Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
co do spania starszaków to Kuba w czwartek też nie spał i o 21 był żwawy jak nigdy
oczywiście wstaje koło 6-7 więc nie wiem czy ma jakieś baterie czy co

uff odpocznę sobie troszkę, a od poniedziałku chyba zostawię go w przedszkolu na spanie bo w domu jest bunt że nie chce spać
zapisałam go od 8 do 14, zobaczymy jak to wyjdzie
A wstawanie w kałuży zwłaszcza...Flo ostatnio nagminnie przychodzi do nas w nocy, a z kontrolowaniem sikania nieco gorzej

R i Flo pojechali do dziadków na cały weekend, więc jak tylko wrócę z imprezy, to piwo, chipsy, łzawe komedie i całe łóżko moje:-):-) no chyba, że nie zdzierżą i wrócą wcześniej, ale o ile dziadkowie zdołają powstrzymać się od ustawiania R życia, to jest pewna nadzieja, że zostaną
Opłaty bedą podane w poniedziałek, ale wygląda na to, że w 300 zł się zmieścimy, nie licząc ubezpieczeń, komitetu etc.
Komitetu chyba tylko pierwszą ratę zapłacę, skoro mamy się do listopada wyprowadzić. Trochę mi szkoda, że Flo czeka znowu zmiana, skoro tak fajnei sie adaptuje, ale z drugiej strony daje to nadzieję, że w kolejnym przedszkolu pójdzie jeszcze łatwiej

no i 3 miesiące na suwaczku, wow jak szybko to leci
Kuba jak jest w domu to też robi cyrki że nie chce spać,ale zazwyczaj go jakoś uśpie to śpi nawet 2-3 godziny, tylko zasypiać ma problem. 
mam troszkę luzu, wyciągnęłam mojego kochanego bboo i jedziemy na spacerek spacerówką
ach ta wózkomania
:-):-)
czasami sam wstaje -bardziej jak już się jasno robi, tak się przebudza i woła bo sam się boi iść
ale jestem zapobiegliwa i przynajmniej raz go w nocy wysadzam ok 2-3
zależy też co pije wieczorem, bo jak "łyknie" troszkę herbaty to luz ale jak wypije całą butelkę play'a to murowane pływanie
;-)

Już do mnie dzwonił, że jest nad wodą z babcią i jest zimno
ach te nasze skarby...

wczoraj jeszcze ze mną pospał do 6.30,ale dzisiaj było cięzko i mała wojna,bo jeść,pić,kupę,ale końcu zasnął i spaliśmy do 8.30.tym sposobem padł na drzemkę ok 14,a nie jak zwykle o 12.Maciek jeszcze codziennie w dzien śpi i dzieki Bogu
W przedszkolu podobno ma problem żeby zasnąć,co mnie bardzo dziwi,bo w domu sam zasypia bez gadania.
Natomiast przez ostatni tydzien w żłobku przynosiłam posikane majtki
Zapominał się albo co...
a nie chcesz gondoli dokupić?