Hej, zaglądam na chwilkę żeby troszkę poczytać, ale całe 3 strony przeczytałam bo u mnie znowu majster rządzi i M już stęka, że mam wyłączyć kompa

za chwilę:-) rozpierducha się szykuje, a ja idę na popołudnie do pracy, więc pewnie teściowa mi posprząta

pogoda u nas straszna jesień w pełni, M będzie musiał napalić w piecu bo wieczorem Telemaniak nam zmarznie

mówię Wam Dziewczyny muszę na siłę Młodego wyciągać z domu bo jak nie to całe dnie Disney Playhouse włączony

a jeszcze ostatnio z pendriva ogląda Kubusia Puchatka i ma ciężkie waty bo w tym odcinku nie ma Pana Sowy a On w książeczce o Kubusia ma
Surv super, ze Flo tak pięknie wystąpiła:-) czekam na foty:-) ja też ostatnio jestem płaczliwa i strasznie mnie to moje Szczęście wzrusza, aż się boję co będzie później

a i gratki dla Pani Magister:-) moja najmłodsza Siostra od października idzie na studia, więc mam nadzieję, że pomęczy się parę lat ale mgr się dorobi, nie to co ja
Kic nie martw się, że Kuba ma małą nóżkę bo Antoś niby jest duży, ale buciorki mamy w rozmiarze 25, więc sądzę , że do zimy będzie pewnie 26:-) a co do wózka to dobrze, że będziesz miała drugą Dzidzę bo teraz możesz rozwijać hobby wózkowe przez conajmniej 3 lata

Madzia to widzę, że świetnego zakupu dokonałaś

dobra zmykam bo pukanie już jest nie do zniesienia, więc zaraz będzie okrzyk "Kaśka!!!", muszę podszykować obiad, oderwać Telemaniaka od tvm choć będzie ciężko bo na dwór nie wyjdziemy, więc pozostaje wciskanie kolorowanek i książeczek albo zabawa w parking i i w Mikołaja - tak, tak mój Syn już żyje nadchodzącymi Świętami

zdrówka Kochane i pięknej pogody bo do cholery mamy lipiec a nie listopad

:-) buziaki:-)