No to skończyłam...za jakość nie odpowiadam, bo 15 stron w 6 godzin w ciązy i z paskudnym przeziębieniem nie moze się dobrze skończyć

Apropos przeziębienia, co bralyscie w ciąży? bo pani w aptece popatrzyla na mnie jak na mordercę nienarodzonych i oznajmiła karcącym tonem, że w pierwszym trymestrze nie mozna brać ABSOLUTNIE nic

Do przychodni nie mam szans się dostać, gdyż nie jestem nowordkiem z zapaleniem płuc ani staruszką z migotaniem przedsionków, środki domowe nie działaja, a wolałabym dozyć szczęsliwego rozwiązania, a przynajmniej jutrzejszego USG
Renia, no u mnie się nasila...wczoraj na szczęście siostra mi obiad na dwa dni zrobiła, to R z głodu nie padnie, ale mnie się już w ogole nic jeść nie chce, bo znowu od kataru wech i smak stracilam

I trzymam kciuki za egzamin: nie wiem, jak w tym wypadku, czy to zadziała, ale moze idź z mocno wypietym brzuchem i slowami 'parytet' i 'równouprawnienie' na ustach?:-)
no ja też wolę nawet nie mysleć o kwestiach prorodzinnych, bo jak sobie przypomnę, ze nie mam żadnych świadczeń, zasiłków i urlopów i dzieci sobię rodzę na własny koszt i rachunek, ale jednocześnie państwo ode mnie tego oczekuje, żeby w zusie dziurę emerytalną zapchać, to się zastanawiam, czy nie powołać się na niemieckiego szwagra i volksdeutschem nie zostać
Sylcia, Ty to chyba tak lubisz sobie roboty dowalić, co?;-)
Dorka, śledzie??... i tu powinna być specjalna ikonka symbolizująca pawia:-) niedobrze mi się na samą mysl robi...chwilowo u mnie na topie są bulki z dżemem
Asi usg tak se, mialo byc genetyczne ale dziecko za małe - nieco mniejsze w stosunku do terminu, ale termin z fusow wróżony, jak to wg zachodnich metod

Natomiast ma nisko lozysko i powinna się oszczedzac, ona oczywiście uwaza, że jest to niewykonalne, ja uwazam, że może należałoby bardziej dawcę genów do pomocy zmobilizować, no ale ich wybor - ja i tak ruchu nie mam, w kolejnej ciąży pomagać jej nie moge, więc muszą coś wymyslec.
dobra idę się zreanimować i powlec do przedszkola - R na szcęście na popołudnie małą bierze na objazd sklepow itp. to może odespię, bo znowu o 5 wstałam:-(