reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

No ja jednak też dziś do lekarza...zaczęłam dość solidnie krwawić, obawiam się, że już pozamiatane, ale jadę na 20, żeby lekarka zobaczyła, co się dzieje...;(

Renia daj znać jak po wizycie!

reklama
Surv, kciuki zaciśnięte, nie wiem co więcej napisać :-( Jak tylko wrócisz daj znać co z Tobą !!
Renia i jak po wizycie ??

Surv, Kic hmm rada w przedszkolu przechodnia z roku na rok, i tam już 2 rok jestem, a że dziewczyny zadowolone ze mnie, prosiły abym i w szkole się zgodziła być. Z racji że jestem niepracująca :-p i bez chłopa :rofl2: zgodziłam się :-D Myślę że jakoś dam radę. Najgorzej z finansami, coby nie pomylić, ale tu już zeszyt założyłam, i będę wpisywać i wydatki i wpłaty, i będzie git :-D
Co do biegania, to dziś po wizycie u lekarza Olka znów ma zacząć rehabilitację, głowka wciąż lekko ucieka, poza tym grozi skolioza (z racji wcześniejszych problemów) :-( I dodatkowo aby rozruszać pannę, zapisuję ją na zajęcia taneczno rytmiczne w naszym domu kultury, więc będę biegać jeszcze więcej :-D
A Wiki lekko czerwone gardło, ale bez antybiotyku, i możemy chodzić na spacery i do przedszkola :tak:

Surv koniecznie daj znać co i jak!trzymam kciuki żeby wszystko z fasolką było ok:tak:
Renia czy ja wiem, koleżanka z forum wózkowego ma fioletowego właśnie dla chłopca:tak:to jest taki intensywny więc tez pasuje:tak:u mnie po osiedlu jeździ beżowy i średnio mi sie ten kolor podoba, no i dziewczyny piszą że stokke ma materiał który szybko się brudzi i brud jest widoczny, więc ja bym kupiła albo fiolet albo granat:tak:
Sylcia a basen?jest rewelacyjny na problemy z kręgosłupem:tak:no i zeszyt jest niezawodny w takich wpłatach:tak:
Malutka gada w łóżeczku, Kubuś je i ogląda JimJam, ja też z kolacją przy kompie, zaraz idę kąpu, kładę dzieciaki i czas na jakiś serial:-p
spokojnej nocki!

jestem po wizycie
nawet po laboratorium (beta i progesteron)
mamy lek i zobaczymy
jakaś plamka jest krwawa a tego być niepowinno
padam na ryjek
a jutro jeszcze koncert georga
nawet mi się nie chce jechać

Surv daj znać co jest

anioły na noc dla wszystkich

Dziewczyny, mocno myślę o Was! oby wsio było ok!
Surv - daj znać!!
moje panny w końcu zasnęły, ja dziś jak mały motorek latam, teraz jeszcze wstawiłam szarlotkę do piekarnika i chcę jeszcze podłogi zamieść. M oczywiście mecz ogląda, jejku, jak te chłopy mnie wkurzają, a mój to mi działa na uzębienie strasznie ostatnio :-(

Surv, Renia trzymam mocno kciuki za Was;-) tulę mocno, będzie dobrze:tak:

Hej, ja dzisiaj po maratonie zakupowym i wypadzie do kina:tak: padam totalnie a tu jeszcze jedna nocka:eek: na szczęście weekend mam wolny to się wyśpię w spokoju:-D a jutro imprezka u mnie z kumpelami z pracy:-):-):-) Antoś ciut lepiej z tym kaszlem, mam nadzieję, że po weekendzie będzie lepiej:tak: spadam, spokojnej nocy;-)

Renia trzymam kciuki za fasolke:tak:
Survi i co tam? jak fasolka?
Sylcia dasz rade:tak:
Pabla moze przyjdziesz do mnie ogarnac chalupke bo ja nie mam sily:baffled:
Kic ja tez jestem za ciemnym fioletem nawet dla chlopca:tak:
Kate zdrowka dla Antosia:tak: Pzyjemnej imprezy zycze:tak:
Ale sie teraz denerwuje, a moze z moja fasolka jest cos nie tak:-(? Porzednie ciaze jakos spokojniej zlecialy tzn az tak sie nie martwilam:tak: Chyba dotrwam do poniedzialku ale jak caly czas prawie leze to mysle ze bedzie ok?

Ostatnia edycja:
Surv i jak????daj znać.
Pabla mój czasami mnie też dobija:confused2:ale bez nich jeszcze gorzej:-p
Dorka ja ciążę z Oliwią też gorzej przechodziłam, a wszystko jest ok, trzeba być dobrej myśli:tak:a no i antybiotyk brałam gdzieś w 4tyg ciąży bo miałam ostrą anginę.
Renia oby wszystko było ok i fasolka sie pięknie rozwijała:tak:
Dzieci spią, ja też już idę lulu.
spokojnej nocki!

No więc fasolki raczej brak - jest pusty pęcherzyk, jakieś tam ułamkowe szanse, że może się coś objawi, ale ja sobie złudzeń nie robię. Ponieważ czuję się ok i tylko podplamiam teraz to nie muszę do szpitala, dostałam potrójną luteinę na szybsze oczyszczenie i w poniedziałek do kontroli usg i bety. Generalnie czuję się normalnie, żal mi trochę, że nie wyszło, ale z drugiej strony, wolę, że nie wyszło od razu niż miałoby być rozczarowanie za jakiś czas...zobaczymy jak szybko zejdzie, co ma zejść...no i dołączę najwyżej do drugiej rundki starających się, bo widzę, że R tak strasznie zależy, że nie mam serca mu odmawiać;)

Renia, trzymam mocno kciuki, żeby Tobie się udało!! Ta plamka to może jakiś krwiaczek tylko i się sam wchłonie? A kiedy masz kontrolę?

Sorry, że więcej nie popiszę, ale padam na twarz lekko:/

reklama
Do góry