka ja hmmm, czuję się w miarę, brzuch coraz częściej boli i ciągnie w dół, wczoraj się wybrałam podbić obiegówkę, M nie mógł mnie nigdzie podwieźć więc zrobiłam maraton po mieście i myślałam że urodzę na skrzyżowaniu
ale jednak mam jeszcze 4 tygodnie więc troszkę czasu zostało
z jednej strony chciałabym się już rozpakować a z drugiej przeraża mnie to wszystko
co do przedszkola to u nas w k-cach już tak jest - 5 godzin darmowych podczas których realizuje się podstawę programową + po 30min na ubranie i rozebranie się co daje 6 godzin darmowych, w jakich godzinach są te godziny to ustala dyrektor
u nas były od 7.30-13.30 a od września ma być od 8-14
po i przed dopłacasz za każdą rozpoczętą godzinę 
u nas nawet słońce świeci, zobaczymy jaka będzie pogoda
miłego dnia!
widzę nie tylko mój Kuba wstał wcześniej

Madzia syropów Kuba nie bierze, brał wcześniej Zyrtec potem Aerius, ale kazała odstawić

Izabelka ja hmmm, czuję się w miarę, brzuch coraz częściej boli i ciągnie w dół, wczoraj się wybrałam podbić obiegówkę, M nie mógł mnie nigdzie podwieźć więc zrobiłam maraton po mieście i myślałam że urodzę na skrzyżowaniu

co do przedszkola to u nas w k-cach już tak jest - 5 godzin darmowych podczas których realizuje się podstawę programową + po 30min na ubranie i rozebranie się co daje 6 godzin darmowych, w jakich godzinach są te godziny to ustala dyrektor
u nas nawet słońce świeci, zobaczymy jaka będzie pogoda
miłego dnia!