reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Post :szok::szok:Kuba ma numer 24:tak::-D:-D:-Dmyślałam że udało się kupić coś mniejszego :)
Madzia no cena super, chyba się rzeczywiście nie orientowała:-p tu masz stronę na której możesz sprawdzić rocznik Quinny strollers - Strollers and Prams za tą cenę to gondolka ze śpiworkiem była by super, a tu masz 2w1, super, sama bym kupiła :) sprzedaj buzza i kup coś lżejszego, jakiegoś baby joggera czy coś:-p:tak::-)
ja swojego city mini sprzedałam i mam żałobę:-pw poniedziałek jadę po nowy wózio, chyba ostatni dla Kuby:-:)-D:-D:-D:-Dwiem świr, ale na forum wózkowym jest ich więcej więc jednak jest takie hobby:-p:-D:-D:-D

reklama
Uwaga, chwalę się: Flo stanęła na wysokości zadania i choć widziałam, jaka bladziutka ze strachu była, to przepięknie występowała:tak: Nawet jak ją koleżanka potrąciła i uderzyła w ryk, to się zebrała w 15 sekund i dalej do przodu...oczywiście poryczałam się, ale inni rodzice też:-p Bosko to wyglądało: szóstka takich maleńkich kajtków z zapałem śpiewała, tańczyła i dali show, jakiego by się sześciolatki nie powstydziły;-) Nakręciłam film i zrobiliśmy milion zdjęć, to wstawię jak R obrobi;-)

Survi super ze Flo dala rade:tak:Dzielna dziewczyna:tak:Jak Seba wystepowal to tez zawsze mialam lzy w oczach:tak:
Posty o matko taka duza noge ma Cinek:szok: Misia ma zaledwie 23:tak:
Kic nastepny wozek dla Kuby:szok:;-):happy2::happy2::happy2: Misia jezdzi w wozku jak idziemy gdzies bardzo daleko i wiem ze bede musiala ja nosic bo bedzie za daleko:tak: Ale rozumiem Twoje hobby ja mam manie kupowania dla Misi ubranek ale ostatnio sie powstrzymuje bo ma tego wszystkiego za duzo:tak:
Dobra sapadam. Bedziemy ogladac z Misia "Gdzie jest nemo", ja bardzo lubie ta bajke a teraz chce zobaczyc jak Misi przypadnie do gustu:tak:

Surv no brawo!wiedziałam że Flo da czadu:tak:a wzruszenia zawsze są:tak:
Dorka Kuba też z wózka nie korzysta, praktycznie wcale, dlatego sprzedałam naszego Baby Joggera i chcę kupić coś ultra lekkiego jak gdzieś moja mama go zabiera, chyba stanie na maclarenie volo:)
Kuba ogląda bajkę, ja zajadam pomidory. Jutro mama przyjdzie to szybciej czas zleci:happy2:
spokojnej nocki!

Flo, brawa wielkie, czekamy na fotki :):)
Kic...hmm no nie wiem jakie były najmniejsze rozmiary :), no u nas fakt rozmiary są, dlatego młody radzi sobie dobrze na rowerku :)
młoda ma 27:-)
Ufff, jak dobrze że weekend, normalnie nagadałam się przez ten tydzień

to miłego weekendu,
Dorka, Kasia, Renia, lista poszła na maila :)

Post - Dziękuję za listę:-)
Flo wielkie brawa
też pewnie będę ryczała na każdej gali synka;-)
a od sierpnia zaczyna sie przedszkole więc ekscytacja coraz większa;-)
Kic rozumię hobby

dziś sie przejaśniło (zobaczymy na jak długo) to pewnie spacerek i skoki po kałużach będą
w planach mamy wyjście z juniorem do kina (po raz pierwszy) na autka 2 :-)
oj jak te nasze dzieciaki dorośleją;-)

witam rankiem:)
M już pojechał, a my czekamy na mamę bo chcę po jakieś spożywcze zakupy wyskoczyć a to wolę sama sobie zrobić a nie ciągnąć Kubę:happy2:
Post no nieźle Twoje dzieciaki rosną, ja kupiłam małemu 26 na zimę i obawiam się że będą za duże:dry:
Siostra ma dziś podskoczyć do tej biedronki, to mi da znać. Kurcze miałabym prezent na urodzinki z głowy:-p
U nas chłodno - jakieś 14st ale przynajmniej nie pada:cool2:
miłego dnia!

Hej, zaglądam na chwilkę żeby troszkę poczytać, ale całe 3 strony przeczytałam bo u mnie znowu majster rządzi i M już stęka, że mam wyłączyć kompa:-p za chwilę:-) rozpierducha się szykuje, a ja idę na popołudnie do pracy, więc pewnie teściowa mi posprząta:-p pogoda u nas straszna jesień w pełni, M będzie musiał napalić w piecu bo wieczorem Telemaniak nam zmarznie:-D mówię Wam Dziewczyny muszę na siłę Młodego wyciągać z domu bo jak nie to całe dnie Disney Playhouse włączony:szok: a jeszcze ostatnio z pendriva ogląda Kubusia Puchatka i ma ciężkie waty bo w tym odcinku nie ma Pana Sowy a On w książeczce o Kubusia ma:-p
Surv super, ze Flo tak pięknie wystąpiła:-) czekam na foty:-) ja też ostatnio jestem płaczliwa i strasznie mnie to moje Szczęście wzrusza, aż się boję co będzie później:-D a i gratki dla Pani Magister:-) moja najmłodsza Siostra od października idzie na studia, więc mam nadzieję, że pomęczy się parę lat ale mgr się dorobi, nie to co ja:-p
Kic nie martw się, że Kuba ma małą nóżkę bo Antoś niby jest duży, ale buciorki mamy w rozmiarze 25, więc sądzę , że do zimy będzie pewnie 26:-) a co do wózka to dobrze, że będziesz miała drugą Dzidzę bo teraz możesz rozwijać hobby wózkowe przez conajmniej 3 lata:-D:-D:-D
Madzia to widzę, że świetnego zakupu dokonałaś:-D:-D:-D
dobra zmykam bo pukanie już jest nie do zniesienia, więc zaraz będzie okrzyk "Kaśka!!!", muszę podszykować obiad, oderwać Telemaniaka od tvm choć będzie ciężko bo na dwór nie wyjdziemy, więc pozostaje wciskanie kolorowanek i książeczek albo zabawa w parking i i w Mikołaja - tak, tak mój Syn już żyje nadchodzącymi Świętami:-p:-D:-D:-D zdrówka Kochane i pięknej pogody bo do cholery mamy lipiec a nie listopad:wściekła/y::-) buziaki:-)

reklama
Witam, u nas dalej pada:wściekła/y: Myslalam ze sie przejasni to pojde z mala choc na chwile na spacer a tu d.....a blada:no:
KETE to niezly kociol macie w domu teraz,a jak tesciowa posprzata to luz:-D
Kic u nas w Biedronce tez byly rolki ale chyba takich malych to raczej nie:no: A Ty chodzisz na zakupy sama bez M?i nosisz to wszystko?
Renia milej zabawy w kinie:tak: U Was przedszkole czynne od sierpnia? U nas w wakacje zamkniete sa przedszkola:tak:Jest tylk jedne co ma dyzur i sa tam dzieci z wszystkich przedszkoli:tak:
Post dzieki za liste:tak:No to Twoje dzieci duze i duze nozki maja:tak:

No ja wczoraj wypisalam kartki dla czerwcowych dziewczynek ale jeszcze musze kupic znaczki i wtedy wysle.
No wlasnie my jeszcze nie mamy pomyslu na prezent dla Misi:eek:Ja chcialam jej kupic odkurzecz Pylek ale G marudzi. Od mojej siostry Lucyny dostanie hulajnoge, od Hani adidasy(mialy byc ze swinka Peppa ale sa z Prosiaczkiem od Kubusia Puchatka,siostra dopiero w domu zobaczyla:-D) reszty prezentow nie znam;-)
Dzis na ide na nocke i jutro tez. Dzis sa wszyscy w pracy a jutro tylko kolega i ja, ale ja sie ciesze bynajmniej bede miala mniej do odrabiania:tak:
Dobra milego wekeendu zycze, choc pogoda do bani:tak:

Do góry